Sveiki,
galetumetu parasyti sarasiuka daugiameciu gelyciu , kuriu nereiketu iskasyneti ziemai i rusi
QUOTE(nacik @ 2011 09 09, 13:06)
Sveiki,
galetumetu parasyti sarasiuka daugiameciu gelyciu , kuriu nereiketu iskasyneti ziemai i rusi
lengviau surašyti tokias, kurias reikia iškasinėti iš dažniau auginamų tai jurginai, kanos, kardeliai, kai kurios lepesnės hortenzijos.... manau, merginos papildys
QUOTE(nijole0619 @ 2011 09 10, 13:41)
Džiugina vėlyvais žiedais ir vėlyvis
Koks švelnus grožis
Merginos, gal paprotinsit kokias daugiametes geles galima butu sodinti pavesyje. Turiu dali gelyno siaurinej pusej, saules ten faktiskai nebuna, na gal valandele vidurvasari anksti ryte ir paciam vakare, o dauguma geliu vis saule megsta
Užsukite paskaityti čia: http://www.loretosso...raipsniai9.html
[quote=jediara,2011 09 11, 21:28]
Labai ilgai žydinti karpažolė
Auginau tokią ir aš, bet vėliau ji man pasidarė kaip piktžolė, norėjo okupuoti visą darželį, labai sunkiai išnaikinau
Labai ilgai žydinti karpažolė
Auginau tokią ir aš, bet vėliau ji man pasidarė kaip piktžolė, norėjo okupuoti visą darželį, labai sunkiai išnaikinau
QUOTE(Regila @ 2011 09 13, 08:11)
Aciu, pasirodo su raktazolem pataikiau, butent ten pasodinau. Reiks pavasari daugiau ju isigyt. Reik susisaudyt melsves, uolaskeles, siloku ir flioksu
Gal kas galėtų pasakyti, ar patinka sraigėms viendienės? Ieškau augalų, kurie joms nepatinka Buvau pasodinus lelijas tas oranžines - tai nuėdė tik žiedus... viendienių irgi žiedai panašūs ir valgomi berods, tai turbūt neverta sodinti ten, kur sraigių daug būna
QUOTE(zuikis5 @ 2011 09 14, 15:33)
Gal kas galėtų pasakyti, ar patinka sraigėms viendienės? Ieškau augalų, kurie joms nepatinka Buvau pasodinus lelijas tas oranžines - tai nuėdė tik žiedus... viendienių irgi žiedai panašūs ir valgomi berods, tai turbūt neverta sodinti ten, kur sraigių daug būna
viendienės ne tokios skanios kaip lelijos be to , viendienių privalumas yra tas, kad žiedas žydi tik vieną dieną, tai viendienės beveik nenukenčia, ypač pasodintos saulėtoj vietoj...
QUOTE(Oli_vija @ 2011 09 14, 17:39)
viendienės ne tokios skanios kaip lelijos be to , viendienių privalumas yra tas, kad žiedas žydi tik vieną dieną, tai viendienės beveik nenukenčia, ypač pasodintos saulėtoj vietoj...
ačiū