Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 04, 18:23)
apie kokius čia ledus klausi?  biggrin.gif Pirkau iš jų, augalai kaip augalai. Tik pirkau tiesiogiai, t.y. jų prekybos vietoj  mirksiukas.gif

Sakykit , prašau, o tuos augaliukus kai atsiunčia tai šaknelės jų su jau išlindusiais daigeliais ar sėklos? Gal kvailai paklausiau, bet nesu pirkusi, o kitame tinklapyje tokių gražių bijūnų ir hortenzijų ir t.t... , tai turbūt , galvoju, kad daigais jau siunčia, ne sėklomis.Bet dėl visa ko mūsų visažinių reik pasiklaust ax.gif Ačiū už ats.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 05 04, 20:46)
Sakykit , prašau, o tuos augaliukus kai atsiunčia tai šaknelės jų su jau išlindusiais daigeliais ar sėklos? Gal kvailai paklausiau, bet nesu pirkusi, o kitame tinklapyje tokių gražių bijūnų ir hortenzijų ir t.t... , tai turbūt , galvoju, kad daigais jau siunčia, ne sėklomis.Bet dėl visa ko mūsų visažinių reik pasiklaust  ax.gif  Ačiū už ats.

Jei raso, kad prekiauja augalais (ne seklomis), tai daigus siuncia. Ten raso, kad vazoneliuose siuncia.
Manes tai negalima i tokius tinklapius leisti kaip daugiametes.lt smile.gif
Padariau uzsakyma internetu i krepseli. Paskui pries apmokejima paskambinau suzinoti ar tikrai turi tokiu rusiu, kuriu noriu. Tai pasake, kad moketi kol kas nereikia, jie patys susisieks patvirtinimui. Nes mano uzsakytos geles (ezuoles) bus siunciamos tik liepos men.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 05 04, 18:46)
Sakykit , prašau, o tuos augaliukus kai atsiunčia tai šaknelės jų su jau išlindusiais daigeliais ar sėklos? Gal kvailai paklausiau, bet nesu pirkusi, o kitame tinklapyje tokių gražių bijūnų ir hortenzijų ir t.t... , tai turbūt , galvoju, kad daigais jau siunčia, ne sėklomis.Bet dėl visa ko mūsų visažinių reik pasiklaust  ax.gif  Ačiū už ats.

pirkau augalus vazonėliuose, pernai jie dar siuntimu neužsiiminėjo. Beje, ir šiemet užsisakysiu, bet pati važiuosiu į vietą pasiimt wink.gif

O siunčia tikrai ne sėklas ir ne šaknis: štai, ką rašo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2012 05 04, 18:51)
Nes mano uzsakytos geles (ezuoles) bus siunciamos tik liepos men.

ojei wacko.gif Pernai pas juos ežiuoles pirkausi, eina sau, koks grožis. Tikrai verta palaukt iki liepos mėn bigsmile.gif
Atsakyti
Ar labai skiriasi rasakila nuo augančios gamtoje?Gal kas auginate?
RASAKILA
Atsakyti
Niekaip neišdygsta astrancija, kažin, ar jau turi būti išdygusi, ar dygsta vėliau? Auginu pirmi metai, tad nelabai žinau...
Atsakyti
Aš tai turiu tą paprastą ežiuolę, bet tikrai ir ji nuostabi, o ten kokių yra thumbup.gif , ir bijūnai , ir hortenzijos thumbup.gif , širdis alpsta žiūrint
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 05 04, 21:31)
Aš tai turiu tą paprastą ežiuolę, bet tikrai ir ji nuostabi, o ten kokių yra  thumbup.gif , ir bijūnai , ir hortenzijos  thumbup.gif , širdis alpsta žiūrint

Vat ir as..sakiau nieko jau nepirksiu siemet. bet kai tas ezuoles pamaciau, nesusilaikiau. Tik neisivaizduoju kur reiks susodinti, jau vietos neber smile.gif
Atsakyti
O aš pasiūlyčiau gėliukus iš Dariaus gėlės.lt.tikrai gausit ka norit.,,nes pati esu jau kelinti metai pirkėja,ir tikrai nereklamuoju gero pardavėjo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=IngridaB,2012 05 04, 20:06]
Ar labai skiriasi rasakila nuo augančios gamtoje?Gal kas auginate?

as turiu rasakila ,nuostabus augalas,ziedu grozio nera bet visa grozi daro lapai,
su rasos lasiukais,as jas po zydejimo nupjaunu ir vel atauga grazus lapeliai kaip pavasari.gamtoj irgi tokios pat tik mazesnes.
Atsakyti
bigsmile.gif Oho kaip įsivažiavo diskusija apie geles internetu 4u.gif . Fainai, dabar visą info sužinojau, dekui merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 05 04, 17:00)
4u.gif Na kaip, negi niekas nepirkote? Teks man pirmai pramušt ledus, nes jau esu išsirinkusi kelias gėlytes thumbup.gif

Šiandien pas juos užsisakiau gerą desietką gėlikių rūšių. Ir buvau 129 tarp užsakytojų. Kiek neramu buvo, bet štai merginos prisipažino, kad yra pirkusios gėlių iš šių suvalkiečių, ir nenusivylė, tai ir ramu dabar. Šiaip jau internetininį puslapį pasidarė labai neblogą bei sukeliantį apetitą pirkti. smile.gif Geresnis ant Lietuvos, bent man, yra tik Rasos.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 04, 19:57)
pirkau augalus vazonėliuose, pernai jie dar siuntimu neužsiiminėjo. Beje, ir šiemet užsisakysiu, bet pati važiuosiu į vietą pasiimt wink.gif

Gaudvile, o Jus tiesiog paprastai uzsakot ir po to nurodot, kad pasiimsit is ju tiesiai? Ar vaziuojat ir ten vietoje renkates?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 04 gegužės 2012 - 22:37