Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Migle79 @ 2011 07 19, 19:15)
Aš tai su "ratais" smile.gif Užsimerkusi lipdau šio filmuko veikėjus  lotuliukas.gif

vaje koks grožis... 4u.gif jūs lipdot užsimerkus, o man turbūt prie geriausių norų nesigautų tokios mašinytės padaryti wink.gif

QUOTE(astatortas @ 2011 07 19, 21:18)

fainuoliai tortukai wink.gif
Atsakyti
MIGLE-nuostabu,ot turite profesionalo rankytes smile.gif lygus,tvarkingi,masinytes,kaip tikrosbutu sustatytos!
NOIRAITE-mmmm saldi uodeme tavo tortas,labai graziai atrodo!
Laai patiko ir abu ASTOSTORTAS torciukai,labai mielas su varlyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 19, 22:34)
gal,kas galite atsakyti? ax.gif kodel man neina zoles isspausti? Beze darau ta tikraja,ir gaunasi tokiais,kaip makaronais lotuliukas.gif taip sunkiai spaudziasi,kad net ranka dreba?taj reiskias perplaku beze? g.gif

Ne, neperplaki. Antgaliuką užkiša karamelizuoti kristalai. Kai taip pasidaro, nuimk antgaliuką ir pamatysi, kad skylutės nugultos kietais darinukais. Kaip to išvengti? net negaliu pasakyt. Tiesiog kai pili sirupą, reikia labai dideliu greičiu maišyt. Kito patarimo neturiu.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 07 20, 09:51)
Ne, neperplaki. Antgaliuką užkiša karamelizuoti kristalai. Kai taip pasidaro, nuimk antgaliuką ir pamatysi, kad skylutės nugultos kietais darinukais.  Kaip to išvengti? net negaliu pasakyt. Tiesiog kai pili sirupą, reikia labai dideliu greičiu maišyt. Kito patarimo neturiu.

as maciau tuos 'kristaliukus"ir niekaip nesupratau,kodel jie atsirado g.gif todel ir barbes nejo zmoniskai papuosti doh.gif
aciu uz ats aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokie gražūs visų tortukai wub.gif šaunuolės merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 07 19, 22:18)

QUOTE(astatortas @ 2011 07 19, 22:33)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciukas biggrin.gif
Atsakyti
kokio maždaug storio kočiojat tą dengimo masę? jos labai daug sueina ant torto, ar ne?
Atsakyti
sveikos smile.gif

Turiu klausimeli blush2.gif is keliu mazdaug kiausiniu baltymu reiktu papuost torta-barbe? suprantu,kad tiksliai pasakyti neimanoma,bet bent mazdaug ? ir ar galima beze nudazyt su yupi?neistis? nes dazu neturiu.
sorry,uz tiek klausimu,bet vakar pirma kart pasibandziau beze pasigamint,lyg ir pavyko, o ryt jau reiks torta puosti,tai pasibandymams laiko nebebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Serenija @ 2011 07 20, 15:42)
sveikos  smile.gif

Turiu klausimeli  blush2.gif is keliu mazdaug kiausiniu baltymu reiktu papuost torta-barbe? suprantu,kad tiksliai pasakyti  neimanoma,bet bent mazdaug ? ir ar galima beze nudazyt su yupi?neistis? nes dazu neturiu.
sorry,uz tiek klausimu,bet vakar pirma kart pasibandziau beze pasigamint,lyg ir pavyko, o ryt jau reiks torta puosti,tai pasibandymams laiko nebebus  doh.gif

del dazymo man irgi aktualu, nes dazu neturiu bet nelabai ir noriu blush2.gif gelsvai manau su ciberzole gautusi-reiks bandyt, o va kitaip... tas su jupi idomus var. gal reiktu pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 07 20, 16:20)
del dazymo man irgi aktualu, nes dazu neturiu bet nelabai ir noriu blush2.gif gelsvai manau su ciberzole gautusi-reiks bandyt, o va kitaip... tas su jupi idomus var. gal reiktu pabandyt g.gif

bet juk yupi tie patys dazai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 07 20, 16:36)
bet juk yupi tie patys dazai  mirksiukas.gif

suprantu, sakau nelabai noriu ta prasme, kad didesnio kiekio man nereik, nes neisnaudosiu blush2.gif
Atsakyti