Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

QUOTE(persikiuks @ 2011 10 09, 19:09)
negi eziuoles taip ilgai zydi?

žydi žydi, ir dar kaip žydi - ežiuolės yra vienos ilgiausiai žydinčių gėlių rudenį thumbup.gif o man rudeniniai astrai yra "rudeninė" meilė ir yra jų visokiausių - aukštaūgių, vidurinio ūgio ir pamažu populiarėja žemaūgiai. Ir sakyčiau su šilokais jie yra rudenį ilgiausiai žydinčios gėlės - jei dar ilgai neužpuls didelės šalnos, tai ilgai jų žiedais džiaugsimės thumbup.gif

Vat maniškiai kaip akį šią akimirką džiugina ax.gif

didysis astras jau pilnai pražydo

user posted image

jo vėlyvesnis pusbrolis

user posted image

ir vėlyviausiasis raudoniukas

user posted image

Atsakyti
nu jau grazumas neispasakytas wub.gif . kad taip kur kaimynystej kas augintu tokias geles, butu kur aki paganyt. dabar aplink tik nusiurpe ziedeliai. paciai reikes susisodint kitiem metam, kad irgi rudeni darzelis zydetu.

dar paklausiu. as eziuoles sodinau is seklu, tai siemet tik lapelius isaugino, bet ir juos sraiges bjaurybes nuede. kazi ar kitamet zydes? dar turiu seklu, jei pasodinciau i vazoneli per ziema, paskui perkelciau i darza, ar jos jau zydetu? ar cia is fantazijos srities toks variantas g.gif ?
Atsakyti
Dažniau žydi trečiais metais. Kartais išspaudžia antrais, bet tokį netikrą.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2011 10 11, 16:02)
nu jau grazumas neispasakytas  wub.gif . kad taip kur kaimynystej kas augintu tokias geles, butu kur aki paganyt. dabar aplink tik nusiurpe ziedeliai. paciai reikes susisodint kitiem metam, kad irgi rudeni darzelis zydetu.

aš tai šiemet šilokų prikaišiojau visas pakampes - kitais metais turėtų žydėt jie visur pas mane thumbup.gif

o tas pirmasis astras pusiau per tvorą pas kaimynus pralindęs. Sakau jei trukdo nulaužykit ir psio, bet kažkodėl nelaužo biggrin.gif
Atsakyti
ajatau ka ilgai laukt, tik treciais metais doh.gif !!! ka darysi, lauksim.

o kaimynai ne barbarai matau nelauzo. pas mus tai net lapus medziu atgal per tvora sumeta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2011 10 11, 19:04)
pas mus tai net lapus medziu atgal per tvora sumeta  lotuliukas.gif

Aš sumetu atgal ir ne tik lapus, bet ir obuolius, kriaušes. Išsigenėt tingi, lapų negrėbia ir į akis nesigėdina sakyt, kad laukia kol kaimynė sugrėbs. Negaliu pakęst kieme netvarkos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2011 10 11, 19:04)
o kaimynai ne barbarai matau nelauzo. pas mus tai net lapus medziu atgal per tvora sumeta  lotuliukas.gif

kad nežydėtų gal ir laužytų, bet per tarpus išlindusios kelios šakos apsipylę žiedais kad net lapų nesimato, tai nieko ir nesako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 10 11, 19:23)
Aš sumetu atgal ir ne tik lapus, bet ir obuolius, kriaušes. Išsigenėt tingi, lapų negrėbia ir į akis nesigėdina sakyt, kad laukia kol kaimynė sugrėbs. Negaliu pakęst kieme netvarkos cool.gif

pas mus atvirkstinis variantas. mes bandom tvarkytis ir tvarkomes, o pas juos viskas apauge apsamanoje, nu negali ziuret ramiai, kad pas mus pieva zaliuoja, geles zydi, tai nepatingi sugrebt patvory lapus ( neaisku dar ar musu, ar greiciausiai ju paciu) ir sumeta. se tau kaimyne ir tu turek apskretusi kiema. na seni zmones, ka darysi, tegu bovijas...
Atsakyti
jediara, norėjau pasiteiraut dėl ramunės Ramunė BROADWAY LIGHTS - ar ji šiuo metu dar žydi? Iš leliumai (labai dėkui jai) esu gavusi baltų žemaūgių, tai jos nerealios - žydi jau kelintą mėnesį ir šią akimirką žiedais apsipylusios thumbup.gif Vat galvoju ši gelsva gražuolė tokia pat šauni?

Gal galėtum pasufleruot kur galima jos sėklų įsigyt, o gal pati atliekamų daigelių turi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 10 12, 18:14)
jediara, norėjau pasiteiraut dėl ramunės Ramunė BROADWAY LIGHTS - ar ji šiuo metu dar žydi? Iš leliumai (labai dėkui jai) esu gavusi baltų žemaūgių, tai jos nerealios - žydi jau kelintą mėnesį ir šią akimirką žiedais apsipylusios thumbup.gif  Vat galvoju ši gelsva gražuolė tokia pat šauni?

Gal galėtum pasufleruot kur galima jos sėklų įsigyt, o gal pati atliekamų daigelių turi blush2.gif

Sodinau ją pavasarį ir iki šio laiko žydi gelsvais žiedeliais. Jei norėtum, per pusę galėčiau perskelti krūmelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 10 12, 19:24)
Sodinau ją pavasarį ir iki šio laiko žydi gelsvais žiedeliais. Jei norėtum, per pusę galėčiau perskelti krūmelį ax.gif

nekankink didžiojo kero - dar nukentės vargšiukas g.gif gal kokių atžalėlių iš šono paauginęs turi, tai man ir jų užtektų. Jei galėsi pasidalint duok iš kart žinią - jamu thumbup.gif

Patiko kad žydi gausiai ir ilgai - kai tik pažiūriu pro terasos langą, taip ir boluoja mano mažiukės wub.gif o didžiosios daug greičiau nužydėjo nors irgi pakankamai ilgai žiedais džiugino. Ar ir pas tave jos trumpiau žydi?

Šiemet parodoj pilnavidurę pirkau, bet žiedus tik kitą vasarą pamatysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 10 12, 20:52)
nekankink didžiojo kero - dar nukentės vargšiukas g.gif  gal kokių atžalėlių iš šono paauginęs turi, tai man ir jų užtektų. Jei galėsi pasidalint duok iš kart žinią  - jamu  thumbup.gif

Patiko kad žydi gausiai ir ilgai - kai tik pažiūriu pro terasos langą, taip ir boluoja mano mažiukės wub.gif  o didžiosios daug greičiau nužydėjo nors irgi pakankamai ilgai žiedais džiugino. Ar ir pas tave jos trumpiau žydi?

Šiemet parodoj pilnavidurę pirkau, bet žiedus tik kitą vasarą pamatysiu ax.gif

Rytoj pažiūrėsiu, ar yra koks vaikiukas mirksiukas.gif

Taip, aukštaūgės ir pas mane senokai jau nužydėjo verysad.gif
Atsakyti