Mergytes, ar niekas taip ir nekepat tortuku Klaipedoj ?
QUOTE(amorosa @ 2011 07 13, 10:20)
nieko joms nenutiks ,ir kur geriausia jas laikyti
Aš tai prie lovos laikau, na prie TV tikrai nieko nenutiks
Papildyta:
QUOTE(Vickutia @ 2011 07 13, 10:36)
Pagooglinkit
QUOTE(Vickutia @ 2011 07 13, 11:36)
niu kepa,gi k.lapelyte kepa manau kad skanius ji dar juos,o del viso kito susitarsit
QUOTE(Griaustinė @ 2011 07 13, 10:55)
QUOTE(guziukas @ 2011 07 13, 11:07)
niu kepa,gi k.lapelyte kepa manau kad skanius ji dar juos,o del viso kito susitarsit
tai, kad jos vienos tortus ir meta google ieskau kitos
Taip niekas ir neparasete ar yra kur @adrij@ tulpiu darymo schemute ideta tiek to, meginsiu kazka pati darytis
Kas del k.lapelytes tortuku ir kai kuriu kitu mergaiciu, tai isties kartais norisi patarti kruopsciau juos daryti - pvz. jei su aisingu dedamas taskiukas, galima butu su siek tiek padrekintu teptuku patapsnoti virsunele, kad gautusi dailus rutuliukas, o ne spygliukas (na nebent buvo specialiai noreta padaryti spygliukus, bet tuomet jie turetu buti mazdaug vienodi, kad susidarytu ispudis, kad tai turi buti spygliukai, o ne vienas taskiukas, o sekantis spygliukas) ir pan. Be abejones, mes visos matome savo tortu brokus - visos be isimties ir k.lapelyte, manau irgi mato. Tad reikia ne tiek kritikuoti, kiek patarimo ka galima butu patobulinti. As, kaip ir daugelis, jei ne itin patinka tortukas, tiesiog nerasau nieko, nebent tikrai turiu patarima. O jei i mano trta nesureguojama, tai suprantu, kad nepatiko arba buvo kazkas netaip ir turiu labiau pasistengti. As irgi, kaip ir Griaustine rase, nesu ta konvejerine kepeja, kuri ant duonos uzsidirba is tortu kepimo - man tai irgi hobis, nes idetas darbas, sugaistas laikas neatsiperka, bet man malonu tai daryti. Zinoma, maloniausia, kai kazkas pagiria, o ne kritikuoja, bet patarimus labai mielai priimu
P.S. Issileidau savo tortuku knygele - aisku tortuku nedaug, bet... (cia Uk ji ne itin brangiai kainavo, LT buciau sumokejus simtus uz vienetini egzemplioriu), jei kam idomu galeciau atsiusti el. versija pavartyti
PPS, jei dar aktuali ideja kaip ekonomiskai papuosti svocios torta, parasykite i SOS tema.
Kas del k.lapelytes tortuku ir kai kuriu kitu mergaiciu, tai isties kartais norisi patarti kruopsciau juos daryti - pvz. jei su aisingu dedamas taskiukas, galima butu su siek tiek padrekintu teptuku patapsnoti virsunele, kad gautusi dailus rutuliukas, o ne spygliukas (na nebent buvo specialiai noreta padaryti spygliukus, bet tuomet jie turetu buti mazdaug vienodi, kad susidarytu ispudis, kad tai turi buti spygliukai, o ne vienas taskiukas, o sekantis spygliukas) ir pan. Be abejones, mes visos matome savo tortu brokus - visos be isimties ir k.lapelyte, manau irgi mato. Tad reikia ne tiek kritikuoti, kiek patarimo ka galima butu patobulinti. As, kaip ir daugelis, jei ne itin patinka tortukas, tiesiog nerasau nieko, nebent tikrai turiu patarima. O jei i mano trta nesureguojama, tai suprantu, kad nepatiko arba buvo kazkas netaip ir turiu labiau pasistengti. As irgi, kaip ir Griaustine rase, nesu ta konvejerine kepeja, kuri ant duonos uzsidirba is tortu kepimo - man tai irgi hobis, nes idetas darbas, sugaistas laikas neatsiperka, bet man malonu tai daryti. Zinoma, maloniausia, kai kazkas pagiria, o ne kritikuoja, bet patarimus labai mielai priimu
P.S. Issileidau savo tortuku knygele - aisku tortuku nedaug, bet... (cia Uk ji ne itin brangiai kainavo, LT buciau sumokejus simtus uz vienetini egzemplioriu), jei kam idomu galeciau atsiusti el. versija pavartyti
PPS, jei dar aktuali ideja kaip ekonomiskai papuosti svocios torta, parasykite i SOS tema.
labai noreciau pavartyti Jusu knygele, jei nesunku atsiuskit: adabuzinskas@yahoo.com aciu labai
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 13, 11:29)
dkriste@gmail.com Ačiū
QUOTE(Atize @ 2011 07 12, 21:13)
Na norejau pasiklausti o koks pagal sanaudas tortas yra pigiausias ir daug kam patinkantis, mano nuomone tai medaus ar as klystu?....
medaus arba jogurtinis koks nors.....
QUOTE(kice @ 2011 07 12, 21:50)
aš irgi pamenu.....
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 07 13, 01:23)
Ir dar turiu prasyma jau kokius3 kartus jusu klausiau gal kuri esate dariusi dekorgeli,kaip su juo reikia dirbti.As dariausi bet man jis sukietejo i raga ar taip ir turi buti kaip ji reikia naudoti?Aciu is anksto jei kas atsakys.
tortas fantastiškas
decorgely esu bandžius namuose daryti,ne kas išėjo..... o vat su pirktiniu-vienas malonumas dirbti.....
amorosa,žiurint iš kokios masės darysit rožes...jei rožėes iš šokolado-tada reik laikyt šaldytuve,jei iš bet kurios kitos masės-ant pintelės tiesiog ,kad išdžiutu ir viskas.....
vitimel,puikus torčiukai
QUOTE(pasta222 @ 2011 07 12, 21:31)
saviems greitukas, snikers, mmg, gelytes is masytes
idomi spalva
QUOTE(wingaile @ 2011 07 13, 00:10)
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 07 13, 02:23)
Idedu savo paskutini darbeli.
koks krepselis
QUOTE(VitMetil @ 2011 07 13, 09:40)
atsnesu ir as savo tortukus
visi grazus,bet labiausiai patiko su rozem ir nukritusiais lapeliais
p.s.kempiniuko nosyte turetu buti ne apvali''bulvyte'',o tokia ilgoka,biski pariesta ''dešrelė''
QUOTE(Vickutia @ 2011 07 13, 12:21)
tai, kad jos vienos tortus ir meta google ieskau kitos
PABANDYK PATI jei kas neaisku cia patars visad,man su mergyciu patarimais labai gerai iseina
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 13, 11:29)
As, kaip ir daugelis, jei ne itin patinka tortukas, tiesiog nerasau nieko
na jooo... nepatiko-nutyli,nieko neparasai,tada atsiranda zinute -'' ar niekas mano torto foto nemato,kad nieko neraso?''
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 13, 11:52)
idomi spalva
koks krepselis
p.s.kempiniuko nosyte turetu buti ne apvali''bulvyte'',o tokia ilgoka,biski pariesta ''dešrelė''
koks krepselis
aciu ji yra pailga bet i virsu platejanti , bet neriesta o dar kai dejau masej nesuketejus tai dar labiau sukrito bet aciu uz pastebejimus kita karta zinosiu .