Sveikos gelininkes
Siemet labai aks krypsta i daugiametes, tai uzsukau pas jus
Praeta savaite parsiveziau is gelininkes Rasos katzoliu - reika kaimynu mano angliskom rozem misriam gelyne
QUOTE(dinazaure @ 2012 05 04, 19:51)
Manes tai negalima i tokius tinklapius leisti kaip daugiametes.lt
Padariau uzsakyma internetu i krepseli. Paskui pries apmokejima paskambinau suzinoti ar tikrai turi tokiu rusiu, kuriu noriu. Tai pasake, kad moketi kol kas nereikia, jie patys susisieks patvirtinimui. Nes mano uzsakytos geles (ezuoles) bus siunciamos tik liepos men.
Sia prekyviete esu pavaziavus ne karta vaziuodama i uosvija. Uzssakiau budleja *** Chip terasai- kita savaite tureciau gauti. Speju jiecauals vezasi o ne augina
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 05 04, 20:50)
O aš pasiūlyčiau gėliukus iš Dariaus gėlės.lt.tikrai gausit ka norit.,,nes pati esu jau kelinti metai pirkėja,ir tikrai nereklamuoju gero pardavėjo
Turiu pentinius is cia, siemet uzsisakiau salaviju, veroniku
pasiimsiu geguzes men mugee boanikos sode
QUOTE(Knifofija @ 2012 05 07, 11:20)
Jei jos auga lauke nepakenks, bet jei palaikytos 6iltnamyje, tai nušals.
Smagu pazystama nicka matyti
(as namu aplinkoj seniau aznai budavau Zaneta75 nicku
)
Pamenu kasmet vis koki grozi parodydavot - ka siemet gazaus domaus turit? As lelija Marlen numarinau
uzpernai raudoni vabaliukai per pora dienu patvarke, iskasiau, rudeni vel pasodinau bet neisdygo siemet. Nuo mamos nugvelbsiu galvele, nes pas ja bujoja
Kadangi pati neireplioju dabar i gelynus, mama speju pavasari ravedama diktona "patvarke"
eisiu siandien apziuret