Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(lituke-sypsenele @ 2011 07 12, 15:20)
jau radau atsakyma, tuoj pat reikia tepti....  biggrin.gif
Jau galva susisuko nuo tiek informacijos.......

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 07 12, 14:37)
Man irgi sitas atsakymas apie laikymo salygas slapios beze aktualus buvo. Bet as neradau, kad reikia iskart tepti. Negi jai tikrai kas nors gali nutikti jei laikysiu salndariia saldytuve pora paru? g.gif

nelaikys formos ant torto,skystes,o galiausiai nubegs mirksiukas.gif

Karunos daryma tai manau reiktu i virsutine tema ikelt mirksiukas.gif ,aktuali info

Tortukai visu nuostabus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 07 12, 15:57)

Nubėgti, tai nenubėga, bet joje atsiranda tokių lyg oro burbuliukų, konsistencija pakinta ir formos nelaiko. Iš bėdos galima, bet geriausia tik ką pagaminta, tada dzibukai stovi kaip kareiviukai.
@adrij@, migle79, kirbe, nuostabūs tortai
Zaneta75, o kaip piesiat ant mases? draugyte sake kad dazus skiesti reikia degtine ir tepti ant dengimo mases. Galvoju jei neeksperimentuot jungiant keliu spalvu mases, gal piesti 

Piešimui skiedžiant dažus , gali pradėti plaukti piešiamos linijos. Pirmiausia pabandykite ant masės ir matysite. Aš piešiau neskiestais skystais maistiniais dažais.
Atsakyti
Sakykit, kur galima nusipirkti gum-tra lia lia ???
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 07 12, 14:57)

QUOTE(likta @ 2011 07 12, 15:14)
Nubėgti, tai nenubėga, bet joje atsiranda tokių lyg oro burbuliukų, konsistencija pakinta ir formos nelaiko. Iš bėdos galima, bet geriausia tik ką pagaminta, tada dzibukai stovi kaip kareiviukai.

Tai neviltis doh.gif tai vadinas geriausia puosti is karto beze tik isplakus? papuosta tuomet laikant saldytuve pora paru nebeturetu kilti problemu?....sad.gif
Atsakyti
taip,geriausia puosti isplakus mirksiukas.gif
Atsakyti
labas visom. adrijos tortas super smile.gif miglės irgi smile.gif ir kirbės gražučiai. o daugiau neužstrigo. nu l.kapelytės... galiu aš būti užmėtyta plytom, bet nu vistiek, kada išmoks ji kruopštumo tai aš nežinau... atrodo tortai skubėti kad tik padaryt. batukai kreivoki, be šniūrelių... tada meškinai, nu tikrai nesigauna bandai dar kartą, gi ne viskas gaunasi iš karto, to ružavo irgi meškinų ausys nu tikrai ne normaliai atrodo, to krikštynų mėlyno bantas, nu nežinau... galit mane užmėtyt akmenim, jei dirbtų nu mėn suprantu nu mėn suprantu, bet beveik metai, tikrai pažanga yra, bet jau kaip prieš pora mėn sustojo taip sustojo. tad kur tobulėti yra be galo be krašto.
Atsakyti
Sveikutes,

nuostabus tortukai visu kepejeliu wub.gif

Gal kuri priimat uzsakymus Vilniuje? Brukstelkit man i AŽ 4u.gif labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
zuliaska, na cia Jusu nuomone juk...nieks negali del to metyti akmenim...tik as kiek suprantu, sie tortai gaminti ne dabar, o gerokai anksciau...tai gal jau patobulejo zmogus...man asmeniskai jie grazus...gal del to, jog as pati tik pradedancioji...tad ne man kalbet...
Atsakyti
lapelytes ir as nenoriu komentuoti-kai pati tiek tekepu hihihi.gif kartais buna tobuli,o kartais ne...man labiausiai nepatinka Jos kalijos,visuomet yra stori ziedlapiai,va Olestos ar adrijos,tokie plonyciai wub.gif (pati as ju dar nedariusi schmoll.gif tiesiog nemegstu siu geliu irnesakyk.gif )tiesiog nezinau,kur cia suo pakastas-gal karsciai kalti? flirt.gif
Atsakyti
ir vel
paziuriu visada cia tortu ir matau tiek klaidu kad oi,bet vistiek aikcioja.
sorry bet daugiau jau nebesinores cia eiti verysad.gif
Atsakyti
tik Jus neimkit taip i galva!!! Juk zmogus tik nuomone pasake...tikrai nereikia del to liudeti...reik dziaugtis, kad jusu tortai sudomina ir vercia stabtelti...kad ir klaidu paieskoti...reiskias patiko zmogui, nes as asmeniskai, kai pamatau man nepatinkanti, tai tiesiog jo net neuzfiksuoju...o kitus oi kaip isziurineju...dekit ir toliau savo grozybes...tik nebijokit kritikos...visada bus, kas pakritikuoja...kitaip juk negaletume tobuleti 4u.gif saunuole jus thumbup.gif
Atsakyti