Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

Mumrikai, nuostabus foto reportažas thumbup.gif Esat tikra šaunuolė, kad sugebate per tokį trumpą laiką taip gražiai ir skoningai susitvarkyti good.gif Sėkmės ir sveikatėlės Jums ir toliau kurti ir puoselėti tokią gražią aplinką first.gif
Atsakyti
blakstiena5, Astersita, labai labai dėkui blush2.gif Pačiai sau dar labai daug kabliukų yra, kažkas ne ten, kažkas ne taip, kaip įsivaizduoju, bet kai pasižiūriu ankstesnes nuotraukas apsiraminu ir vėl tykiai, iš lėto kaip kurmis knisuosi svajonės link blush2.gif
Atsakyti
aš vėl ateinu su klausimu ax.gif iš uošvienės nusiskyniau gėlę ir nepaklausiau kokia ji. Dabar, atrenkant sėklas, nebežinau kaip ji atrodė ir nenutuokiu kaip vadinasi. Bet turėtų būti kažkas panašaus į ežiuolę arba rudbekiją gal...
user posted image
Atsakyti
Mumrikai,
nuostabūs pokyčiai, visi gėlynai labai labai gražūs, o kad pati viską kūrei - verta didžiausių pagyrų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mumrikai,nuostabu tiesiog,labai labai gražu,matosi kad be galo myli gėles,gamtą. tiesa man labai patiko viskas ir tikrai kazką pritaikysiu sau pavasarį (o tvara tai pas mus vienoda biggrin.gif )
Atsakyti
jurginėli, Neili, didelis dėkui jums už gražius žodžius wub.gif Stengiuosi kiek fantazija ir galimybės leidžia blush2.gif O gamtą aš dievinu - tikriausiai beveik nėra dienų, kad savo gėlynėliuose bent dešimt minučių nepasikapstyčiau - ne tai, kad labai jau tvarkytis reikia, o kad laaabai malonu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 15 lapkričio 2011 - 11:38
Aš irgi prisijungiu - su susižavėjimu pažiūrėjau mumriko kiemo gražėjimo chronologiją wub.gif ir linkiu sėkmės toliau taip...
O dar noriu užduoti klausimą. Net nežinau kurioj čia temoj paklausus g.gif bandysiu laimę čia. niekaip nepavyksta rasti kokio siūlo galo apie tuberozas. Kažin, ar atsirastų kokia profesionalė ar mėgėja, kuri susidūrė su šitomis gėlėmis?
Niekur nerandu nei kad kas apie jas pasidalintų informacija, nei kad parduotų...
O užkliuvau, nes vienam lietuviškam straipsnyje šitos gėlės kaip niekur nieko paminėtos šalia kanų, jurginų ir kitų gėlių, kurias rudenį reikėtų iškasti... rolleyes.gif
Kažin, ar yra tokių, kurios būtų bandžiusios jas auginti ar gal matė augančias?
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2011 11 16, 13:36)
Aš irgi prisijungiu - su susižavėjimu pažiūrėjau mumriko kiemo gražėjimo chronologiją  wub.gif  ir linkiu sėkmės toliau taip...
O dar noriu užduoti klausimą. Net nežinau kurioj čia temoj paklausus  g.gif  bandysiu laimę čia. niekaip nepavyksta rasti kokio siūlo galo apie tuberozas. Kažin, ar atsirastų kokia profesionalė ar mėgėja, kuri susidūrė su šitomis gėlėmis?
Niekur nerandu nei kad kas apie jas pasidalintų informacija, nei kad parduotų...
O užkliuvau, nes vienam lietuviškam straipsnyje šitos gėlės kaip niekur nieko paminėtos šalia kanų, jurginų ir kitų gėlių, kurias rudenį reikėtų iškasti...  rolleyes.gif
Kažin, ar yra tokių, kurios būtų bandžiusios jas auginti ar gal matė augančias?

Polianthes tuberosa - minimali temperatūra plius 15, galima augint lauke, jei žiemai kelsi į vazoną...

va čia parduoda (ne LT)

http://www.thompson-...e-pearl/p8521TM
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2011 11 16, 14:48)
Polianthes tuberosa - minimali temperatūra plius 15, galima augint lauke, jei žiemai kelsi į vazoną...

va čia parduoda (ne LT)

http://www.thompson-...e-pearl/p8521TM

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 11 11, 11:01)
ir vėl tykiai, iš lėto kaip kurmis knisuosi svajonės link blush2.gif

thumbup.gif Mumrikiene drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jei visi kurmiai tokie tylūs ir lėti būtų, tai mes čia tokių grožių neregėtume... o iš tikro , merginos, ten pas ją gyvai gražiau nei nuotraukose mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2011 11 16, 13:36)
Aš irgi prisijungiu - su susižavėjimu pažiūrėjau mumriko kiemo gražėjimo chronologiją  wub.gif  ir linkiu sėkmės toliau taip...

ačiū wub.gif man per burbėjimo, kad nepakankamai gražu, periodus labai tos chronologinės nuotraukos padeda - tsakant terapinė priemonė lotuliukas.gif Ir kai pamatau kas buvo man gražu prieš trejus metelius negaliu patikėt, kad tai aš ir kaip įtariu iš dabartinių "grožių" šaipysiuos po dešimtmečio biggrin.gif

QUOTE(Oli_vija @ 2011 11 16, 20:51)
thumbup.gif Mumrikiene  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif jei visi kurmiai tokie tylūs ir lėti būtų, tai mes čia tokių grožių neregėtume... o iš tikro , merginos, ten pas ją gyvai gražiau nei nuotraukose  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

dėkuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wub.gif vat ir daugiau kurmių pievoj turim, tik gyvatės niekaip nemoka grožio kurt - toliau nei kurmrausiai niekaip trečius metus nepaprogresuoja lotuliukas.gif

Dar biškutukas vaizdinės medžiagos - vat taip per langą nupaparacinau pievytę, kad matytųsi, kad rudenėlis jau liūdnai žygiuoja į mano kiemą, o augaliukai dar mažučiukai, bet labai greit tvorą vejas biggrin.gif

Nuotrauka juokingai ištampyta, nes jungiau iš dviejų kaip panoraminę, nes niekaip plačiau vaizdas netelpa į kadrą doh.gif

user posted image

Mano svajonėse pavėsinė vijokliuose paskendusi - iš kairės per visą sieną ir ant stogo lips margalapės aktinidijos (jos jau pasodintos, tik kol kas iki kelių aukščio biggrin.gif ). O dešinėj pavėsinės pusėj bus raganių siena thumbup.gif Raganės turi ir ant atraminių stulpų vyniotis. Tik viskam reikia laiko , kad užaugtų, o aš noriu čia ir dabar blush2.gif

user posted image

O čia mūsų kūmutės, kurios padaro reviziją kiekvienq dieną. Vasarą ir rudenį labai dažnai su šeimyna ar draugais pavėsinėj sėdim, tia kitą dieną šitos dvi desertą susirinkt nuo žemės atskrenda (ypaš po vaikų to gėrio būna nemažai)

user posted image

Pirmosios šalnos - jau rytais šerkšnas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 16 lapkričio 2011 - 20:20
QUOTE(mumrikas @ 2011 11 16, 21:16)
ačiū wub.gif man per burbėjimo, kad nepakankamai gražu, periodus labai tos chronologinės nuotraukos padeda - tsakant terapinė priemonė lotuliukas.gif Ir kai pamatau kas buvo man gražu prieš trejus metelius negaliu patikėt, kad tai aš ir kaip įtariu iš dabartinių "grožių" šaipysiuos po dešimtmečio biggrin.gif
dėkuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wub.gif vat ir daugiau kurmių pievoj turim, tik gyvatės niekaip nemoka grožio kurt - toliau nei kurmrausiai niekaip trečius metus nepaprogresuoja lotuliukas.gif

Dar biškutukas vaizdinės medžiagos - vat taip per langą nupaparacinau pievytę, kad matytųsi, kad rudenėlis jau liūdnai žygiuoja į mano kiemą, o augaliukai dar mažučiukai, bet labai greit tvorą vejas biggrin.gif 

Nuotrauka juokingai ištampyta, nes jungiau iš dviejų kaip panoraminę, nes niekaip plačiau vaizdas netelpa į kadrą doh.gif

user posted image

Mano svajonėse pavėsinė vijokliuose paskendusi - iš kairės per visą sieną ir ant stogo lips margalapės aktinidijos (jos jau pasodintos, tik kol kas iki kelių aukščio biggrin.gif ). O dešinėj pavėsinės pusėj bus raganių siena thumbup.gif Raganės turi ir ant atraminių stulpų vyniotis. Tik viskam reikia laiko , kad užaugtų, o aš noriu čia ir dabar blush2.gif

user posted image

O čia mūsų kūmutės, kurios padaro reviziją kiekvienq dieną. Vasarą ir rudenį labai dažnai su šeimyna ar draugais pavėsinėj sėdim, tia kitą dieną šitos dvi desertą susirinkt nuo žemės atskrenda (ypaš po vaikų to gėrio būna nemažai)

user posted image

Pirmosios šalnos -  jau rytais šerkšnas

user posted image

nuolatine skaitytoja 4u.gif tiesiai sviesiai,grazu thumbup.gif
Atsakyti