Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

QUOTE(mot99 @ 2012 05 04, 22:20)
Gaudvile, o Jus tiesiog paprastai uzsakot ir po to nurodot, kad pasiimsit is ju tiesiai? Ar vaziuojat ir ten vietoje renkates?

Pasiskambinsiu prieš užsakant. Kiek ir kur teko pabuvot, tai aptarnavimas aukščiausios klasės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 05, 10:01)
Pasiskambinsiu prieš užsakant. Kiek ir kur teko pabuvot, tai aptarnavimas aukščiausios klasės  mirksiukas.gif

Aciu. Tada ir as bandysiu vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 05, 11:01)
Pasiskambinsiu prieš užsakant. Kiek ir kur teko pabuvot, tai aptarnavimas aukščiausios klasės  mirksiukas.gif

O kodel as adreso buveines nematau wacko.gif
Gal man jau akiniu reik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2012 05 05, 12:41)
O kodel as adreso buveines nematau  wacko.gif
Gal man jau akiniu reik  lotuliukas.gif

Nu iziurejau doh.gif Radau smile.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad su tais suvalkiečiais nesigaus taip, kad užsisakytos gėles ar dalis jų bus buvusios jau išparduotos. Nes kažkaip nesimato jų puslapyje tokios atžymos. Gi pas kitus gėlininkus tokiu laiku kataloguose jau mažai kas belikę. Tai būtų tas pats, kas iš gerklės jau ryjamą saldainį ištraukti... sad.gif

Atsakyti
Praneša šalnas. Daugiametėms nepakenks?
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 05 07, 10:42)
Praneša šalnas. Daugiametėms nepakenks?

Jei jos auga lauke nepakenks, bet jei palaikytos 6iltnamyje, tai nušals.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 05 07, 11:20)
Jei jos auga lauke nepakenks, bet jei palaikytos 6iltnamyje, tai nušals.

Ačiū, nuraminote.
Atsakyti
Vis nerimstu su tom gėlėm... Gal kas turite patirties auginant budlėjas? Jei atsirastų tokių, norėčiau užduoti porą/trejetą klausimėlių. Šiaip jau "Blue Chip" budlėjukę jau užsisakiau, bet šios gėlikės vieta mano gėlyne priklausys nuo jos elgesio. Paveiksliuke gražiai atrodo, o gyvos neteko regėti. Kadangi turiu mandrą hortenziją, kuri per 10 metų taip ir nesiteikė pražydėti, tai baisoka eksperimentuoti. Juolab, kad gėlyne ji man reikalinga, kaip mėlynos spalvos nešėja kiaurą vasarą.

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 05 07, 23:12)
Vis nerimstu su tom gėlėm... Gal kas turite patirties auginant budlėjas? Jei atsirastų tokių, norėčiau užduoti porą/trejetą klausimėlių. Šiaip jau "Blue Chip" budlėjukę jau užsisakiau, bet šios gėlikės vieta mano gėlyne priklausys nuo jos elgesio. Paveiksliuke gražiai atrodo, o gyvos neteko regėti. Kadangi turiu mandrą hortenziją, kuri per 10 metų taip ir nesiteikė pražydėti, tai baisoka eksperimentuoti. Juolab, kad gėlyne ji man reikalinga, kaip mėlynos spalvos nešėja kiaurą vasarą.

Pas mane AUGO GAL 10 PAPRASTŲ EILINIŲ bUDLĖJŲ.pASISĖJAU IŠ SĖKLŲ,UŽAUGO NEMAŽAI,DALĮ IŠDOVANOJAU.dVI ŽEIMAS VISKAS BUVO GERAI.iR ŠĮ RUDENĮ ŠIEK TIEK APKLOJAU,BET ĮTARIU PER PIRMĄ ATŠILIMĄ,NUĖMIAU NUO ŠAKNŲ VISKĄ IR MATOSI JAU leido lapelius ir nušalo.Lygtais leidžia atžalas iš šaknų dvi.Šiandien pažiūrėsiu geriau. g.gif O jau buvo nemaži krūmai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 05 07, 23:12)

Mėlyną spalvą ji tau atneš tik rudeniop, rugpjūčio mėnesiui.
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 05 08, 00:12)
Kadangi turiu mandrą hortenziją, kuri per 10 metų taip ir nesiteikė pražydėti, tai baisoka eksperimentuoti.

Hortenzijų visas "mandrumas" tame, kad turbūt nušaldot žiemą, o ji žydi tik ant antramečių ūglių 4u.gif Reikia iškasti žiemai, jei norit kad žydėtų....
Atsakyti