Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(gabijux @ 2011 07 24, 20:25)
Tai tada sveika ilindus per didziausia tarpa i naujokeliu buri 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sakai pro duris ileidziat ieit? thumbup.gif na jei ne, tai kaminu leisiuos lotuliukas.gif siandien pasidariau sokoladinius lapelius, ir zadu rozytes daryt, laukiu kol vyras dar sokolado parves..
o gal kas zinot kur butu galima isigyt priemoniu atspaust ant dengimo mases ta toki rasciuka pinigu maisui? nei karoliuku niekur nerandu..visa interneta jau isnarsiau bet man siu dalyku neismeta... sad.gif
Atsakyti
Burbuliukai .... ir ne tik smile.gif

http://www.surbitona..._Items_222.html
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 24, 19:28)
sakai pro duris ileidziat ieit?  thumbup.gif  na jei ne, tai kaminu leisiuos  lotuliukas.gif  siandien pasidariau sokoladinius lapelius, ir zadu rozytes daryt, laukiu kol vyras dar sokolado parves..
o gal kas zinot kur butu galima isigyt priemoniu atspaust ant dengimo mases ta toki rasciuka pinigu maisui? nei karoliuku niekur nerandu..visa interneta jau isnarsiau bet man siu dalyku neismeta... sad.gif

Mezinau, apie koki rascciuka turima galvoj...o karoliuku paieskokite
www.cake-deco.lt gal rasite
Atsakyti
@adrij@ tavo tortai nerealus, ypac tie sliauztinukai - dar niekur tokiu nemaciau bigsmile.gif 4u.gif

Y@smin, cia kaip daryti pasvirusi torta, manau ir kitoms pravers, todel imesiu si nuoroda i virsutine puosimu tema.
Pasvire tortai
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 24, 17:51)
erikiuxxx ...atsakysiu bet tik į vieną , aisingas išstovi ( bent aš laikau tik tiek ) 4 dienas , daugiau bijau , vis tik ten žalias baltymas , tik prieš vėl naudojant - paplaku .

Dėl kitų tyliu , nes nesu dariusi .

Aciukas aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 24, 08:44)

Viskas iš pastilažo  smile.gif .

Tu esi tortų Paganini'enė [B] wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 07 24, 19:04)
Tu esi tortų Paganini'enė [b] wub.gif  wub.gif

blink.gif .... aš jau už tave mergyt mišias ruošiausi užpirkti user posted image ..... atsiradai bigsmile.gif ....gyva bigsmile.gif .... eikš bučiuosiu user posted image....

QUOTE(eda.dita @ 2011 07 24, 18:52)
@adrij@ tavo tortai nerealus, ypac tie sliauztinukai - dar niekur tokiu nemaciau  bigsmile.gif  4u.gif

Ačiū mieloji aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 24 liepos 2011 - 19:19
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 22, 18:22)
Papildyta:
As visai nelaikau. Aptepu svietsiniu kremu ir dengiu.

Ačiū už atsakymą. Truputėlį palaikiau šaldytuve ir dengiau. Jei galima dar keletą klausimų paklausti norėčiau:
* pastilažą pasigaminti pavyko neblogai (na, mano supratimu). Džiaugiausi lipdydama gėles, tačiau kai reikėjo dengti tortą bedengiant tarsi pradėjo "skysti" keliose vietose. Lyg būtų suminkštėjęs, "tirptų", na nė nemoku paaiškinti vaizdingiau. Prieš tai tortą aptepiau Šarlot sviestiniu kremu. Kaip manote, ar čia man atrodžiusi pavykusi pastilažo konsistencija nenusisekusi?
** pastilažą norėjosi iškočioti plonai, max 2 mm. ir dengiant tortą sunkiai sekėsi gražiai užbaigti, t.y. ji tarsi ėmė plyšinėti. Čia vėlgi susiję su įspūdžių, kad ji "tirpsta". Gal numanote, ar pervertinusi savo pirmojo bandymo galimybes kočiojau per plonai, ar reikėjo kraštelius didesnius palikti iškočiojus masę?
*** ir galiausiai, masė be galo šlapiavo. Gal galėtumėte pasakyti ar tai tik šilumos problema.

Atsiprašau, kad tiek daug klausimų uždaviau, galbūt, kai kurie jų naivūs ir "žiopli", tačiau be galo norisi išmokti daryti tai geriau smile.gif Juolab, kad vėl nusimato torto gaminimas.
Atsakyti
Visi trys klausymai , ir visuose apie tirpimą , tai atsakysiu kaip į vieną ( bandysiu ) .

Aš nedariau to kremo ( šarlot ) , bet skaičiau receptą , ten įeina drėgnų produktų , toks kremas nelabai tinkamas tortų aptepimui .

Geriausias variantas , tai išplaktas sviestukas su pudra , arba nedaug saldaus kondencuoto pieno .

Dar tinkamas kremas - sviestas ir tirpintas šokoladas ( tai sužinojau iš vieno forumo šeimininkės ) .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 24, 12:29)
..... kas nesveikai šoka , kas tortus varo nail.gif

laugh.gif drinks_cheers.gif

Labai grazu, is tikruju man net jusu visu akim kreivesnis tortelis, labai grazu, ale pramuse viena syki ir mane garsiai pasakyt bigsmile.gif
Atsakyti
mano trecioji masina,niekaip neiseina isgauti kitokios formos-vis gaunasi tokia pati doh.gif
snicersas,saldainiu mase
user posted image
dar vienas snicersas,beze,geles MMG
ABIEJU svoris po 2.700
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 24, 20:33)

aciu labai, dar sito puslapio nezinojau smile.gif
Atsakyti