Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Sveikutes 4u.gif Pagarba tortu kepejoms 4u.gif Esu suzaveta jusu darbais rolleyes.gif Gal kada ir as isdrisiu savo tortus ikelti ,bet kol kas man toli iki jusu sedevru rolleyes.gif Gal vis tik kuri nors nepatinges parasyti kaip istirpint sokolada ,kad apliejus juo torta sokoladas blizgetu? Kazkaip vis matinis iseina schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Sabbatini,2011 07 21, 14:19]
Sveikutes 4u.gif Pagarba tortu kepejoms 4u.gif Esu suzaveta jusu darbais rolleyes.gif Gal kada ir as isdrisiu savo tortus ikelti ,bet kol kas man toli iki jusu sedevru rolleyes.gif Gal

kaip jau kepam,taip tongue.gif ale vistiek,parodom,kad DIRBAM mirksiukas.gif sako,kad sedevrai ateina veliau,kai jau "atmusam"rankele
hihihi.gif del sokolado nzn,nes as ju turiu kelis receptus,kad man irgi nelabai blizga g.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2011 07 21, 11:02)
hihihi.gif aš turiu du naujus mikserius, ir abu nesuplaka tikro beze - nei Braun, nei tas maksiminis už lipdukus. Išplaka tik senutėlis mikseriukas.

reiskias reikia traukti is po stalo savo senuka irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 07 21, 09:36)
youtubej reik ziuret:
cream piping
cake piping
cake cream decorating
zodziu, bile ką  biggrin.gif

doh.gif jau iškuista... kaip dažniausiai būna, kai reikia nerandi, galbūt to, kas arčiausiai doh.gif Žioplumas nugalėjo, neišsisaugojau laiku.
Ačiū už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 07 21, 15:08)
doh.gif jau iškuista... kaip dažniausiai būna, kai reikia nerandi, galbūt to, kas arčiausiai doh.gif Žioplumas nugalėjo, neišsisaugojau laiku.
Ačiū už pagalbą.

labas gal cia ka rasit http://www.davidcakes.co.uk/
Atsakyti
as apakusi.. Man tai nuostabiai grazu.. bet ko prideti i aisinga ar kita mase, kad tokius stebuklus daryti?
http://www.davidcake...ddingcakes.html
Atsakyti
Kad ir kaip keista, bet pradejau ir as dazniau kepti tortus ax.gif Sis mano jau 8 hihihi.gif
Rafaelo biskvitai, pertepimas grietinele su persikais, papuosimai pastilazas.
Zinau, kad uzrasai negrazus, bet tokius kvailus flomasterius nusipirkau doh.gif galiukas minkstutelis, niekaip nejo lygiai, graziai uzrasyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perrin: 21 liepos 2011 - 18:46
QUOTE(kice @ 2011 07 21, 20:14)
as apakusi.. Man tai nuostabiai grazu.. bet ko prideti i aisinga ar kita mase, kad tokius stebuklus daryti?
http://www.davidcake...ddingcakes.html

bendrai aki uzmetus, atrodo stebuklai.. bet pazėk atidžiau.. siaip tai tik detaliu gausa ir uzburia.. pradek daryt, ir Tau taip gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 07 21, 20:17)
bendrai aki uzmetus, atrodo stebuklai.. bet pazėk atidžiau.. siaip tai tik detaliu gausa ir uzburia.. pradek daryt, ir Tau taip gausis  4u.gif

atidziau pezejau.. Gruboka, paprasta, ant greituju, bet bendras vaizdas is koto vercia.. biggrin.gif Ale kazi, kaip laikyti aisingas is paprastu lietuvisku kiausiniu? Be jokiu stebuklingu aisingo cukru ir kitu gerybiu?
Kazkas gi kazka panasaus darydavo ir is musiskiu.. Kirbe gal? O gal maisau..
Atsakyti
QUOTE(yoyo75 @ 2011 07 21, 18:50)

bigsmile.gif o grožio kiek... na, tiesą sakant, skonio reikalas, kuo daugiau prikrauta, tuo man torto papuošimo grožis menkėja, bet tokių ypač mielų pavyzdžių yra. Manau mūsų profesionalės gavo naujų įdėjų.
O aš eisiu dėliot taškelius biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
sakykit, sitam torte kringeliuojat su aisingu ar beze?
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2011 07 21, 21:14)
sakykit, sitam torte kringeliuojat su aisingu ar beze?

aisingu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 21, 21:17)

Aisku. Aciu. Bandysiu kazka panasaus daryt, pirma karta darysiu dengimo mase, tai jei ka, kringeliukai pridengs gal nelygumus lotuliukas.gif
Atsakyti