QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 24, 20:27)
Duosiu patarimą dėl šokolado rožių ....palikite tai vėsesniems orams .
O jei taip leipsta , pasiruoškite žiedlapiams burbuliukus , dėkite į šaldytuvą , imkite po vieną , ir lipinkite , kai priklijuosite , vėl dėkite šaldytuvan .
Bet pagalvokite , kaip jos atrodys padėtos ant torto ....šiltai kambaryje , tai grįžkime prie patarimo palaukti ......
.
as kai dariau savo pirmasias rozes tai taip ir dariau, po viena lapuka lipinau ir dejau i saldytuva, iki kito atidarymo jau budavo apstinge, o dbr nesuprantu,mase tokia maloni, bet ziedeliai net saldytuve nestingsta, pirmiau viskas susilieja o paskui gal ir sustingtu..na ka reiks ryt vaziuot i parduotuve ir daryt cukrines gelytes
tik gaila pinigu ismestu i sokolada