Sveikute visos. cia mano pirmas kleckiukas.tortas medus Cipsiuko ,puosta marcipanu.labai ji megstu o ir lengva dirbti su juo.o tai man labai svarbu ,kaip pradedanciai.
Sveikos superkepejeles Zaviuosi jusu darbais ir taip noriu kept, tai gal kada ir man pavyks pasiekt toki meistriska lygi Zodziu, zaviuos visomis
Siandien papuosiau rimciau savo pirmaji tortuka su mase, aisku netobula toli grazu, bet dziaugiuos pati, veliau bus foto kai issiaiskinsiu kaip ikelt
O dabar klausimas: Kiek laiko galiu laikyti likusius MMG su gliukoze mase, sarlot krema bei aisinga?
Siandien papuosiau rimciau savo pirmaji tortuka su mase, aisku netobula toli grazu, bet dziaugiuos pati, veliau bus foto kai issiaiskinsiu kaip ikelt
O dabar klausimas: Kiek laiko galiu laikyti likusius MMG su gliukoze mase, sarlot krema bei aisinga?
QUOTE(kr1stute @ 2011 07 23, 15:33)
Sveikute visos. cia mano pirmas kleckiukas.tortas medus Cipsiuko ,puosta marcipanu.labai ji megstu o ir lengva dirbti su juo.o tai man labai svarbu ,kaip pradedanciai.
Papildyta:
QUOTE(kr1stute @ 2011 07 23, 15:39)
atsiprasau ,bet niekaip negaliu ikelt nuotraukos
Labas merginos .
Maniau nieko čia nerasiu , visos po kurortus bus išbėgiojusios , ačiū D ....radau .
Labai daug puikių tortų mačiau ..... bet gyvenime nenustosiu žavėtis Mige79 tortai , jos kruopštumu , viskas įdealu , nuo A iki Ž .
eda.dita ...keksiukai nerealūs , dar tokių gražių ir įdomių nesu mačiusi ( meluoju - mačiau ) bet tik profų žurnaluose .
Keli mano ( ši savaitė krikštynoms skirta ) .
Sesei ir broliui ( ne vienaamžiams ) .
Juodas miškas , pastilažas .
Morenginis , pastilažas .
Maniau nieko čia nerasiu , visos po kurortus bus išbėgiojusios , ačiū D ....radau .
Labai daug puikių tortų mačiau ..... bet gyvenime nenustosiu žavėtis Mige79 tortai , jos kruopštumu , viskas įdealu , nuo A iki Ž .
eda.dita ...keksiukai nerealūs , dar tokių gražių ir įdomių nesu mačiusi ( meluoju - mačiau ) bet tik profų žurnaluose .
Sesei ir broliui ( ne vienaamžiams ) .
Juodas miškas , pastilažas .
Morenginis , pastilažas .
@drij@ jusu tortai tokie originalus, grazu
Sveikos. Merginos
mokinuosi is jusu puosti tortus, tik nedristu kelti pas jus dar
norejau paklausti is kokios mases geriausia daryti zolyte ant tortuku? nusipirkau antgali ir noriu pabandyti vyresnelio gimtadienio torta papuosti su ja zinau, kad geriau gal ir su beze, bet as tik karta bandziau ja daryti nepavyko, bandysiu aisku dar ne karta, bet jeigu nepavyktu su kokia dar galima ja daryti
dekui uz jusu laika atsakant
mokinuosi is jusu puosti tortus, tik nedristu kelti pas jus dar
norejau paklausti is kokios mases geriausia daryti zolyte ant tortuku? nusipirkau antgali ir noriu pabandyti vyresnelio gimtadienio torta papuosti su ja zinau, kad geriau gal ir su beze, bet as tik karta bandziau ja daryti nepavyko, bandysiu aisku dar ne karta, bet jeigu nepavyktu su kokia dar galima ja daryti
dekui uz jusu laika atsakant
QUOTE(MO @ 2011 07 22, 23:26)
Griaustine,normalūs trupiniai,sakyk,kaip barstei,kad taip lygiai užsibarstė?
O aplikacija kokia kaip padarei tokią tikrovišką?
O aplikacija kokia kaip padarei tokią tikrovišką?
Na su lopetele ant sono kroviau, kroviau, paskui su peiliu lyginau, trupiniai tai per sieteli petrintas biskvitas
Aplikacija ne mano kurinys pirkau maisto instituto parduotuveje
@adrij@, nuostabus tortai kaip visada, bet tas mergytei (lovyte) mane pakerejo
negalejau nepagirti @driju jusu tortu, na jie tikrai puikus, labai patiko toks nematytas su 'bodziu' torciukas, aisku ir kiti visi, nes jie toki saviti ir visada isbaigti. nusikopinau visus
ir kitu mergyciu puikus, tiesa dar monikutes tas vestuvinis man labai istrigo i atminti, nors raudonos spalvos nesu megeja, bet ten taip tiko viskas, tikra saunuole
ir kitu mergyciu puikus, tiesa dar monikutes tas vestuvinis man labai istrigo i atminti, nors raudonos spalvos nesu megeja, bet ten taip tiko viskas, tikra saunuole
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 23, 16:54)
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 23, 17:42)
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 23, 22:13)
lengvai apsalus