na man aptraukia cukrumi, o dubenelis toks tai pamirkyt reik, o kai jo man vel reikejo greitai tai ir krapsciau
gaunas, gaunas-jauciu vienintelis dalykas kas man is pirmo kart gavosi
gal,kas galite atsakyti? kodel man neina zoles isspausti? Beze darau ta tikraja,ir gaunasi tokiais,kaip makaronais taip sunkiai spaudziasi,kad net ranka dreba?taj reiskias perplaku beze?
Na grazus jusu torciukai !!!!Siandien jau blynu prikepiau meducio tortui,kuri norejau dengt kokia balta mase,bet pastilazui reikia krakmolo o as jo tikrai nerasiu cia vietoj jo naudoja kukuruzu miltus. Marshalow saldainiu irgi negavau aplekiau jau tris parduotuves.tai bandysiu dengti cukrine mase pagal Cipciuka: 500g . cukraus pudros 1 kiausinio baltimas( neplaktas schmoll.gif ) 2 did. saukstai gero ( be skonio ) aliejaus 1 did. saukstas zelatinos ( butu gerai , kad turetumete tos baltosios , stiprios ) Mano klausimas butu toks kokiam vandens kieki ta zelatina istirpint ir isvirt??? Dekui
Tortų temoj mačiau rašei, kad turi raudonos spalvos, tai dėk nedaug ir bus rausva.
O jei nori rudos, tai:
Ruda spalva =raudona+žalia arba mėlyna+oranžinė arba geltona+violetinė