Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės III

Labai gražų ištisinį kilimiuką sudaro aubrietės, gražiai žydi smulkiais žiedeliais. Tik nežinau kaip augtų pavėsyje. Saulėje ilgai išlieka žalios ir nelietos, pro jas sunkiai "prasimuša" žolės
Atsakyti
Aubrietės iš tiesų dailiai atrodo. Pas mane tas "eksperimentinis" kampelis (nors iš tiesų tai "salelė" prie įėjimo...) yra vakarinėje pusėje. Ten saulės nėra ypatingai daug, bet čiobrelis žydi.
Gal čia ne visai į temą (atsiprašau...), bet gal Kaune ar aplink yra norinčių "pasimainyti" kiliminiais augalėliais? Galėčiau pasiūlyti katilėlius, tuos pačius flioksus baltus ir "barbiškai" ružavus, čiobrelius, šiloką, vaisginą, "rūtelę" - net tikro pavadinimo nežinau, bet tai irgi kupsteliais augntis augaliukas lyg sumažintais rūtos lapais ir baltai žydintis.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 30, 09:42)
Taip, rudenį žydinčių raktažolių nėra, o čia paprastoji raktažolė - būna, kad ji kartais ir rudenį keletą žiedelių parodo rolleyes.gif

hmmm... nu nezinau, nezinau... maniske viena raktazole visa vasara zydejo, dar ir dabar zydi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 09 01, 10:36)
hmmm... nu nezinau, nezinau... maniske viena raktazole visa vasara zydejo, dar ir dabar zydi g.gif

Būtų neblogai matyti foto rolleyes.gif
Atsakyti
Pūstatauriai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 09 03, 12:23)
Pūstatauriai ax.gif

Ką reikia daryti su peržydėjusiais pūstatauriais, liatriais, ežiuolėm ir panašiom gėlėm, kurių stiebai aukšti? Nukirpti ar palikti su visais ziedynais? Nu niekaip nesumąstau, kaip pasielgti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilo @ 2011 09 03, 16:10)
Ką reikia daryti su peržydėjusiais pūstatauriais, liatriais, ežiuolėm ir panašiom gėlėm, kurių stiebai aukšti? Nukirpti ar palikti su visais ziedynais? Nu niekaip nesumąstau, kaip pasielgti  4u.gif

Aš nukerpu rolleyes.gif
Atsakyti
jediara ačiū už atsakymą.
turiu kt. klausimą: kaip elgtis su rožine hortenzija? aš ją žiemot palieku lauke uždengtą, bet ji pavasariais sunkiai atsigauna ir nežydi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojira @ 2011 09 04, 11:39)
jediara ačiū už atsakymą.
turiu kt. klausimą: kaip elgtis su rožine hortenzija? aš ją žiemot palieku lauke uždengtą, bet ji pavasariais sunkiai atsigauna ir nežydi sad.gif

Mano taip pat žiemoja lauke, bet dabar žydi rolleyes.gif Gal tada sodinkite į vazoną ir žiemą laikykite vėsiame rūsyje rolleyes.gif

Daugiametė saulėgrąža ax.gif

user posted image
Atsakyti
tikriausiai taip ir padarysiu g.gif turbūt hortenziją reiks iškasti kartu su jurginais?
pamiršau pagirti saulėgrąžos grožį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojira: 05 rugsėjo 2011 - 11:21
QUOTE(jediara @ 2011 09 04, 14:52)
Mano taip pat žiemoja lauke, bet dabar žydi rolleyes.gif  Gal tada sodinkite į vazoną ir žiemą laikykite vėsiame rūsyje rolleyes.gif

Daugiametė saulėgrąža ax.gif

user posted image

Ar čia kartais ne topinambas ?
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 09 07, 17:34)
Ar čia kartais ne topinambas ?

lotuliukas.gif Neeee.
Atsakyti