Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Serenija,2011 07 20, 15:42]
sveikos smile.gif

Turiu klausimeli blush2.gif is keliu mazdaug kiausiniu baltymu reiktu papuost torta-barbe? suprantu,kad tiksliai pasakyti neimanoma,bet bent mazdaug ? ir ar galima beze nudazyt su yupi?neistis? nes dazu neturiu.

priklausomai nuo to,kokio svorio tortas smile.gif barbe barbei nelygu,ir dar,kokiu rastu planuojate puosti,nes vienas dzybukas plonesnis,kitas didesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 20, 15:46)
priklausomai nuo to,kokio svorio tortas smile.gif barbe barbei nelygu,ir dar,kokiu rastu planuojate puosti,nes vienas dzybukas plonesnis,kitas didesnis 4u.gif

dzibuosiu. na del svorio tai sunku pasakyt g.gif normaluas dydzio,nei labai maza nei labai didele, apatine dalis apie 22-24cm skersmens g.gif
Atsakyti
manau iš 4 kokiu baltymu turėtu užtekti.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 20, 16:35)
manau iš 4 kokiu baltymu turėtu užtekti.....

aciu 4u.gif
Atsakyti
Astatortas- grazu,o tas su varlyte tai isvis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pagaliau galiu kzk ikelti,nes kompas streikuoja
mano ilgai vargti ir isgimdyti biggrin.gif
gavosi ne bokalas,o visa vonia....snikersas
user posted image
mano pirmoji barbe,vargau daug,nes antgaliukas kisosi,isspausti nejo,zodziu......snicersas apacia,virsuj sava fantazija
user posted image
cia jau kazkiek matytas,tik tiek kad geles spalvotos,snicersas
user posted image
sokoladinis,nu niekaip nejo sokolado islyginti...
user posted image
Atsakyti
sakykit, o darant saldainiu mase tortui dengt, koki kieki saldainiu naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2011 07 20, 20:18)
sakykit, o darant saldainiu mase tortui dengt, koki kieki saldainiu naudojat?

as dariau pagal recepta,tai sunaudojau 180gr saldainiu,tik man cukraus pudros daug daugiau reikejo nei recepte parasyta(jau kazkas minejo) smile.gif ir ta mase ziauriai saldi,nebent vaikams ja naudoti,as dariau ta "vonia alaus"tai MB valge,su ta mase tai sake-ui......labai saldu
Atsakyti
merginos, labaai reikai jusu patarimo- gaminu pirma karta pastilaza ir pagal cipsiuko recepta man gavosi lipni mase, pridejau daugiau cukraus pudros , kaip ir gavosi tinkama kocioti, bet iskociojus ji plysta, negaliu jos atkelt nuo stalo graziai...ka daryti..gaminu savo mazyliui 1 gimtadienio torta
ir dar norejau paklausti: pagaminau is tos pacios mases drugelius, bet jie eme ir suluzo sad.gif ka darau ne taip?
Atsakyti
ir man jos daug liko,tikriausiai uzteks kitam tortui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gudrune @ 2011 07 20, 20:21)
merginos, labaai reikai jusu patarimo- gaminu pirma karta pastilaza ir pagal cipsiuko recepta man gavosi lipni mase, pridejau daugiau cukraus pudros , kaip ir gavosi tinkama kocioti, bet iskociojus ji plysta, negaliu jos atkelt nuo stalo graziai...ka daryti..gaminu savo mazyliui 1 gimtadienio torta
ir dar norejau paklausti: pagaminau is tos pacios mases drugelius, bet jie eme ir suluzo sad.gif ka darau ne taip?

is manes dar tokia puoseja,bet,jei as klystu,merginos pataisys mirksiukas.gif drugeliai buvo per ploni,kad suluzo,o bet kokia mase pries kociojant reikia stala pasipudruoti,ir po kiekvieno "ruliavimo"vis pasukti mase,kad nekibtu prie stalo rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, ikeliu savo nervu kamuoli doh.gif (cia netradicinis krikstynu tortas), Begro bucinys, puosta slapia beze, visa kita dendta pastilazu.
user posted imageuser posted image
Tai va, padariau patrankos vamzdi ir apsidziaugiau, torciuka i saldytuva ir isejau pasivaikscioti, griztu, pasiziuriu, o gi vamzdis sulido i tuos laikancius pagaliukus doh.gif
galvojau nusisausiu gun_rifle.gif sukau galva kaip padaryti ta vamzdi tvistu nail.gif ir ismasciau, iskepiau seimynai vafliu, suvyniojau biskvita i vafli, apdengiau pastilazu ir i saldytuva, po to nudaziau ir vel uzdejau ant patrankos. Mano nuostabai ryte radau taip kaip palikau thumbup.gif
O dabar klausimukas, kodel man po nakties nubego dazai, zodziu paleido slapia beze toki skysti g.gif
user posted image
Grilijazinis tortas, pastilazas.
user posted image
Naitui dekui uz pagalba ir info bis.gif
Papildyta:
QUOTE(gudrune @ 2011 07 20, 21:21)

Cipciukas, o dabar @drija rekomenduoja dadeti daugiau krakmolo, ne taip lips masyte, nes cukraus pudra limpa, o krakmolas dziovina mase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 20 liepos 2011 - 19:26
koks keistas krikstynu tortas lotuliukas.gif prie ko ta patranka? lotuliukas.gif ( gal lengvai gimde,tipo,kaip is patrankos hihihi.gif )
Atsakyti