QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 22, 18:22)
Papildyta:
As visai nelaikau. Aptepu svietsiniu kremu ir dengiu.
Ačiū už atsakymą. Truputėlį palaikiau šaldytuve ir dengiau. Jei galima dar keletą klausimų paklausti norėčiau:
* pastilažą pasigaminti pavyko neblogai (na, mano supratimu). Džiaugiausi lipdydama gėles, tačiau kai reikėjo dengti tortą bedengiant tarsi pradėjo "skysti" keliose vietose. Lyg būtų suminkštėjęs, "tirptų", na nė nemoku paaiškinti vaizdingiau. Prieš tai tortą aptepiau Šarlot sviestiniu kremu. Kaip manote, ar čia man atrodžiusi pavykusi pastilažo konsistencija nenusisekusi?
** pastilažą norėjosi iškočioti plonai, max 2 mm. ir dengiant tortą sunkiai sekėsi gražiai užbaigti, t.y. ji tarsi ėmė plyšinėti. Čia vėlgi susiję su įspūdžių, kad ji "tirpsta". Gal numanote, ar pervertinusi savo pirmojo bandymo galimybes kočiojau per plonai, ar reikėjo kraštelius didesnius palikti iškočiojus masę?
*** ir galiausiai, masė be galo šlapiavo. Gal galėtumėte pasakyti ar tai tik šilumos problema.
Atsiprašau, kad tiek daug klausimų uždaviau, galbūt, kai kurie jų naivūs ir "žiopli", tačiau be galo norisi išmokti daryti tai geriau
Juolab, kad vėl nusimato torto gaminimas.