Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

Labai reikia patarimo - gal kas žinos ar bent kokią mintį turės mastau.gif
Nusipirkau porą rožių sodinukų siauruose maišiukuose, suspaustom šaknim. Ant maišelio nupieštas paveikslėlis, kad išėmus pamerkti šaknis į vandens kibirą ir šalia parašyta 3h, tai kaip ir aišku viskas, bet dar šalia nupieštos tokios trys juostelės pailgos kaip testai kažkokie ir ant kiekvienos po 4 dėmelės blink.gif tai ir taip ir anaip galvojau - nieko nesugalvoju ką tai galėtų reikšti g.gif
Gal kas bent mintį kokią turite, gal susidūrėte? šiaip tai lyg ir vandeny mirko šaknis, kiek žinau o paskui sodina...
Atsakyti
Merginos, ar pas jus jau sudygo sužaliavo Širdžialapė houtunija? pas mane nerodo gyvybės ženklų, ar ji neatspari šalčiui, kaip pas jus žiemoja, auga?
nes buvau skaičius, kad augalas agresorius labai nelepus, o dabar styro tik stagariukai pliki.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 04 30, 23:45)
Merginos, ar pas jus jau sudygo sužaliavo Širdžialapė houtunija? pas mane nerodo gyvybės ženklų, ar ji neatspari šalčiui, kaip pas jus žiemoja, auga?
nes buvau skaičius, kad augalas agresorius labai nelepus, o dabar styro tik stagariukai pliki.. g.gif

Dar neišdygo, bet netyčia kasiau šalia - šaknys gyvybingos, juk jos dygsta vėlokai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 30, 22:50)
Dar neišdygo, bet netyčia kasiau šalia - šaknys gyvybingos, juk jos dygsta vėlokai rolleyes.gif

O kažin negalima būtų tarp jų ankstyvų tulpių prikišti,nes jau nemažas plotelis prisidaugino,tai kažkaip negražu ta tuščia žemė.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 30, 21:50)

Labai ačiū nuraminot.. 4u.gif 4u.gif tik pernai rudenį įsigijau, tai dar nelabai su jomis susipažinau..
Atsakyti
Esu užsisakius apie 30 naujų rūšių gėlių ir maniausi, kad jau nebeliko ko norėti. Bent šiemet. Klydau... Šiandien netyčia atradau va šitą pauslapiuką Daugiametes.lt. Norai atkuto vėl. Patiko dar ir tai, kad apie kiekvieną gėlikę pridėta daug naudingos info.

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 05 02, 17:01)
Esu užsisakius apie 30 naujų rūšių gėlių ir maniausi, kad jau nebeliko ko norėti. Bent šiemet. Klydau... Šiandien netyčia atradau va šitą pauslapiuką Daugiametes.lt. Norai atkuto vėl. Patiko dar ir tai, kad apie kiekvieną gėlikę pridėta daug naudingos info.

Tikrai čia daug gražių gėlių...
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 05 02, 19:14)
Tikrai čia daug gražių gėlių...

Yra man neregėtų ir kritusių į akį. Gaila, kad išmieros ne visada tinka. Pavyzdžiui, tokia Kamaninė tūbė. Reikėtų man būtent tokios pilkos didžialapės, bet kad apie 40 cm aukštumo būtų. O ji iki 1.5 m išstypsta. Beje, gal kas žinote, jegu jai neleisti žiedyno kelti (t.y. vis nukirpti, kai tik jis susiformuos), gal ji ir paliks tokia kopūsto dydžio?

Dar violetinį papartį nusižiūrėjau. Gal kas turi patirties, kaip jam sekasi mūsuose? Ar lengvai auginasi, žiemavoja?

Šventgaršvė, šunpetrinis arunkas, perluotis ir t.t., ir pan. Na, daug gėrio prisižiūrėjau...

Atsakyti
Sveikutes, gelių mylėtojos, smile.gif ar pirkote kuri iš čia gelytes? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
4u.gif Na kaip, negi niekas nepirkote? Teks man pirmai pramušt ledus, nes jau esu išsirinkusi kelias gėlytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 05 04, 18:00)
4u.gif Na kaip, negi niekas nepirkote? Teks man pirmai pramušt ledus, nes jau esu išsirinkusi kelias gėlytes thumbup.gif

Is kur? Is daugiametesgeles.lt?
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 05 04, 16:00)

apie kokius čia ledus klausi? biggrin.gif Pirkau iš jų, augalai kaip augalai. Tik pirkau tiesiogiai, t.y. jų prekybos vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti