Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

QUOTE(vi_ @ 2011 07 13, 09:06)
Dėl veronikūno, kad būtų aiškiau. Pasirodo jis "gyvena" mano turimoje knygoje "Daugiamečiai augalai" (iš serijos "Mano namai"). Tai va, joje rašoma, kad veronikūnais vadinami aukščiausi veronikos genties atstovai.

skaičiau google ax.gif pas mane toks auga tik dar nepražydo g.gif

user posted image
Atsakyti
Labai džiaugiuosi ramunemis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pas mus ramunės jau daug metų toje pačioje vietoje, baigia nunykt, reiks nužydėjus su jom kažką daryt, gal kiton vieton kelt. g.gif

Kažin, pentiniai gali žydėt dar kartą? Davė man pasisodint porą kerelių, koteliai nupjauti buvo, bet va leidžia naujus. Sakau, gal žydės vėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 14 liepos 2011 - 19:25
QUOTE(Irvel @ 2011 07 14, 20:24)
Pas mus ramunės jau daug metų toje pačioje vietoje, baigia nunykt, reiks nužydėjus su jom kažką daryt, gal kiton vieton kelt.  g.gif

Jas reikia kas pora metų atnaujint, nes visai žus.
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu buri. Esu didele geliu megeja. Pentinus ir as nesenai parsinesiau, pasodinau ir nupjoviau. Tai mastau irgi gal ataugs dar g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 07 14, 19:25)
Jas reikia kas pora metų atnaujint, nes visai žus.

o kada ramunes persodinti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(tetuke @ 2011 07 14, 21:06)

rupjūčio gale
Atsakyti
keletas daugiamečių
čia kažkoks pentinio giminaitis , labai ryški mėlyna spalvytė
user posted image

Levisia antrą vasarą pas mane žydėjo labai gražiai.(jau nužydėjus)

user posted image

rūgtis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tetuke @ 2011 07 14, 21:06)

O manosios persodintos pavasari,kai jau matesi,ka sudinti,kas isliko po ziemos.buvo isimaišiusiu kitokiu baltu pernai ,bet ziema paliko ,mano laimei,tas karpytas smile.gif
Atsakyti
Geltonų daugiamečių kampelis

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Ateinu į jūsų būrį ax.gif Labai gražios visų gėlytės, smagu paganyt akeles 4u.gif .
Šiemet nuostabiai pražydo lelijos user posted image user posted image user posted image user posted image. Ir mano puikioji piliarožė user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=Aderaa,2011 07 14, 22:16]

Levisia antrą vasarą pas mane žydėjo labai gražiai.(jau nužydėjus)

O kaip dauginasi levisia?
Koks grozis piliaroziu wub.gif , kitamet butinai reiks uzsiseti ju. O gal ir siais metais dar bandyti g.gif
Atsakyti