Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(aftersun @ 2011 07 12, 21:36)
as ne pikta  biggrin.gif  4u.gif

nu tai svarbiausia thumbup.gif mirksiukas.gif

man jau geriau geros klritikos,nei visos sako oi kaip grazu,super,nerealu,kai tikrai yra klaidu ir nemazai ax.gif as cia visumoj,ne apie viena ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. Grazuoliu tortu pridejusios,kad net akys raibsta. Tortassu karuna labai grazus,@adrij@- nu kaip visuomet thumbup.gif . Zodziu visu grazus tortai.

Lapelyte,tu tikrai neisizeisk,reikia kritika priimti visada,bet tavo gelytes tikrai labai storos.Masyte ploniau bandyk iskocioti. Klaipedoij as radau kur pirkti masyte,jei nezinai parasym man i az,parasysiu kur mirksiukas.gif

Dabar mergytes prasau jusu pagalbos blush2.gif . Niekaip neitinku vienai klientei su tortu. Jos nuomone tiek rafaelo,tiek snikersas,tiek su mascarpone yra pyraginiai. Koki torta galetumet pasiulyti,kad jis butu ale ne pyraginis. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 12, 21:15)
Dabar mergytes prasau jusu pagalbos blush2.gif . Niekaip neitinku vienai klientei su tortu. Jos nuomone tiek rafaelo,tiek snikersas,tiek su mascarpone yra pyraginiai. Koki torta galetumet pasiulyti,kad jis butu ale ne pyraginis. Aciu 4u.gif

nu jei snikersas jai pyragas,tai tu gal jos pacios paklausk kokio butent ji torto tikisi. gal jai ne pyragas butu pauksciu pieno,ar koks jogurtinis ,su zele tortas ,ar morenginis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 12, 21:15)
Sveikos mergytes. Grazuoliu tortu pridejusios,kad net akys raibsta. Tortassu karuna labai grazus,@adrij@- nu kaip visuomet thumbup.gif .  Zodziu visu grazus tortai.

Lapelyte,tu tikrai neisizeisk,reikia kritika priimti visada,bet tavo gelytes tikrai labai storos.Masyte ploniau bandyk iskocioti. Klaipedoij as radau kur pirkti masyte,jei nezinai parasym man i az,parasysiu kur mirksiukas.gif

gal ji nori kapotos teslos tortu,tik nezino kaip pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 07 12, 20:29)
Na ir as idesiu savo mazojo gimtadieniui kepta tortuka smile.gif

graziai sonai apkrimpeliuoti,ko man iki siol dar nepavyksta smile.gif vienetuko forma kiek kitokia,nei iprastai mergaites daro,bet niekas nepasakys,kad cia ne vienetas -liux 4u.gif
Atsakyti
labutis
Griaustine , K.lapelyte tortu paradas 4u.gif
kirbe rankine labai daili, firmine thumbup.gif

saviems greitukas, snikers, mmg, gelytes is masytes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 07 12, 18:57)
ir vel
paziuriu visada cia tortu ir matau tiek klaidu kad oi,bet vistiek aikcioja.
sorry bet daugiau jau nebesinores cia eiti  verysad.gif

tu ,k.lapelyte nepyk,o irgi jeigu matai pas kažka kas ne taip ir sakyk tiesiai šviesiai,nes tikrai ,kai pati visada nutyli,o sulauki tik kritikos gal ir nesmagu......

QUOTE(aftersun @ 2011 07 12, 19:20)
parasyta buvo gana izeidzianciai  4u.gif 
viskas daugiau nebesikisu, skaitau toliau ir tikrai be metu tortu cia nedesiu, nes jau matau,kas laukia, ir ne pirma karta, arba visos uzsimerkia ir nemato naujokiu tortuku , arba gauna tokia kritika, kad baisu ir skaityt, tas pats liecia ir uzdavus klausima, ziuriu sunku atsakyti, vietoj to geriau isbers kokios tingines ir t.t. nors per ta laika butu zmogui pagelbejusios. Sekmes visoms kepejelems    4u.gif

matom ir naujokiu torčiukus,bet supraskit jeigu žmogus daro pirma antra torta-argi gali reikalaut tobulumo......parašai ,kad ten ar ten reik padirbėti ir su praktika su laiku atsiras geresnis rezultatas.....o dėl klausimu-jau pykit nepykit ,bet kiek spėjam kiek galim ir kas galim-tikrai atsakom ir patariam...juk ir senbuvės nesėdi visa diena prie kompiuterio ir neatsakinėja y klausimus...reik truputy pakantumo ir kantrybės....

QUOTE(Atize @ 2011 07 12, 19:29)

Puosiau su vyresnele, ir papuosimui turejau tik keleta valandu kol maziukas miegojo, kitaip niekaip neiseina  doh.gif  biggrin.gif Na as kepu tikrai daugiau nei metai, bet uzsakymams nedarau tad treniruotis daznai tikrai neturiu kada  biggrin.gif

Norejau paklausti kokia ideja duotumet svocios tortui, bet laqbai budzetiniam variantui taips akant labai taupant... Koki keptumete torta ir kaip atrodytu, na neturiu vizijos nors tu ka...

na va žmogus pats mato kur dar reik pasistengti ir patobulėti...bet tikrai kai tortas daromas sau koks išeina toks gerai,bet imant pinigus reik tikrai pasistengt,kad rezultatas butu geresnis.....
Atize,jus šaunuolė....vien ko verta tai ,kad torta padarėt pati su dukrele,o ne pirktas parduotuvėje.....

dėl svočios torto-jeigu kaip sakant biudžetinis variantas-tada sakyčiau paprastas tortas su gėliu puokšte ir viskas...o ko negerai....?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 12, 20:27)
graziai sonai apkrimpeliuoti,ko man iki siol dar nepavyksta  smile.gif  vienetuko forma kiek kitokia,nei iprastai mergaites daro,bet niekas nepasakys,kad cia ne vienetas -liux  4u.gif

sonai tikrai prastai apkrimpeliuoti isiziurek atidziau, ta ir as matau biggrin.gif O vieneto forma keistoka nes tai vienetas sriftu "Arial Rounded MT Bold", na is rankos nedarau nes kreivas jas turiu lotuliukas.gif dazniausiai isirenku man patikusi srifta pasidarau lekala ant kartono ir tada is biskvito ispjaunu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2011 07 12, 20:33)
Atize,jus šaunuolė....vien ko verta tai ,kad torta padarėt pati su dukrele,o ne pirktas parduotuvėje.....

Oi kirbe nesakyk man iki saunuoles dar labai toli mirksiukas.gif Neseniai pries gerus puse metu ir manaji torta aptarinejo panasiai kaip k.lapelytes biggrin.gif Anas buvo su melynu leliuku, kaip kazkuri pavadino leliuka medicininiu tokiu terminu nebepamenu, nes jis buvo melynas ryskiai... Na senbuves manau pamena doh.gif lotuliukas.gif

Na norejau pasiklausti o koks pagal sanaudas tortas yra pigiausias ir daug kam patinkantis, mano nuomone tai medaus ar as klystu?....
Atsakyti
Lapelytei, kiek menu, buvo „patarta“ ne kartą ir ne du, tiek dėl masių, tiek dėl batukų, tiek dėl užrašų...man tik vienas reikalas įdomu, juk jei matai, kad kažkas, ne taip, kažkas nesigauna, taigi bandyk tol, kol gausis, pasibandyk vienus batukus, pasibandyk kitus, nepavyko, suminkyk, perdaryk, daryk tol, kol pati nebematysi, kad kažkas negerai...tortų padarai nemažai, jau turėtų progresas matytis, gal tik kantrybės, ir darbo, darbo, darbo ir NESKUBĖJIMO 4u.gif 4u.gif 4u.gif vienosm duota šedevrus kurti nuo pirmų tortukų, kitoms matyt tenka deimantus šlifuoti ilgai, kol išgaus grynuolį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Olesta, gal galite pasakyti su kuo maisote sokolada, kai pilate ji ant tortu virsaus (kur sonus puosiate beze ax.gif), ir mazdaug eiga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 07 12, 22:13)

Oi kirbe nesakyk man iki saunuoles dar labai toli  mirksiukas.gif  Neseniai pries gerus puse metu ir manaji torta aptarinejo panasiai kaip k.lapelytes  biggrin.gif  Anas buvo su melynu leliuku, kaip kazkuri pavadino leliuka medicininiu tokiu terminu nebepamenu, nes jis buvo melynas ryskiai... Na senbuves manau pamena  doh.gif    lotuliukas.gif

Na norejau pasiklausti o koks pagal sanaudas tortas yra pigiausias ir daug kam patinkantis, mano nuomone tai medaus ar as klystu?....

pamenam pamenam ta melyna leliuka lotuliukas.gif Gerai tu uz ji gavai lotuliukas.gif
man pigiausias yra jogurtinis smile.gif Ir jis patinka vaikams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 07 12, 21:50)
pamenam pamenam ta melyna leliuka  lotuliukas.gif Gerai tu uz ji gavai  lotuliukas.gif
  man pigiausias yra jogurtinis smile.gif Ir jis patinka vaikams smile.gif

Nesu niekad kepusi jogurtinio torto, gal gali pameteti linka rolleyes.gif
Atsakyti