Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eda.dita @ 2011 07 24, 18:52)
@adrij@ tavo tortai nerealus, ypac tie sliauztinukai - dar niekur tokiu nemaciau  bigsmile.gif  4u.gif

man irgi labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif

Koks ju svoris ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 24, 20:41)
Aš nedariau to kremo ( šarlot )  , bet skaičiau receptą , ten įeina drėgnų produktų , toks kremas nelabai tinkamas tortų aptepimui .

tai vat dėl ko man dengiant tortą MMG, torto apačia visada šlapiuodavo, nes prasisungdavo to Šarlot kremo... aš vis galvodavau kame čia problema, gal blogai tą kremą darydavau... bet buvau jį dariusi pavarį, tai viskas liuks buvo, mat dar oras vėsesnis buvo doh.gif
ačiū @drij@ 4u.gif
Atsakyti
Bodžiukas tortas - Juodas miškas , 3 kg. ....tik aš biskvitą kepu savo numylėtajį , o ne tikrą , koks turi būti , tai tortas gaunasi lengvesnis , nes vyšnių negailiu įdėti .

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 24, 20:27)
Duosiu patarimą dėl šokolado rožių ....palikite tai vėsesniems orams .

O jei taip leipsta , pasiruoškite žiedlapiams burbuliukus , dėkite į šaldytuvą , imkite po vieną , ir lipinkite , kai priklijuosite , vėl dėkite šaldytuvan .

Bet pagalvokite , kaip jos atrodys padėtos ant torto ....šiltai kambaryje , tai grįžkime prie patarimo palaukti ......  mirksiukas.gif .

as kai dariau savo pirmasias rozes tai taip ir dariau, po viena lapuka lipinau ir dejau i saldytuva, iki kito atidarymo jau budavo apstinge, o dbr nesuprantu,mase tokia maloni, bet ziedeliai net saldytuve nestingsta, pirmiau viskas susilieja o paskui gal ir sustingtu..na ka reiks ryt vaziuot i parduotuve ir daryt cukrines gelytes smile.gif tik gaila pinigu ismestu i sokolada smile.gif
Atsakyti
Sveikos, visu pirma noriu pasakyti kad jusu visu tortai yra tikrai grazus ir neabejoju, kad skanus.Teko ant savo stalo tureti ADRIJOS IR NAITAS tortukus, buvo be galo skanus ir visiems tikrai patiko. Sia vasara buvo drauges vestuves, ji abieju tortu buvo ragavusi, mate kaip graziai jie padaryti, tada pasakiau kad SM susirastu ir uzsisakytu savo sventei. Kai ji susisieke su ADRIJA is karto pasake kad nera jau vietu, tada ji parase NAITAS, viska susitare, kelias savaites derino detales ir staiga NAITAS dingsta is akiracio, i jokiu laiskus ir zinutes neatraso, mazdaug po menesio atsiliepe ir pasake sorry, bet nieko nebus pas mane brolis atvaziuoja ar kazkas tai panasaus. Manau kad taip daryti yra tikrai negrazu. Pati NAITA buvau rekomendavusi dar keliem zmonem, bet daugiau tikrai taip nedarysiu.
Atsakyti
Mergaites nesuprantu kur cipciukas dingo, prireike mano vienai nuotakai grazaus torto, bet kad nerandu per nariu paieska. Jei kas zinot jos telefona brukstelkit man. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lininis @ 2011 07 24, 22:50)
Sveikos, .............................Manau kad taip daryti yra tikrai negrazu. Pati NAITA buvau rekomendavusi dar keliem zmonem, bet daugiau tikrai taip nedarysiu.

Siaip tai cia ne tam skirta tema - paskaitykite pavadinima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2011 07 24, 23:09)
Mergaites nesuprantu kur cipciukas dingo, prireike mano vienai nuotakai grazaus torto, bet kad nerandu per nariu paieska. Jei kas zinot jos telefona brukstelkit man. Aciu.  4u.gif

Cipciukas dabar yra pasivadines @adrij@ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 25, 00:12)
Siaip tai cia ne tam skirta tema - paskaitykite pavadinima  4u.gif
Papildyta:
Cipciukas dabar yra pasivadines @adrij@  4u.gif

Aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal ir ne cia parasiau, bet kiek maciau NAITAS cia pagrinde lankosi.Ir manau kad busimos klientes ir cia dazniau apsilanko
Atsakyti
Na na na, čia ne skundų ir pageidavimų knyga 4u.gif
Visi turi savų rūpesčių ir problemų, todėl prašom išsiaiškinti per AŽ cool.gif
Temos pavadinimą skaitykite, o skundus reikškite kitur cool.gif dar to čia ir trūko doh.gif
Maža kas, ir darbe žmonės biuletenius ima ir išeigines, jei atsiranda neatidėliotinų reikalų, paprastai prieš mėnesį ir aš nežinau kur būsiu - ar grabe, ar Jamaikoj cool.gif
Atsakyti
Ajajai.... kaip negraziai pasielgta..... schmoll.gif
Atsakyti
lininis, perskaičius jūsų žinutę iškart įsijungė atmetimo reakcija. at galima šitaip rašyti nežinant priežasčių. gal žmogui kas nutiko, susirgo, laidotuvės, dar kas nors.... gal tą mėnesį kokioj ligoninėj reanimacijoj gulėjo??? o jūs smerkiat... esu pati atšaukus paskutinę dieną tortą dėl tam tikrų priežasčių, nes visada yra žmogiškasis faktorius 4u.gif ir tema skirta tortų puošimui, o ne skundams - aiškinkitės per až 4u.gif
Atsakyti