Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

ir as oriu knygeles ax.gif
info@butikas.lt
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 07 13, 12:02)
aciu ji yra pailga bet i virsu platejanti , bet neriesta  blush2.gif o dar kai dejau masej nesuketejus tai dar labiau sukrito  blush2.gif  bet aciu uz pastebejimus kita karta zinosiu . 4u.gif

paskutiniu metu as pries darydama kazkoki animacini heroju,pagooglinu,paziuriu kaip atrodo tam tikros jo detales .va ir kempiniuko nosis biggrin.gif http://www.google.lt...p...sa=N&tab=wi
Atsakyti
[quote=kirbe,2011 07 13, 10:51]

amorosa,žiurint iš kokios masės darysit rožes...jei rožėes iš šokolado-tada reik laikyt šaldytuve,jei iš bet kurios kitos masės-ant pintelės tiesiog ,kad išdžiutu ir viskas.....

[/quote]

Planuoju is saldainiu mases sakykit , o ji sudziuna g.gif ir gal zinot kuom galima pakeisti kokoso sirupa. Sokoladines neatlaikys tokio karscio, o cukrines mases kietos bus ,o norisi ,kad ir papuosimus suvalgytu.

bandysiu kopijuoti toki krepseli

[quote=Asseni,2008 11 23, 11:02]
user posted image

[/quote]

[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 13 liepos 2011 - 11:11
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 13, 12:08)
paskutiniu metu as pries darydama kazkoki animacini heroju,pagooglinu,paziuriu kaip atrodo tam tikros jo detales .va ir kempiniuko nosis  biggrin.gif  http://www.google.lt...p...sa=N&tab=wi

nu jo dab paziurejau kitas nuotraukas savo kempiniuko ir tikrai mano tokia kaip bulve. ax.gif tikiuosi dar kada bus proga psitaisyti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=amorosa,2011 07 13, 11:09]
Planuoju is saldainiu mases sakykit , o ji sudziuna g.gif ir gal zinot kuom galima pakeisti kokoso sirupa. Sokoladines neatlaikys tokio karscio, o cukrines mases kietos bus ,o norisi ,kad ir papuosimus suvalgytu.

saldainiu mase sudziuna,bet ne i raga,kad atkasti negalima,rozes is jos laikosi puikiai mirksiukas.gif kokoso sirupa as keiciu vienos citrinos ispaustos ir perkostos sultimis mirksiukas.gif

wingaile,grazus labai tortas 4u.gif
RIMVILMA,nuostabus krepselis,toks dailus wub.gif taip ir norisi nuo jo braske paimt mirksiukas.gif
VitMetil,padirbejai nemazai,man irgi tas su rozemis labai mielas,spalvos grazios wub.gif visi kiti irgi 4u.gif

TKK 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 13 liepos 2011 - 11:38
[quote=Solen,2011 07 13, 12:31]
[quote=amorosa,2011 07 13, 11:09]
VitMetil,padirbejai nemazai,man irgi tas su rozemis labai mielas,spalvos grazios wub.gif visi kiti irgi 4u.gif

TKK 4u.gif
[/quote]

tai cia per ilga laiko tarpa nes cia vos ne puse mano visu tortu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 07 13, 08:29)

Mane nuo kritikos sulaiko vienas dalykas - ji turi daug uzsakymu( as tiek neturiu  lotuliukas.gif )... Tikrai daug.. jei klijentams netiktu - sedetu zmogus be darbo..

zmogui, kuris nera mates tokiu tortu, kokie kepami migles, adrijos, asseni, donros ir kitu mergaiciu, matyt jos tortai yra is fantastikos srities, tai pirma. antra, klaipedoj tikrai mazai kepanciu mergaiciu. todel ir klientu daug wink.gif ir trecia, galit metytis akmenim, bet nematau idetos sirdies, toks vaizdas, kad daroma konvejeriu, bile padaryt ir greiciau pasiimt pinigus.
kita vertus, jei cia visos pradetu sitaip reklamuotis per visa visagali interneta - neatsigintu nuo klientu smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Dėl lapelytės: Esu dažniausiai tik tyli stebėtoja ir tortus kepu tik saviems (jau gal 2 metus), tad gal ir negaliu labai čia ginčytis (ir savo tortus čia dedu labai retai, nes nėra ko lyginti su jūsiškiais), bet juk pačios rašote, kad kritika turi būti sveika. Tai gerai, parašėte, kad kalijos per storos, batukai be raištelių ir žmogus matys (manau ir šiaip mato), bet kam čia ryškinti, kad netobulėja, kepa du metus ir nieko neišmoko blink.gif
Ne visi turi sugebėjimų, aš net per 5 metus neišmokčiau nulipdyti žmogeliukų, veidų, o rožes bandžiau gal 20 kartų ir negražios man jos, neišeina, nemoku, nes neturiu matyt tam gyslutės ir pan. Taip kad nereikia pulti dėl to žmogaus, juk nežinote kiek jis pastangų įdeda unsure.gif
O be to, valgiau svečiuose tortą vienos iš čia profės puošime, tai atvirai pasakius niekada tokio torto nedaryčiau, nes masės storis baisinis, pritepta sviestinio kremo didžiausias sluoksnis ir nė vienas nebuvo sužavėtas skoniu. Apie grožį čia nekalbu, tikrai gražus 4u.gif
Taip, kad būkite pakantesnės viena kitai 4u.gif
Išsiliejau, lengviau dabar man doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bambambuzas @ 2011 07 13, 12:42)
ir trecia, galit metytis akmenim, bet nematau idetos sirdies, toks vaizdas, kad daroma konvejeriu, bile padaryt ir greiciau pasiimt pinigus.
kita vertus, jei cia visos pradetu sitaip reklamuotis per visa visagali interneta - neatsigintu nuo klientu smile.gif

Bet iš kur jūs žinot? Matėt? Pažįstat ją? žinot kiek laiko ji dirba ir kaip stengiasi ar nesistengia? Kaip galima kaltint žmogų, nieko nežinant ir tik pamačius tortus? Nu gal neturi fantazijos, ne visada jaučia kaip ką suderint? O čia kaltinama, kad dirba tik dėl pinigų.... blink.gif Nu ką aš žinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2011 07 13, 12:53)
Labos 4u.gif
Dėl lapelytės: Esu dažniausiai tik tyli stebėtoja ir tortus kepu tik saviems (jau gal 2 metus), tad gal ir negaliu labai čia ginčytis (ir savo tortus čia dedu labai retai, nes nėra ko lyginti su jūsiškiais), bet juk pačios rašote, kad kritika turi būti sveika. Tai gerai, parašėte, kad kalijos per storos, batukai be raištelių ir žmogus matys (manau ir šiaip mato), bet kam čia ryškinti, kad netobulėja, kepa du metus ir nieko neišmoko blink.gif
Ne visi turi sugebėjimų, aš net per 5 metus neišmokčiau nulipdyti žmogeliukų, veidų, o rožes bandžiau gal 20 kartų ir negražios man jos, neišeina, nemoku, nes neturiu matyt tam gyslutės ir pan. Taip kad nereikia pulti dėl to žmogaus, juk nežinote kiek jis pastangų įdeda unsure.gif
O be to, valgiau svečiuose tortą vienos iš čia  profės puošime, tai atvirai pasakius niekada tokio torto nedaryčiau, nes masės storis baisinis, pritepta sviestinio kremo didžiausias sluoksnis ir nė vienas nebuvo sužavėtas skoniu. Apie grožį čia nekalbu, tikrai gražus 4u.gif 
Taip, kad būkite pakantesnės viena kitai  4u.gif
Išsiliejau, lengviau dabar man doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Bet iš kur jūs žinot? Matėt? Pažįstat ją? žinot kiek laiko ji dirba ir kaip stengiasi ar nesistengia? Kaip galima kaltint žmogų, nieko nežinant ir tik pamačius tortus? Nu gal neturi fantazijos, ne visada jaučia kaip ką suderint? O čia kaltinama, kad dirba tik dėl pinigų.... blink.gif  Nu ką aš žinau doh.gif

Jei nesigauna-vadinasi nera reikalo versla daryti... o mokytis... cia mano nuomone... man atrodo zmones vieni per kitus suzino, kur skanius, grazius tortus kepa... net viesos reklamos nereikia...
Papildyta:
As irgi girdejusi atsiliepimu apie kai kuriu tortus is cia esanciu... taipogi keletas neigiamu...
Atsakyti
jau juokinga darosi,kas dar ka pasisakys?
idomu paskaityti thumbup.gif
Atsakyti
Mes is pavydo, nekreipk demesio smile.gif as netaikau ne vienai konkreciai wink.gif rasau apstrakciai. Ir zinoma uzklius tik mano vienos pasisakymas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 13 liepos 2011 - 12:07
spam.gif
gal jau baigiam ax.gif
bet kritikuoti reikia,tsakant,ir rskias teisybe pasakyti lotuliukas.gif ir pamokyti,ir patarti,tsakant biggrin.gif
Atsakyti