[quote=Serenija,2011 07 20, 15:42]
sveikos
Turiu klausimeli is keliu mazdaug kiausiniu baltymu reiktu papuost torta-barbe? suprantu,kad tiksliai pasakyti neimanoma,bet bent mazdaug ? ir ar galima beze nudazyt su yupi?neistis? nes dazu neturiu.
priklausomai nuo to,kokio svorio tortas barbe barbei nelygu,ir dar,kokiu rastu planuojate puosti,nes vienas dzybukas plonesnis,kitas didesnis
QUOTE(keno @ 2011 07 20, 15:46)
priklausomai nuo to,kokio svorio tortas barbe barbei nelygu,ir dar,kokiu rastu planuojate puosti,nes vienas dzybukas plonesnis,kitas didesnis
dzibuosiu. na del svorio tai sunku pasakyt normaluas dydzio,nei labai maza nei labai didele, apatine dalis apie 22-24cm skersmens
manau iš 4 kokiu baltymu turėtu užtekti.....
Astatortas- grazu,o tas su varlyte tai isvis
pagaliau galiu kzk ikelti,nes kompas streikuoja
mano ilgai vargti ir isgimdyti
gavosi ne bokalas,o visa vonia....snikersas
mano pirmoji barbe,vargau daug,nes antgaliukas kisosi,isspausti nejo,zodziu......snicersas apacia,virsuj sava fantazija
cia jau kazkiek matytas,tik tiek kad geles spalvotos,snicersas
sokoladinis,nu niekaip nejo sokolado islyginti...
mano ilgai vargti ir isgimdyti
gavosi ne bokalas,o visa vonia....snikersas
mano pirmoji barbe,vargau daug,nes antgaliukas kisosi,isspausti nejo,zodziu......snicersas apacia,virsuj sava fantazija
cia jau kazkiek matytas,tik tiek kad geles spalvotos,snicersas
sokoladinis,nu niekaip nejo sokolado islyginti...
sakykit, o darant saldainiu mase tortui dengt, koki kieki saldainiu naudojat?
QUOTE(Irme @ 2011 07 20, 20:18)
sakykit, o darant saldainiu mase tortui dengt, koki kieki saldainiu naudojat?
as dariau pagal recepta,tai sunaudojau 180gr saldainiu,tik man cukraus pudros daug daugiau reikejo nei recepte parasyta(jau kazkas minejo) ir ta mase ziauriai saldi,nebent vaikams ja naudoti,as dariau ta "vonia alaus"tai MB valge,su ta mase tai sake-ui......labai saldu
merginos, labaai reikai jusu patarimo- gaminu pirma karta pastilaza ir pagal cipsiuko recepta man gavosi lipni mase, pridejau daugiau cukraus pudros , kaip ir gavosi tinkama kocioti, bet iskociojus ji plysta, negaliu jos atkelt nuo stalo graziai...ka daryti..gaminu savo mazyliui 1 gimtadienio torta
ir dar norejau paklausti: pagaminau is tos pacios mases drugelius, bet jie eme ir suluzo ka darau ne taip?
ir dar norejau paklausti: pagaminau is tos pacios mases drugelius, bet jie eme ir suluzo ka darau ne taip?
ir man jos daug liko,tikriausiai uzteks kitam tortui
Papildyta:
is manes dar tokia puoseja,bet,jei as klystu,merginos pataisys drugeliai buvo per ploni,kad suluzo,o bet kokia mase pries kociojant reikia stala pasipudruoti,ir po kiekvieno "ruliavimo"vis pasukti mase,kad nekibtu prie stalo
Papildyta:
QUOTE(gudrune @ 2011 07 20, 20:21)
merginos, labaai reikai jusu patarimo- gaminu pirma karta pastilaza ir pagal cipsiuko recepta man gavosi lipni mase, pridejau daugiau cukraus pudros , kaip ir gavosi tinkama kocioti, bet iskociojus ji plysta, negaliu jos atkelt nuo stalo graziai...ka daryti..gaminu savo mazyliui 1 gimtadienio torta
is manes dar tokia puoseja,bet,jei as klystu,merginos pataisys drugeliai buvo per ploni,kad suluzo,o bet kokia mase pries kociojant reikia stala pasipudruoti,ir po kiekvieno "ruliavimo"vis pasukti mase,kad nekibtu prie stalo
Na va, ikeliu savo nervu kamuoli (cia netradicinis krikstynu tortas), Begro bucinys, puosta slapia beze, visa kita dendta pastilazu.
Tai va, padariau patrankos vamzdi ir apsidziaugiau, torciuka i saldytuva ir isejau pasivaikscioti, griztu, pasiziuriu, o gi vamzdis sulido i tuos laikancius pagaliukus
galvojau nusisausiu sukau galva kaip padaryti ta vamzdi tvistu ir ismasciau, iskepiau seimynai vafliu, suvyniojau biskvita i vafli, apdengiau pastilazu ir i saldytuva, po to nudaziau ir vel uzdejau ant patrankos. Mano nuostabai ryte radau taip kaip palikau
O dabar klausimukas, kodel man po nakties nubego dazai, zodziu paleido slapia beze toki skysti
Grilijazinis tortas, pastilazas.
Naitui dekui uz pagalba ir info
Papildyta:
Cipciukas, o dabar @drija rekomenduoja dadeti daugiau krakmolo, ne taip lips masyte, nes cukraus pudra limpa, o krakmolas dziovina mase.
Tai va, padariau patrankos vamzdi ir apsidziaugiau, torciuka i saldytuva ir isejau pasivaikscioti, griztu, pasiziuriu, o gi vamzdis sulido i tuos laikancius pagaliukus
galvojau nusisausiu sukau galva kaip padaryti ta vamzdi tvistu ir ismasciau, iskepiau seimynai vafliu, suvyniojau biskvita i vafli, apdengiau pastilazu ir i saldytuva, po to nudaziau ir vel uzdejau ant patrankos. Mano nuostabai ryte radau taip kaip palikau
O dabar klausimukas, kodel man po nakties nubego dazai, zodziu paleido slapia beze toki skysti
Grilijazinis tortas, pastilazas.
Naitui dekui uz pagalba ir info
Papildyta:
QUOTE(gudrune @ 2011 07 20, 21:21)
Cipciukas, o dabar @drija rekomenduoja dadeti daugiau krakmolo, ne taip lips masyte, nes cukraus pudra limpa, o krakmolas dziovina mase.
koks keistas krikstynu tortas prie ko ta patranka? ( gal lengvai gimde,tipo,kaip is patrankos )