Merginos, na jau baikit tas nesamones.
pasta222, prie tavo paprastuciu ir as savo paprastuti parodysiu
Vestuvinis tortas su frezijos
Pastilazas, aisingas, geles is pastilazo lipdymui.
Visi tortai skirtingi
Adrija,Asseni,Pasta ,jusu tortai iš koto verčiantys.......fantastiški ne kitaip.....kitu kepejėliu irgi šaunus torčiukai......
QUOTE(lininis @ 2011 07 25, 12:06)
Keistas man truputi jusu poziuris i klientus, juk tik per rekomendacijas jie ir atsiranda ir tikrai ne is forumo, ji pati SM nebuna. O jei inoringu klientu neina susisneketi tai pasakai ne ir taskas, o ne po kazkiek laiko atrasiu i mailus. Man asmeniskai jusu tortas buvo tikrai nerealus ir be galo skanus.
aš suprantu, kad žmonės pagal rekomendacijas. Tačiau aš su TA moterimi dėl tortuko išsiaiškinau dar prieš du mėnesius, iki vestuvių buvo likęs geras mėnuo. Dabar nepasakysiu, ar paskambinau, ar parašiau email. Atsiprašiau ir paaiškinau, kad tikrai neimsiu, nes ir nesugebu taip padaryt, ir kyla kitos šeimyninės aplinkybės. Negi privalau dar detaliau aiškinti, ką veiksiu/veikiau tomis dienomis. Tikrai nepriėmiau tai kaip didelio nuostolio JAI, nes tortas buvo neduok dieve tik iki kilogramo, skirtas keksiukų stovo viršui papuošti. Neviltis, ne tortas, kepimo ir puošimo prasme. Tuo labiau, kad ta moteris ir pati kepa, ir pati puošiasi tortus.. tai kam tie cirkai daryt
Tai arba pati esat ta užsakovė, kurios jau seniausiai atsiprašiau, arba nesėkmingai advokataujat, nežinodama visų detalių.
Sveikos
Kad uzbaigti siuos gincus, bandau ikelti savo pirmaji rimtesni torta - pirma karta lipdziau is pastiliazo, pirma karta dengiau mase (MMG), zodziu pirmoke visiska Bet labai stengiuos, ale dabar matau kad kazkaip nelabai tas tortas ziurisi, ar tai geliu nebereikejo, ar to kaspino
Zodziu labai laukiu kritikos
Papildyta:
Sakykit puslapio neistampiau? Nes man lyg ir normalaus dydzio nuotrauka rodo
Kad uzbaigti siuos gincus, bandau ikelti savo pirmaji rimtesni torta - pirma karta lipdziau is pastiliazo, pirma karta dengiau mase (MMG), zodziu pirmoke visiska Bet labai stengiuos, ale dabar matau kad kazkaip nelabai tas tortas ziurisi, ar tai geliu nebereikejo, ar to kaspino
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 24, 21:09)
Bodžiukas tortas - Juodas miškas , 3 kg. ....tik aš biskvitą kepu savo numylėtajį , o ne tikrą , koks turi būti , tai tortas gaunasi lengvesnis , nes vyšnių negailiu įdėti .
gal receptuka galetumet parasyti, jej nepaslaptis
As tai kepu biskvita kur ieina medus , kondensotas pienas, 1 kiausinis, man ir visiems jis labai skanus (o anksciau kepiau kur tradicini kur daug kiausiniu) bet kai atradau si recepta, kito jau nekepu
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2011 07 25, 10:51)
Merginos, na jau baikit tas nesamones.
Visi tortai skirtingi
Visi tortai skirtingi
As pamaniau kad cia gyvos geles LABAI grazu
Papildyta:
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 07 25, 11:37)
Sveikos
Kai pirma karta lipdet, tai tortukas super atrodo, gal bantuko nereikejo
as tai, dar bijau pradeti puosti tortukus
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2011 07 25, 10:59)
Adrija,Asseni,Pasta ,jusu tortai iš koto verčiantys.......fantastiški ne kitaip.....kitu kepejėliu irgi šaunus torčiukai......
Pikčiurniene, kaip pirmas, tai labai šaunus ir gražus tortukas, mano gal 10-as tokį lygį tepasiekė , o man visko reikėjo-ir dar daugiau galėjo būt, pvz. kokių karoliukų aplink batukus ar ant jų
Aij apie Adrijos, Miglės ir Asseni šedevrus aš net nekalbu, o kam? Juk ir taip tobula puošimo prasme (tik tas bodžiukas, nors įdomi mintis, asocijavosi man su kūdikio kūneliu)
Aij apie Adrijos, Miglės ir Asseni šedevrus aš net nekalbu, o kam? Juk ir taip tobula puošimo prasme (tik tas bodžiukas, nors įdomi mintis, asocijavosi man su kūdikio kūneliu)
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 07 25, 11:37)
Sveikos
puikus tortas..ir dar pirmas....... šaunuolė.....
puslapiuka truputy ištampei.....
QUOTE(Asseni @ 2011 07 25, 11:51)
Visi tortai skirtingi
pasakykit jūs man na kaip reik padaryt tokį idealiai lygų? Man niekaip neina jau kiek kartų bandžiau ir plius dar, kad niekas neaprasotų, niekas netirptų... man čia kažkoks kosmosas
QUOTE(*monikute* @ 2011 07 25, 13:45)
pasakykit jūs man na kaip reik padaryt tokį idealiai lygų? Man niekaip neina jau kiek kartų bandžiau ir plius dar, kad niekas neaprasotų, niekas netirptų... man čia kažkoks kosmosas
Blogam šokėjui ir grindys nelygios (čia aš apie save ), net nebandau pradėt, žinau, kad iš nervų sienas aptaškysiu
QUOTE(Griaustinė @ 2011 07 25, 13:59)
Blogam šokėjui ir grindys nelygios (čia aš apie save ), net nebandau pradėt, žinau, kad iš nervų sienas aptaškysiu
o aš supranti kažkaip kitaip mąstau aš galvoju, kad turiu dvi normalias rankas, mąstančią galvą, atkaklumo, noro padaryt gerai ir ne belekaip, biški fantazijos bet kažkodėl nesigauna
Nesupykit mergaites, parodysiu ir as savo paprastucius Abu puosti slapiu beze
pirmasis Cipciuko medutis apie 1,6kg. Mociutei Oniniu proga
antrasis, rafaelo biskvitai pertepti grietinele irsviestiniu kremuku su daug lazdyno riesutu, 3kg.
antrasis, rafaelo biskvitai pertepti grietinele irsviestiniu kremuku su daug lazdyno riesutu, 3kg.
QUOTE(vivir @ 2011 07 25, 13:17)
Nesupykit mergaites, parodysiu ir as savo paprastucius Abu puosti slapiu beze
Man tas rausvas grazu, kaip tokias rozytes reik israityt?
Aciu visom, vertinu jusu gerus zodzius, kritika irgi butu labai puiku Beja, jau ikelus nuotrauka ja kazkaip reiktu sumazint? Geda, bet nelabai moku