Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 04 26, 14:18)
Mielos ekspertės, ką patartumėt nepatyrusiai gėlių mylėtojai sodinti šlapioje vietoje? vidury sodybos yra prūdelis, noriu jo kraštus kažkaip papuošti, bet ir aplinkui gana šlapia vieta, ką ten galėčiau auginti?

Nesu šioje srityje ekspertė, bet pamenu kadais buvau aptikus ir dabar nesunkiai radau straipsnelį (su paveiksliukais, aišku smile.gif ) Vandens ir pakrančių augalai. Gal užves ant kokios minties. Pažiūrėjau nuotrauką - prūdelis išties vertas pagražinimo.

Atsakyti
Gal auginate eremūrus? Labai norėčiau įsigyti, gal kas turėtų atliekamų pardavimui?
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 04 26, 12:05)
Jei raudonai/rožinės spalvos pritiktų, tai prisimatuokite kraujalakę ir makedoninę buožainę. Bet čia man tik šiaip iš plonais stiebeliais aukštų gėlyčių tarpo juodvi galvon toptelėjo. Žiedeliai gerai žiūrėtųsi, bet nežinau, kaip išeitų su "kur nekur", ypač, kraujalakių atveju.

blush2.gif Vertos grieko, jūsų pasiūlytos gėlės , ypač tiktų man buožainė. 4u.gif Dekuliukas jums.
Atsakyti
Man grazu wub.gif Foto is platybiu interneto, nepykit jei kurios is jusu esu issisaugojusi foto kaip pavyzdines 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 26 balandžio 2012 - 15:21
Sveikutės. Norėjau paklausti ar žydės šiais metais sėti alpiniai astriukai, ar tik kitais metais? unsure.gif Pirmą kartą juos sėjau tai nežinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 26 balandžio 2012 - 15:35
QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 26, 16:34)
Sveikutės. Norėjau paklausti ar žydės šiais metais sėti alpiniai astriukai, ar tik kitais metais?  unsure.gif Pirmą kartą juos sėjau tai nežinau blush2.gif

Ne, jie pražys tik kitą met.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 04 26, 19:12)
Ne, jie pražys tik kitą met.

Aišku, ačiū 4u.gif vadinas pas mane gėlynas šiemet bus labiau žalias doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, suabejojau tad noriu pasiklausti ar jau galima į lauką išsodinti rožūnės ir vijoklinių kvepiančių žirnelių daigelius?ar tik po šalnų?
Atsakyti
Vi_ ir Vijoleta20, ačiū jums už naudingą nuorodą ir nuotraukas, tikrai labai pravertė, bandysiu gražint savo apšepusį prūdelį gėlėmis.
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2012 04 27, 09:45)
Sveikutės, suabejojau tad noriu pasiklausti ar jau galima į lauką išsodinti rožūnės ir vijoklinių kvepiančių žirnelių daigelius?ar tik po šalnų?

žirnelius aš žadu sėt tiesiai į dirvą po gegužės šalnų
Atsakyti
mumrikai, kaip pačios įspūdingieji gėlynai bunda? Kokios naujienos jiems numatytos? Įdomu. smile.gif
Pas mane šiemet jau 25 naujokės užprašytos. Bus kas veikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi_: 27 balandžio 2012 - 10:08
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 04 27, 10:49)
Vi_ ir Vijoleta20, ačiū jums už naudingą nuorodą ir nuotraukas, tikrai labai pravertė, bandysiu gražint savo apšepusį prūdelį gėlėmis.
Papildyta:

žirnelius aš žadu sėt tiesiai į dirvą po gegužės šalnų

Žirneliai nebijo nedidelių šalnų. ČIA JEI SĖJI TIESIAI Į DIRVĄ IŠ PATALPOS IŠNEŠTI BIJOS.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 04 27, 11:46)
Žirneliai  nebijo nedidelių šalnų. ČIA JEI SĖJI TIESIAI Į DIRVĄ IŠ PATALPOS IŠNEŠTI BIJOS.

ačiū Knifofija, jei nebijo, tuomet sėsiu jau šį savaitgalį biggrin.gif Jie nemėgsta persodinimų, tai su daigais nerizikavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 27 balandžio 2012 - 11:27