Labas rytas .
AŽ - aiškinimosi , ir konfliktų sperdimo vieta .
Visada perspėju žmogų , kad aš ne robotas ( kuris kartais irgi sugenda ) ir pakeisti ekstra atveju manęs nebus kam , aš gyvas sutvėrimas , ir galiu atsidurti bet kur , blogiausiu atveju ten - viršuje , geresniu - po peiliu ligoninėje , ir patariu kai ką , kad įvykus tai , turėtų atsargą .
Taip pat niekada nepykstu , jei atsako man ...dėl tokių pačių priežasčių .
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 24, 20:41)
Visi trys klausymai , ir visuose apie tirpimą , tai atsakysiu kaip į vieną ( bandysiu ) .
Aš nedariau to kremo ( šarlot ) , bet skaičiau receptą , ten įeina drėgnų produktų , toks kremas nelabai tinkamas tortų aptepimui .
Geriausias variantas , tai išplaktas sviestukas su pudra , arba nedaug saldaus kondencuoto pieno .
Dar tinkamas kremas - sviestas ir tirpintas šokoladas ( tai sužinojau iš vieno forumo šeimininkės ) .
Aš nedariau to kremo ( šarlot ) , bet skaičiau receptą , ten įeina drėgnų produktų , toks kremas nelabai tinkamas tortų aptepimui .
Geriausias variantas , tai išplaktas sviestukas su pudra , arba nedaug saldaus kondencuoto pieno .
Dar tinkamas kremas - sviestas ir tirpintas šokoladas ( tai sužinojau iš vieno forumo šeimininkės ) .
Labai Jums ačiū.
Tik jau nedarykit is manes pabaisos, as juk viska suprantu, kad visko gali nutikti. Tik mano manymu brolio atvaziavimas ir kad reiks su jais daug vazineti visur tikrai nera tokia jau svarbi priezastis ir kitas dalykas manau kad pats pardavejas turi pranesti klijentui, o ne menesi laiko tyleti ir paskui lyg durniu ijungus pasakyti sorry.
QUOTE(lininis @ 2011 07 25, 09:44)
Tik jau nedarykit is manes pabaisos, as juk viska suprantu, kad visko gali nutikti. Tik mano manymu brolio atvaziavimas ir kad reiks su jais daug vazineti visur tikrai nera tokia jau svarbi priezastis ir kitas dalykas manau kad pats pardavejas turi pranesti klijentui, o ne menesi laiko tyleti ir paskui lyg durniu ijungus pasakyti sorry.
QUOTE(lininis @ 2011 07 25, 08:44)
Oi , na kam jūs taip , niekas nevadino jūsų pabaisa , ir situacija jūsų tikrai suprantu , bet patikėkite , gal žmogus turėjo ir ne šitą problemą kurią paminėjo , o daug rimtesnę , o pasakotis nenorėjo ....ne kėkvienas( aš tik kaip pavyzdį sakau ) , norėtų sakyti , kad jam operavo tą ar aną , juk tai asmeniška .
Labas rytas,
Taip ir buvo. Taip ir sakiau, kad esu baisiai užimta. Ir brolis tikrai atvažiavo, ir tikrai atsakiau tą tortą. Žmonės, aš NEIMU UŽSAKYMŲ IŠ FORUMO, IR BŪKIT RAMIOS. Galit nedalint mano telefono numerio, aš tokios paslaugos neprašau, mano AŽ pilna ir darbo turiu marias
Konkrečiai dėl to atmesto torto - prašymas buvo padaryt VIENO kilogramo tortą, mokės 20 litų. Tema - jūra. Kriauklės, inkarai. Dar reikėjo kepti keksiukus. Aš jai sakau - keksiukų NEKEPU. Tai ji pradėjo man sakyt, kad ji duos man savo receptą. Nu kam man jos receptai?? Aš nekepu keksiukų, man neįdomu. Ji vistiek duos savo receptą. Tai ji dar ir popierines formeles savo atveš. Ką sakyt tokiam žmogui?.. negirdi..
Su vėjeliu.
Mano klientės čia nesilanko, nes aš neimu užsakymų iš forumo. Čia aš ateinu pasidžiaugti ir pailsėti.
Nieko tokio. Kitą kartą tortų kepykloj nuvažiavę gausit atsakymą, kad sorry, neiškepė. Juk būna ir taip.
QUOTE(lininis @ 2011 07 25, 00:50)
tada ji parase NAITAS, viska susitare, kelias savaites derino detales ir staiga NAITAS dingsta is akiracio, i jokiu laiskus ir zinutes neatraso, mazdaug po menesio atsiliepe ir pasake sorry, bet nieko nebus pas mane brolis atvaziuoja ar kazkas tai panasaus. Manau kad taip daryti yra tikrai negrazu. Pati NAITA buvau rekomendavusi dar keliem zmonem, bet daugiau tikrai taip nedarysiu.
Taip ir buvo. Taip ir sakiau, kad esu baisiai užimta. Ir brolis tikrai atvažiavo, ir tikrai atsakiau tą tortą. Žmonės, aš NEIMU UŽSAKYMŲ IŠ FORUMO, IR BŪKIT RAMIOS. Galit nedalint mano telefono numerio, aš tokios paslaugos neprašau, mano AŽ pilna ir darbo turiu marias
Konkrečiai dėl to atmesto torto - prašymas buvo padaryt VIENO kilogramo tortą, mokės 20 litų. Tema - jūra. Kriauklės, inkarai. Dar reikėjo kepti keksiukus. Aš jai sakau - keksiukų NEKEPU. Tai ji pradėjo man sakyt, kad ji duos man savo receptą. Nu kam man jos receptai?? Aš nekepu keksiukų, man neįdomu. Ji vistiek duos savo receptą. Tai ji dar ir popierines formeles savo atveš. Ką sakyt tokiam žmogui?.. negirdi..
Su vėjeliu.
QUOTE(lininis @ 2011 07 25, 01:16)
Gal ir ne cia parasiau, bet kiek maciau NAITAS cia pagrinde lankosi.Ir manau kad busimos klientes ir cia dazniau apsilanko
Mano klientės čia nesilanko, nes aš neimu užsakymų iš forumo. Čia aš ateinu pasidžiaugti ir pailsėti.
QUOTE(lininis @ 2011 07 25, 10:44)
Nieko tokio. Kitą kartą tortų kepykloj nuvažiavę gausit atsakymą, kad sorry, neiškepė. Juk būna ir taip.
Keistas man truputi jusu poziuris i klientus, juk tik per rekomendacijas jie ir atsiranda ir tikrai ne is forumo, ji pati SM nebuna. O jei inoringu klientu neina susisneketi tai pasakai ne ir taskas, o ne po kazkiek laiko atrasiu i mailus. Man asmeniskai jusu tortas buvo tikrai nerealus ir be galo skanus.
QUOTE(naitas @ 2011 07 25, 10:56)
O gal yra norinčių pabandyt tą jūrą į 20 litų sutalpint?
Kartais žmonės neįsivaizduoja, kiek kainuoja produktai, puošimo produktai, priedai, taigi Maximoj pigiau galima gauti, nei aš kartais kai pasakau savikainą, prašom - Maxima yra visų namai
O turint receptą galima pačiai pabandyt išsikept keksiukų
O kriaukles Naito irgi galima pabandyt padaryt iš kokio 153-o karto gal pavyktų bet ir tai klausimas
Bet baigiam
TKK
Einam kept, tiksliau - jūs eikit, o aš atostogausiu nuo kitos savaitės ir jokių užsakymų neturiu nei šią nei kitą savaitę UALIAIIII
Mergaites, kokiu groziu cia pamaciau, negaliu atsiziuret . Jezau, jezau, sirdies smugis.
Kur ta ziurke?
Kur ta ziurke?
QUOTE(pasta222 @ 2011 07 25, 11:32)
@adrija@ kaip grazu tortu KARALIENĖ
maniškiai paprastučiai
snikers, slap beze, mmg
maniškiai paprastučiai
snikers, slap beze, mmg
Nieko sau paprastuciai tas pirmas, tai kazkas is fantastikos srities....
QUOTE(lininis @ 2011 07 25, 11:06)
Keistas man truputi jusu poziuris i klientus, juk tik per rekomendacijas jie ir atsiranda
man tai jusu postas keistas.juk Naitas parase,kad siaip nekepa tortu,ji turi kitu darbu i valias.jai nereikalingos jokios rekomendacijos