Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

Sveiki,

galetumetu parasyti sarasiuka daugiameciu gelyciu 4u.gif , kuriu nereiketu iskasyneti ziemai i rusi ax.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nacik @ 2011 09 09, 13:06)
Sveiki,

galetumetu parasyti sarasiuka daugiameciu gelyciu 4u.gif , kuriu nereiketu iskasyneti ziemai i rusi ax.gif  4u.gif  smile.gif

lengviau surašyti tokias, kurias reikia iškasinėti mirksiukas.gif iš dažniau auginamų tai jurginai, kanos, kardeliai, kai kurios lepesnės hortenzijos.... manau, merginos papildys wub.gif
Atsakyti
Džiugina vėlyvais žiedais ir vėlyvis
user posted image
user posted image
sužydo kaip laikrodukas nuo rugsėjo 1d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 10 rugsėjo 2011 - 13:42
QUOTE(nijole0619 @ 2011 09 10, 13:41)

Koks švelnus grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2011 09 10, 15:41)

Gražuolis wub.gif

Labai ilgai žydinti karpažolė ax.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, gal paprotinsit kokias daugiametes geles galima butu sodinti pavesyje. Turiu dali gelyno siaurinej pusej, saules ten faktiskai nebuna, na gal valandele vidurvasari anksti ryte ir paciam vakare, o dauguma geliu vis saule megsta doh.gif
Atsakyti
Užsukite paskaityti čia: http://www.loretosso...raipsniai9.html
Atsakyti
[quote=jediara,2011 09 11, 21:28]

Labai ilgai žydinti karpažolė ax.gif

Auginau tokią ir aš, bet vėliau ji man pasidarė kaip piktžolė, norėjo okupuoti visą darželį, labai sunkiai išnaikinau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2011 09 13, 08:11)

Aciu, pasirodo su raktazolem pataikiau, butent ten pasodinau. Reiks pavasari daugiau ju isigyt. Reik susisaudyt melsves, uolaskeles, siloku ir flioksu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pasakyti, ar patinka sraigėms viendienės? Ieškau augalų, kurie joms nepatinka bigsmile.gif Buvau pasodinus lelijas tas oranžines - tai nuėdė tik žiedus... viendienių irgi žiedai panašūs ir valgomi berods, tai turbūt neverta sodinti ten, kur sraigių daug būna
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2011 09 14, 15:33)
Gal kas galėtų pasakyti, ar patinka sraigėms viendienės? Ieškau augalų, kurie joms nepatinka  bigsmile.gif  Buvau pasodinus lelijas tas oranžines - tai  nuėdė tik žiedus... viendienių irgi žiedai panašūs ir valgomi berods, tai turbūt neverta sodinti ten, kur sraigių daug būna

viendienės ne tokios skanios kaip lelijos mirksiukas.gif be to , viendienių privalumas yra tas, kad žiedas žydi tik vieną dieną, tai viendienės beveik nenukenčia, ypač pasodintos saulėtoj vietoj...
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2011 09 14, 17:39)
viendienės ne tokios  skanios kaip lelijos  mirksiukas.gif be to , viendienių privalumas yra tas, kad žiedas žydi tik vieną dieną, tai viendienės beveik nenukenčia, ypač pasodintos saulėtoj vietoj...

ačiū 4u.gif
Atsakyti