Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

is kapotos nesu dar dariusi torto blush2.gif , o morenginio nenori,tai ir nebezinau ka jai ir bepasiulyti.Meducio irgi nenori,bet supratau,kad jai biskvitiniai nepatinka. Oi tos jaunosios frusty.gif
Atsakyti
user posted image
Labas mergaitės , 4u.gif oiii kaip seniai buvau, bet ziuriu ne ka praleidau smile.gif lotuliukas.gif , na mano tortukas 4u.gif skoniai ivairus , dengta cipciuko pastilazu smile.gif geles gyvos smile.gif
tai va, nepatinka man eterio terst , tai nieko ir nesakysiu, bet yra toks posakis :
" Kuprotą tik grabo lenta ištiesina " lotuliukas.gif Ir jei isivedus i google zodzius NAMINIAI TORTAI per visa puslapiuka neismestu vieno zmogaus reklamos , manau i jos darza tiek akmenuku nekristu, g.gif taip kad mergaites nepulkit gint, ne naujokese esme, as irgi skaitau save naujoke, tikrai mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Nu kepejeles jus ir saunuoles 4u.gif Jau tortu grozis neispasakytas thumbup.gif
Atsiprasau uz poster_offtopic.gif , bet gal yra kepanciu Alytuje tortukus, parasykit i az. aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos.Na paskaitinejau jusu zinutes tai as kritika tikrai priimsiu,nes kaip minejau ansciau mano tortu puosime tik6men.stazo taip kad dar man mokytis ir mokytis.Ir dekinga jums tikrai daug ko ismokau is jusu tik kaip iseina tas zinias panaudoti gal kiti geriau mato.Idedu savo paskutini darbeli.user posted image
Ir dar turiu prasyma jau kokius3 kartus jusu klausiau gal kuri esate dariusi dekorgeli,kaip su juo reikia dirbti.As dariausi bet man jis sukietejo i raga ar taip ir turi buti kaip ji reikia naudoti?Aciu is anksto jei kas atsakys.
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 07 13, 00:10)
Ir jei isivedus i google zodzius  NAMINIAI TORTAI  per visa puslapiuka neismestu vieno zmogaus reklamos , manau i jos darza tiek akmenuku nekristu,  g.gif  taip kad mergaites nepulkit gint, ne naujokese esme, as irgi skaitau save naujoke, tikrai  mirksiukas.gif  smile.gif

Oj tikrai doh.gif būčiau puolusi ginti, tikrai jau buvau iš pačio ryto susiruošus cool.gif
Aš prisipažinsiu - kepu taip kaip dauguma kepate (ne už dyka) tik giminėms, draugams, bendradarbiams ir geriems pažįstamiems, kadangi nesijaučiu stipri skelbtis viešai, jog kepu tortus. Sau kepti man neįmanoma, taip vos per duris telpu cool.gif Juk reikia už produktus, dujas, elektrą ir puošimo elementus pinigėlius atsiimti
Net neplanuoju kepti "urmu", kadangi turiu darbą, kuris apmokamas geriau nei tortų kepimas, čia yra mano hobis, hobius renkuosi tik tokius, kur įmanoma siekti kažkokio tobulumo, čia yra mano relaksas, net kaip pvz. vakar broliui pasakiau, kad praeitą savaitę net šešis tortus kepiau, tai jis apsidžiaugė, jog aš pagaliau pailsėjau nuo darbo lotuliukas.gif
Tačiau kritikos aš nemėgstu, kam patiktų kritikuojamas hobis?
Aš stengiuosi, jei žinau, kad nesugebėsiu - iš viso nedarau schmoll.gif
Nežinau, kiek truks tas hobis, gal aš perdegsiu, nes esu nepastovus žmogus, tačiau kol jis truks - leiskite pabūti su jumis ir iš jūsų pasimokyti ax.gif 4u.gif
O dabar į temą - jei ne pyraginio torto, tai gal iš kokių zefyrų (kepiau kažkada gyvenime, google išmestų receptą, visai nieko), o gal maskarponinį (kažkada dariau taip-nupjoviau biskvito viršų, išgremžiau vidurį, t.y. pasidariau induką maskarponei, o į vidų pridėjau maskarponės su grietinėle ir avietėm, užvožiau viršų, aptepiau sviestiniu kremu ir papuošiau, nieks neišsileido)
Taigi, TKK drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 13 liepos 2011 - 06:31
Labas rytas visoms smile.gif .

...... sakot reklama googlej NAMINIAI TORTAI g.gif ...... taip , va čia ir yra DIDŽIOJI priežastis pastoviai kritikai jos tortams , ir vargu , ar panaikinus tai googlėj , nuo jos dings tas tamsus plėmas ( клеймо ) , tik ...... aš manau , kad čia šuo pakastas kitur , nenoriu rašyti to žodžio , turbūt suprasite koks jis . .... čia mano nuomonė .

Gerų , sėkmingų visoms darbų , senbuvėm ar naujokėm , dingstu iki pirmadienio .

Taika SM group.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 13, 08:11)
tik ...... aš manau , kad čia šuo pakastas kitur  , nenoriu rašyti to žodžio , turbūt suprasite koks jis . .... čia mano nuomonė .

Aš norėjau tą nuomonę pareikšti prie gynamosios kalbos, manau, kad tą pačią smile.gif
Kažin ar esate kuri bandžiusi daryti laiptukus torte? Na ta prasme dviejų aukštų tortas - pirmas aukštas su laiptukais, antrame - durys, nusimes kažkiek torto priekio ir daug trupinių reikės, bet kažin ar pasiteisins ? g.gif Ale jei nebandysi, tai ir nežinosi, juk taip? cool.gif
Atsakyti
wingaile-puikus tortukas,lygiai apdengta drinks_cheers.gif
rimvilma,nu grazu,ka ir bepridursi drinks_cheers.gif kad man taip bigsmile.gif
griaustine-man lb patinka Jusus tortukai,idomus,ypac rozytes 'veza"tokios miniatiurines,bandysiu ir as hihihi.gif
as,kaip ir jus "kaifuoju" nuo kepimo.....tik,kad kepu i men koki torciuka-taj kur cia patobulesi irnesakyk.gif net,neprisimenu,kaip anakart dariusi,reikia uzrasu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 07 12, 22:59)
Nesu niekad kepusi jogurtinio torto, gal gali pameteti linka  rolleyes.gif

na po ranka neturiu kompiuterinio varianto - tortu temoj yra.. smile.gif

Bet paskaitykite atsiliepimus - jie visi puikus.. http://www.manodrabu...naminiai-tortai
Mane nuo kritikos sulaiko vienas dalykas - ji turi daug uzsakymu( as tiek neturiu lotuliukas.gif )... Tikrai daug.. jei klijentams netiktu - sedetu zmogus be darbo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 13 liepos 2011 - 07:44
sveiki vel gincai uzvire ax.gif as tai nieko nekritikiuoju nematau prasmes turbut daugumu jusu kaip as pacios matot savo klaidas , atsnesu ir as savo tortukus nebelebai pamenu kas kur bet visi puosti pastilazu biggrin.gif

user posted image
na jau turbut jum pabodes, bet pagaliau ir as gavau isbandyti kempiniuka, labai lengvai puosesi labai patiko ji puosti blush2.gif

user posted image

isbandziau pagaliau ir as ta kapleri, nu ir nesiseke man arba as juo naudotis nemoku arba per plona mase

user posted image

user posted image

pirmosios mano geles biggrin.gif

user posted image

pirmi mano papukai biggrin.gif labai skubejau tai nenuvaliau krakmolo bet realiai taip nesimate , o kadangi buvo geriausiam draugui zinojau kad priims gerai koks bebutu tai ir nesistengiau per labiausiai biggrin.gif

user posted image

user posted image

nu dar vienos mano geles nelabai matosi bet del techniniu kliuciu kitu nuotrauku neturiu bet tikiuosi dar gauti biggrin.gif

pripazinsiu visus labai skubejau daryti, nes vyras atostogose buvau ir istysai bumbejo kad nori kur vaziuoti biggrin.gif mane galit kritikiuoti seip pati matau klaidas bet daugiu akiu mato daugiau klaidu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2011 07 12, 13:00)
Super tortukai visu...... o jau ju grozis  bigsmile.gif

Ar ir jau issikepiau meducio lakstus, pertepsiu grietinele, o ant virsaus turbut tepsiu taip pat grietinele nudazius melsvais dazais ir uzdesiu iskepta 5 -keta glazuruota baltai (tai bus penkiu metu gimtadieniui). Bijau daryt beze ar saldainiu mase prie sveciu, o jai nepavyks????

Slapias beze man visuomet iseina, tad drasiai gali ji daryti smile.gif
Atsakyti

Vis mokausi ,mokausi is jusu. Bet kazi ar kada ismoksiu puosti tortus taip kaip @drij@ , Asseni, Kirbe,Akvilyte, Migle79 .
Galvoje ideju milijonai , o kai reikia pradeti jas igyventdinti eilini karta suptrantu kad turiu abi kaires rankas. Savaitgaliui turiu iskepti tortuka, vis noriu pabandyti dengti mase , bet gerai suprantu ,kad esant pastoviam vos ne 40laipsniu karsciui(gyvenu ne LT) tai neimanoma.Sokoladas atkrinta, grietinele taip pat. Planuoju daryti is saldainines mases krepseli su rozemis Sakykit ar galiu tas rozes pasidaryti sakykim rytoj ,o puosti torta sestadieni , nieko joms nenutiks ,ir kur geriausia jas laikyti , gal saldytuve g.gif O rozes as vis tiek pasiryzusi iveikti,na neiseina man jos tokios dailios ,nors atrodo viska pagal paveiksleli darau

Atsakyti