tokias knygas dariau gimnazistu isleistuvems-ju buvo 4
[quote=astatortas,2011 07 20, 20:43]
4 knygas? oho,darbelio....as dar tik viena esu dariusi taj reiskias su savo kepimu negreit eisim i tobulybe
4 knygas? oho,darbelio....as dar tik viena esu dariusi taj reiskias su savo kepimu negreit eisim i tobulybe
nu taip, 4 klasem
QUOTE(keno @ 2011 07 20, 21:42)
koks keistas krikstynu tortas prie ko ta patranka? ( gal lengvai gimde,tipo,kaip is patrankos )
Kaip su gimdymu nezinau bet tokio norejo, tai ir padariau (Kariskiu seima, tai simbolis atitinkantis darba)
QUOTE(benomama @ 2011 07 20, 21:03)
Kaip su gimdymu nezinau bet tokio norejo, tai ir padariau (Kariskiu seima, tai simbolis atitinkantis darba)
Papildyta:
kas nors sukurkite Tortu tema,as kaip ne "kompiuderaste"tai
Sveikos jau tris val. sėdžiu prie PC ir ieškau tik vieno... kažkur SM platybėse (ne itin seniai) buvo įdėta nuoroda, joje pamačiau kaip profesionalas gražiai ornamentu papuošia torto šonus (kremu nupiešia raštelį).
Gal žinote ar turite ką panašaus pvz.? Akys jau ėmė skaudėti, o rezultato kaip nėra taip nėr
Gal žinote ar turite ką panašaus pvz.? Akys jau ėmė skaudėti, o rezultato kaip nėra taip nėr
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 17, 22:33)
o šitą paišiau ir kaifavau... vėl dailės pamokų užsimaniau... gaila nuotruakose nesimato, bet tortas nėra lygiu paviršiu.. jis reljefinis atitinkamai vėžliukams
nerealiai
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 18, 15:29)
O cia kazkuri is forumieciu buvo ideje tokius keksiukus - man ziauriai patiko ideja ir as ja pasinaudojau siam savaitgaliui, kai padariau asmenini keksiuka savo sveciams. Isties buvo gera pramoga kai kiekviena saves ieskojo ant padeklo
nors keksiuku foto nerodo, bet veidukai nerealus
QUOTE(Migle79 @ 2011 07 19, 18:15)
noreciau tokio
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 12, 12:46)
biski ne i tema o jus ne atostogaujate?
jau po atostogu
QUOTE(keno @ 2011 07 20, 11:31)
as maciau tuos 'kristaliukus"ir niekaip nesupratau,kodel jie atsirado todel ir barbes nejo zmoniskai papuosti
esu juos paragavusi tai tie "kamštukai" yra ir karamelės skonio, o kiti tai lyg kokio vaflio.. matyt, kiaušinio baltymas išverda, kai įpilamas sirupas. Tai ko gero tik siaubingai greitas mikseris išsprendžia šitas problemas.
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 07 20, 22:33)
Sveikos jau tris val. sėdžiu prie PC ir ieškau tik vieno... kažkur SM platybėse (ne itin seniai) buvo įdėta nuoroda, joje pamačiau kaip profesionalas gražiai ornamentu papuošia torto šonus (kremu nupiešia raštelį).
youtubej reik ziuret:
cream piping
cake piping
cake cream decorating
zodziu, bile ką
QUOTE(astatortas @ 2011 07 20, 21:43)
nugis kaip tikra
[quote=naitas,2011 07 21, 09:36]
esu juos paragavusi tai tie "kamštukai" yra ir karamelės skonio, o kiti tai lyg kokio vaflio.. matyt, kiaušinio baltymas išverda, kai įpilamas sirupas. Tai ko gero tik siaubingai greitas mikseris išsprendžia šitas problemas.
man ju skonis,tai kaip vatos kokios nu,mano mikseris ne is prasciausiu,ir as niekad neplaku didziausiu greiciu,db bus proga isbandyti (va,dabar prisiminiau,anksciau man gaudavosi superine beze,nes mano senukas mikseris buvo "nereguliuojamas"ir varydavo greiciausiu greiciu,db turiu nauja-tai pavede )
aciu naitai
man ju skonis,tai kaip vatos kokios nu,mano mikseris ne is prasciausiu,ir as niekad neplaku didziausiu greiciu,db bus proga isbandyti (va,dabar prisiminiau,anksciau man gaudavosi superine beze,nes mano senukas mikseris buvo "nereguliuojamas"ir varydavo greiciausiu greiciu,db turiu nauja-tai pavede )
aciu naitai
sveiki, norejau paklausti ar kuri nors is jisu puosete gyvom rozem torta? turiu toki prasyma - dukrytes , kaip floriste galvoju kad i kapsules sudeti o po to i torta sukysti , tik bijau kad nuo silumos roziu ziedlapiai nudazys torto papuosima.
QUOTE(keno @ 2011 07 21, 11:19)
aciu naitai
aciu naitai
aš turiu du naujus mikserius, ir abu nesuplaka tikro beze - nei Braun, nei tas maksiminis už lipdukus. Išplaka tik senutėlis mikseriukas.