Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

tokias knygas dariau gimnazistu isleistuvems-ju buvo 4 tongue.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=astatortas,2011 07 20, 20:43]
tokias knygas dariau gimnazistu isleistuvems-ju buvo 4 tongue.gif

4 knygas? blink.gif oho,darbelio....as dar tik viena esu dariusi ax.gif taj reiskias su savo kepimu negreit eisim i tobulybe lotuliukas.gif
Atsakyti
nu taip, 4 klasem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 20, 21:42)
koks keistas krikstynu tortas lotuliukas.gif prie ko ta patranka? lotuliukas.gif ( gal lengvai gimde,tipo,kaip is patrankos hihihi.gif )

Kaip su gimdymu nezinau thumbup.gif bet tokio norejo, tai ir padariau (Kariskiu seima, tai simbolis atitinkantis darba)
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 07 20, 21:03)
Kaip su gimdymu nezinau  thumbup.gif bet tokio norejo, tai ir padariau (Kariskiu seima, tai simbolis atitinkantis darba)

hihihi.gif
Papildyta:
kas nors sukurkite Tortu tema,as kaip ne "kompiuderaste"tai irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif jau tris val. sėdžiu prie PC ir ieškau tik vieno... kažkur SM platybėse (ne itin seniai) buvo įdėta nuoroda, joje pamačiau kaip profesionalas gražiai ornamentu papuošia torto šonus (kremu nupiešia raštelį).
Gal žinote ar turite ką panašaus pvz.? Akys jau ėmė skaudėti, o rezultato kaip nėra taip nėr doh.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 17, 22:33)

o šitą paišiau ir kaifavau... vėl dailės pamokų užsimaniau... gaila nuotruakose nesimato, bet tortas nėra lygiu paviršiu.. jis reljefinis atitinkamai vėžliukams  rolleyes.gif

nerealiai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(eda.dita @ 2011 07 18, 15:29)
O cia kazkuri is forumieciu buvo ideje tokius keksiukus - man ziauriai patiko ideja ir as ja pasinaudojau siam savaitgaliui, kai padariau asmenini keksiuka savo sveciams. Isties buvo gera pramoga kai kiekviena saves ieskojo ant padeklo  lotuliukas.gif

nors keksiuku foto nerodo, bet veidukai nerealus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 liepos 2011 - 00:04
QUOTE(Migle79 @ 2011 07 19, 18:15)

Aš tai su "ratais" smile.gif Užsimerkusi lipdau šio filmuko veikėjus  lotuliukas.gif

"Trejetukas"

wub.gif wub.gif wub.gif noreciau tokio bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 12, 12:46)
biski ne i tema  blush2.gif  o jus ne atostogaujate?  ax.gif

jau po atostogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 20, 11:31)
as maciau tuos 'kristaliukus"ir niekaip nesupratau,kodel jie atsirado g.gif todel ir barbes nejo zmoniskai papuosti doh.gif

esu juos paragavusi rolleyes.gif tai tie "kamštukai" yra ir karamelės skonio, o kiti tai lyg kokio vaflio.. matyt, kiaušinio baltymas išverda, kai įpilamas sirupas. Tai ko gero tik siaubingai greitas mikseris išsprendžia šitas problemas. 4u.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2011 07 20, 22:33)
Sveikos smile.gif  jau tris val. sėdžiu prie PC ir ieškau tik vieno... kažkur SM platybėse (ne itin seniai) buvo įdėta nuoroda, joje pamačiau kaip profesionalas gražiai ornamentu papuošia torto šonus (kremu nupiešia raštelį).
Gal žinote ar turite ką panašaus pvz.? Akys jau ėmė skaudėti, o rezultato kaip nėra taip nėr doh.gif  help.gif

youtubej reik ziuret:
cream piping
cake piping
cake cream decorating
zodziu, bile ką biggrin.gif

QUOTE(astatortas @ 2011 07 20, 21:43)
tokias knygas dariau gimnazistu isleistuvems-ju buvo 4  tongue.gif 

nugis kaip tikra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 21 liepos 2011 - 08:36
[quote=naitas,2011 07 21, 09:36]
esu juos paragavusi rolleyes.gif tai tie "kamštukai" yra ir karamelės skonio, o kiti tai lyg kokio vaflio.. matyt, kiaušinio baltymas išverda, kai įpilamas sirupas. Tai ko gero tik siaubingai greitas mikseris išsprendžia šitas problemas. 4u.gif

man ju skonis,tai kaip vatos kokios hihihi.gif nu,mano mikseris ne is prasciausiu,ir as niekad neplaku didziausiu greiciu,db bus proga isbandyti mirksiukas.gif (va,dabar prisiminiau,anksciau man gaudavosi superine beze,nes mano senukas mikseris buvo "nereguliuojamas"ir varydavo greiciausiu greiciu,db turiu nauja-tai pavede hihihi.gif )
aciu naitai 4u.gif
Atsakyti
sveiki, norejau paklausti ar kuri nors is jisu puosete gyvom rozem torta? turiu toki prasyma - dukrytes , kaip floriste galvoju kad i kapsules sudeti o po to i torta sukysti , tik bijau kad nuo silumos roziu ziedlapiai nudazys torto papuosima. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 21, 11:19)
man ju skonis,tai kaip vatos kokios hihihi.gif nu,mano mikseris ne is prasciausiu,ir as niekad neplaku didziausiu greiciu,db bus proga isbandyti mirksiukas.gif (va,dabar prisiminiau,anksciau man gaudavosi superine beze,nes mano senukas mikseris buvo "nereguliuojamas"ir varydavo greiciausiu greiciu,db turiu nauja-tai pavede hihihi.gif )
aciu naitai 4u.gif

hihihi.gif aš turiu du naujus mikserius, ir abu nesuplaka tikro beze - nei Braun, nei tas maksiminis už lipdukus. Išplaka tik senutėlis mikseriukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 21 liepos 2011 - 10:03