Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 22, 09:35)
Benomama, pagarba, kad pavyko apdengti ambasadoriu meduti.... man tai jis per minkstas...

aš irgi esu dengusi, baaaisiai jau minkštas jis,bet kažkaip pavyko....

QUOTE(Griaustinė @ 2011 07 22, 10:33)
Kas limpa ant trupinių, nagi kažkaip jie man negražiai apsitrupino, persimato kokie tai sluoksniai, o tie trupiniai tokie apdrėkę ir prilipę, kažin kaip paslėpt?  g.gif  be masės žinoma ir bezų

trupinius ant viršaus aš labai gražiai apsijojau per sietelį pagal Adrijos senus patarimus,bet man klausimas iškilo,kaip gražiai "aptrupinti" šonus?? verysad.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 07 22, 11:34)
asmeniškai pas mane yra taip nenormaliai karšta, kad tortas pabuvęs kambaryje, o ne šaldytuve pasidaro šlaput šlaputėlis per 5 minutes,

pas mane tas pats.....
bet užtat viskas limpa be klijų hihihi.gif
Atsakyti
Mergaites, prasau patarkit, kaip butu galima papuosti nesudetingai ir graziai torta jaunam vyrui gimtadienio proga? Esu visai zalia, o norisi padaryt graziai. Ar pavyktu man padaryti Cipciuko cukrine mase tortams dengt? ir kaip toliau papuost apdengus?
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 07 22, 10:33)
Sveikos mergaites, noriu paklausti, kaip tvirtinate atlasine juostele prie torto?  4u.gif  Gal kas nepatinges ir atsakys  rolleyes.gif

Apjuosiu, ir sujungiu su aisingu..
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 07 22, 15:18)
Laba diena, norėčiau jūsų skubaus patarimo. Kiek laiko reikia laikyti šaldytuve sviestiniu kremu apteptą tortą, prieš jį dengiant pastilažu?

As visai nelaikau. Aptepu svietsiniu kremu ir dengiu.
Atsakyti
kokio daugmaž storumo masę dedat kad nesimatytų celiulito? g.gif
Atsakyti
Garsiai pareiškiu umn.gif: nekepsiu jokių vestuvinių, krikštyninių ar dar kokių tortų per tokius karščius schmoll.gif biggrin.gif bereikalingas nervų ir produktų gadinimas doh.gif viskas tirpsta, tįžta, tęžtą, mąžta ir visaip kaip kitaip bloguoja lotuliukas.gif žodžiu tikra nesąmonė.... su šituo tortu pravargau velniai žino kiek, kelis kartus pertaisinėjau, perdenginėjau masę ir vistiek rezultate va kokios pūslės nelygumai, permirkęs atlasinis kaspinėlis ir visokie kitokie negerumai cry.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Žodžiu viskas... taškas... atostogos iki kol kambariuose temperatūra nuo +30 nukris iki +20 lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
na ir tortukų prisižiūrėjau po ilgos pertraukos,seniai jau buvau čia užsukusi. Labai gražūs visų,spalvingi ir ryškūs. Fantastika,šaunuolės mergaitės wub.gif wub.gif wub.gif visoms po balionėlį 4u.gif
turiu ir aš prikepusi,bet taip mažai.nedėsiu šįkart.. Negaliu susikoncentruoti.. mano šeima subyrėjo,vyras bėga.. sorry už offtopic,bet man taip skauda verysad.gif verysad.gif verysad.gif pusę užsakymų atšaukiu,nes negaliu dirbti nieko sad.gif

Aš atėjau su klausimu.. gavau užsakymą,kurį nežinau kaip įveiksiu..
reikia man tokį suformuot,bet KAIP ???? doh.gif verysad.gif
user posted image

pirmas aukštas napoelonas,antras mascarrpone,trečias raud,velvetas.
Būkit geros,padėkit,esu mačiusi,kad kažkurios kepusios.
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Y@smin @ 2011 07 22, 19:43)

pirmas aukštas napoelonas,antras mascarrpone,trečias raud,velvetas.
Ačiū iš anksto 4u.gif

užjaučiu console.gif man regis galima tiesiog iš iškepto torto suformuoti tuos nuolydžius g.gif tiesiog nupjauti ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 07 22, 19:22)
Garsiai pareiškiu  umn.gif: nekepsiu jokių vestuvinių, krikštyninių ar dar kokių tortų per tokius karščius  schmoll.gif  biggrin.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Na kepti galima, bet puosti schmoll.gif
Ale vistiek grazus gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 07 22, 19:22)
Garsiai pareiškiu  umn.gif:

nevaryk D i medi,labai grazu ir kruopstu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Y@smin @ 2011 07 22, 17:43)

Aš atėjau su klausimu.. gavau užsakymą,kurį nežinau kaip įveiksiu..

Laikykis Y@smin,kad ir kaip butu sunku,gyvenimas vistiek nestovi vietoj,praeis kiek laiko ir visos bedos liks praeity,jos nesitesia amzinai..Stiprybes tau ir pasinerk i megstamus darbukus,pasimirs kiek bedos 4u.gif O cia tau kad neliudetum,gal kiek pades
Kreivi tortukai
Rasi puslapio apacioje ,pati svajoju toki padaryt,bet niekas nepraso.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 07 22, 19:46)
užjaučiu console.gif man regis galima tiesiog iš iškepto torto suformuoti tuos nuolydžius  g.gif  tiesiog nupjauti ir tiek  g.gif

arba vienoj pusej tarp sluoksniu deti dar po papildoma sluoksni biskvito,na ziurint koks tortukas,su meduciu be problemu toki padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2011 07 21, 21:14)
user posted image
sakykit, sitam torte kringeliuojat su aisingu ar beze?

su aisingu
Atsakyti