Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Sveikute visos. cia mano pirmas kleckiukas.tortas medus Cipsiuko ,puosta marcipanu.labai ji megstu o ir lengva dirbti su juo.o tai man labai svarbu ,kaip pradedanciai.
Atsakyti
Sveikos superkepejeles 4u.gif Zaviuosi jusu darbais ir taip noriu kept, tai gal kada ir man pavyks pasiekt toki meistriska lygi wub.gif Zodziu, zaviuos visomis wub.gif wub.gif wub.gif

Siandien papuosiau rimciau savo pirmaji tortuka su mase, aisku netobula toli grazu, bet dziaugiuos pati, veliau bus foto kai issiaiskinsiu kaip ikelt blush2.gif

O dabar klausimas: Kiek laiko galiu laikyti likusius MMG su gliukoze mase, sarlot krema bei aisinga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 07 23, 15:33)
Sveikute visos. cia mano pirmas kleckiukas.tortas medus Cipsiuko ,puosta marcipanu.labai ji megstu o ir lengva dirbti su juo.o tai man labai svarbu ,kaip pradedanciai.

Papildyta:
QUOTE(kr1stute @ 2011 07 23, 15:39)

atsiprasau ,bet niekaip negaliu ikelt nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif .

Maniau nieko čia nerasiu , visos po kurortus bus išbėgiojusios , ačiū D ....radau biggrin.gif .

Labai daug puikių tortų mačiau wub.gif ..... bet gyvenime nenustosiu žavėtis Mige79 tortai , jos kruopštumu , viskas įdealu , nuo A iki Ž wub.gif wub.gif wub.gif .

eda.dita ...keksiukai nerealūs wub.gif wub.gif , dar tokių gražių ir įdomių nesu mačiusi ( meluoju - mačiau ) bet tik profų žurnaluose .

Keli mano ( ši savaitė krikštynoms skirta ) .

Sesei ir broliui ( ne vienaamžiams ) .

Juodas miškas , pastilažas .

user posted image

Morenginis , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
@drij@ jusu tortai tokie originalus, grazu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos 4u.gif
mokinuosi is jusu puosti tortus, tik nedristu kelti pas jus dar blush2.gif

norejau paklausti is kokios mases geriausia daryti zolyte ant tortuku? nusipirkau antgali ir noriu pabandyti vyresnelio gimtadienio torta papuosti su ja smile.gif zinau, kad geriau gal ir su beze, bet as tik karta bandziau ja daryti nepavyko, bandysiu aisku dar ne karta, bet jeigu nepavyktu su kokia dar galima ja daryti 4u.gif

dekui uz jusu laika atsakant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 07 22, 23:26)
Griaustine,normalūs trupiniai,sakyk,kaip barstei,kad taip lygiai užsibarstė?
O aplikacija kokia  thumbup.gif kaip padarei tokią tikrovišką?

Na su lopetele ant sono kroviau, kroviau, paskui su peiliu lyginau, trupiniai tai per sieteli petrintas biskvitas
Aplikacija ne mano kurinys doh.gif blush2.gif pirkau maisto instituto parduotuveje
Atsakyti
Žolytę galite daryti iš bet kokio kremo - beze , karštu būdu daryto beze , sviestinio kremo , grietinėlės .

Aguonų-karamelės tortas , pastilažas .

user posted image

Persikinis , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
@adrij@, nuostabus tortai kaip visada, bet tas mergytei (lovyte) mane pakerejo wub.gif
Atsakyti
negalejau nepagirti @driju jusu tortu, na jie tikrai puikus, labai patiko toks nematytas su 'bodziu' torciukas, aisku ir kiti visi, nes jie toki saviti ir visada isbaigti. nusikopinau visus tongue.gif
ir kitu mergyciu puikus, tiesa dar monikutes tas vestuvinis man labai istrigo i atminti, nors raudonos spalvos nesu megeja, bet ten taip tiko viskas, tikra saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif .

Dar keli .... ax.gif

Medaus , Rafaejo , Persikinis ....pastilažas .

user posted image

Persikinis , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 23, 16:54)

Keli mano ( ši savaitė krikštynoms skirta ) .

QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 23, 17:42)

QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 23, 22:13)

lengvai apsalus blink.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti