Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Yyy @ 2011 07 24, 08:39)
Čia tai kai nesveikai varot doh.gif biggrin.gif thumbup.gif

..... kas nesveikai šoka , kas tortus varo nail.gif

QUOTE(guziukas @ 2011 07 24, 08:40)
ir kaip toki grozi pjaustyti g.gif  lotuliukas.gif

Tą patį sakinį išgirdau , kai pasiėmė tortą lotuliukas.gif .

QUOTE(likta @ 2011 07 24, 10:36)
@adrij@ negaliu neparašyti, Jūsų tortai fantastiški, linijos, gėlės ir  pan., bendra kompozicija, tiesiog tobula

aciuks.gif ..... malonu girdėti iš tos , kuri kai kur mato šedevrus smile.gif .

QUOTE(Divia @ 2011 07 24, 11:09)
Labas rytas! 4u.gif Prie @adrij@ sedevru atnesu pora savo lepsusu (nervina fotikas-

user posted image..... kai labai skaudės , rėk , nustosiu .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 24, 10:29)
kai labai skaudės , rėk , nustosiu .

notworthy.gif -musk musk,man ir tai patinka-kol nesigaus be jokiu kreivu kringaliu tol nereksiu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 07 24, 11:37)
notworthy.gif -musk musk,man ir tai patinka-kol nesigaus be jokiu kreivu kringaliu tol nereksiu.. schmoll.gif

Pavaikščiok po įžymius forumus ...frisk dar kitus , ir pamatysi , kad vaikiškiems tortams nebūtinos lygios juostelės , ar taip vadinami " šniūreliai " , ten net daro kreivokai specialiai , tai vaikų pasaulis , ten nėra jokių taisyklių ir ribų , ir ten taip puošia tortus tikri profai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 24 liepos 2011 - 11:49
@adrij@- wau wub.gif ,fantastika

divia taip pat nenustoji stebinti. Man tavo tortai tokie isskirtiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 07 23, 15:37)
Sveikos superkepejeles 4u.gif 
O dabar klausimas: Kiek laiko galiu laikyti likusius MMG su gliukoze mase, sarlot krema bei aisinga? g.gif

Buciau dekinga jej kas atsakytu i si klausyma bigsmile.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2011 07 23, 23:33)
sveikutes mergytes smile.gif seniai besirodziau,nors nieko naujo nedarau...kuklutis vestuvinis tortas, ax.gif

fainutis wub.gif

QUOTE(kr1stute @ 2011 07 24, 10:16)
Sveikutes dar karteli smile.gif .
o kodel nenaudojat marcipano.su juo labai paprasta.isminkyt su siek kiek cukraus pudros ir pirmyn,o ir skonis man labai patinka.nepeikit labai ,o patarimu tai tikiuosi  4u.gif [

kaip pirmas tortukas, tai visai gerai isejo smile.gif
marcipanine mase ir man patinka, gal per brangiai iseina, kad beveik nieks nenaudoja jos tortui dengimui ax.gif

QUOTE(likta @ 2011 07 24, 10:36)
ram-une, labai skaniai atrodo,pro dzibukus persišviečia kitos spalvos kremas, kitam kartui visą tortą prieš dzibuojant aptepk tos pačios spalvos kremu

o as net nepagalvociau aptepti ax.gif man net graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
labukas visoms, norejau paklaust, lydziau sokolada daryt gelytems, dejau medaus, dazu, pemiau minkyt ta mase, gavosi tokia elastinga, bet riebaluota, taip apsidziaugiau, tokia faina tesla minkymui bet kai pradejau sukt ziedlapius jie tiesiog visi i viena lydytis pradejo ir is mano gelytes jokios aiskios formos nebuvo matyt sad.gif ar jei idesiu daugiau islydyto sokolado atgausiu normalia mases bukle? gal sakau per daug medaus? aciu labai
Atsakyti
erikiuxxx ...atsakysiu bet tik į vieną , aisingas išstovi ( bent aš laikau tik tiek ) 4 dienas , daugiau bijau , vis tik ten žalias baltymas , tik prieš vėl naudojant - paplaku .

Dėl kitų tyliu , nes nesu dariusi .
Atsakyti
as taip su susizavejimu skaitau jusu puslapi, viska konspektuoju i atskira folderiuka, bandau, darau..bet jei uzduodu klausima koki, dazniausiai man niekas neatsako... ar cia pas jus kokias krikstynas nauju nariu reik pereit ar kaip kitaip priimat i savo buri? drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 24, 19:08)
as taip su susizavejimu skaitau jusu puslapi, viska konspektuoju i atskira folderiuka, bandau, darau..bet jei uzduodu klausima koki, dazniausiai man niekas neatsako... ar cia pas jus kokias krikstynas nauju nariu reik pereit ar kaip kitaip priimat i savo buri?  drinks_cheers.gif  4u.gif

Gall tiesiog musu darbstuolytes ne visada speja atsakyti i musu naujokeliu klausimus, o gal tiesiog palaukt reik...as kiek klausiau, visada atsake...
As ir bandziau daryt geles is sokolado...tik as pasidarius ta mase gerai isminkiau, kad to riebalo tiek nebutu, tada i saldytuva ir kita diena buvo puiku...gal dabar tie karsti orai kisa koja ir viskas uztat leipsta...gal pabandyk tiesiog ta formuojama ziedeli, kol ruosi jai ziedlapeli palaikyt saldytuve, kad taip netirptu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabijux: 24 liepos 2011 - 18:20
QUOTE(gabijux @ 2011 07 24, 20:17)
Gall tiesiog musu darbstuolytes ne visada speja atsakyti i musu naujokeliu klausimus, o gal tiesiog palaukt reik...as kiek klausiau, visada atsake...
As ir bandziau daryt geles is sokolado...tik as pasidarius ta mase gerai isminkiau, kad to riebalo tiek nebutu, tada i saldytuva ir kita diena buvo puiku...gal dabar tie karsti orai kisa koja ir viskas uztat leipsta...

nes as pries koki menesi bandziau daryt tai viskas gerai gavosi, o dbr tiesiog net to sokolado skonis kaip koks irisas smile.gif na bandysiu dar palaukt arb a sokolado dar idesiu..
na tikrai suprantu kad visos uzsiemusios, bet kai pasiziuriu kaip visos taip graziai bendrauja, o man niekaip i ta buri neina, nei per menkiausia tarpeli ismukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 24, 19:21)
nes as pries koki menesi bandziau daryt tai viskas gerai gavosi, o dbr tiesiog net to sokolado skonis kaip koks irisas smile.gif na bandysiu dar palaukt arb a sokolado dar idesiu..
na tikrai suprantu kad visos uzsiemusios, bet kai pasiziuriu kaip visos taip graziai bendrauja, o man niekaip i ta buri neina, nei per menkiausia tarpeli ismukti  lotuliukas.gif

Tai tada sveika ilindus per didziausia tarpa i naujokeliu buri 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Duosiu patarimą dėl šokolado rožių ....palikite tai vėsesniems orams .

O jei taip leipsta , pasiruoškite žiedlapiams burbuliukus , dėkite į šaldytuvą , imkite po vieną , ir lipinkite , kai priklijuosite , vėl dėkite šaldytuvan .

Bet pagalvokite , kaip jos atrodys padėtos ant torto ....šiltai kambaryje , tai grįžkime prie patarimo palaukti ...... mirksiukas.gif .

Atsakyti