Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Migle79 @ 2011 07 19, 20:15)

Aš tai su "ratais" smile.gif Užsimerkusi lipdau šio filmuko veikėjus  lotuliukas.gif

ne nu as apsalus nuo tokio grozio doh.gif wub.gif

QUOTE(Noiraite @ 2011 07 19, 20:30)

ir as savo viena:) Juodasis miskas puostas sokoladu,

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 07 19, 19:15)

a jooooooooooooooooooooooofansi wub.gif wub.gif wub.gif turb8t gra=iausias vaiki6kas tortas wub.gif wub.gif WOW thumbup.gif

QUOTE(Noiraite @ 2011 07 19, 19:30)

o už šito gabalėlį dabar prie kavos atiduočiau nzn ką essen.gif
Atsakyti
Noiraite, koks apetitnas tortukas wub.gif

QUOTE(guziukas @ 2011 07 19, 18:51)
ne nu as apsalus nuo tokio grozio doh.gif  wub.gif
thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 07 19, 19:08)
a jooooooooooooooooooooooofansi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  turb8t gra=iausias vaiki6kas tortas  wub.gif  wub.gif WOW thumbup.gif
Ačiū, merginos, džiaugiuosi, kad jums patiko smile.gif
Atsakyti
Migle,kiek laiko jau kepi tortus? blink.gif nu,kaip atvirukai doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=juste10,2011 07 18, 21:55]
[quote=sandrulyte1975,2011 07 18, 13:36]
pasidaryk marshmalow pati:

1 stikline vandens
2 stiklines cukraus
160gr sirupo
25gr zelatinos
1/4 arbat. saukstelio druskos

Sandrulyte1975,tai vandens butu 200 ml,o cukraus 400 g?Ar stikline skaiciuojat 200 ml?
[/quote]
pas manes rusiska stikline.pilu iki virsaus.siaip nesveriau:)
Papildyta:
migle--------- ner zodziu wub.gif wub.gif wub.gif tobula thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
zaviuosi Migles tortais,tobula 4u.gif
Papildyta:
man aisku toli iki jusu,bet mokinuosi,cia maniskis,varskes su persikais,trupinukai,beuser posted imageze,pastilazas
Atsakyti
ne nu tortai tai......... be zado thumbup.gif
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 19, 18:21)
tai kad ten nieko krapstyt nereikia.. pamerki ir atmirksta  g.gif   bet beze gaunas???

na man aptraukia cukrumi, o dubenelis toks doh.gif tai pamirkyt reik, o kai jo man vel reikejo greitai tai ir krapsciau blush2.gif
gaunas, gaunas-jauciu vienintelis dalykas kas man is pirmo kart gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 19 liepos 2011 - 20:29
ikelsiu dar viena su aplikacuser posted imageija,vidaus nepamenu smile.gif
Atsakyti
gal,kas galite atsakyti? ax.gif kodel man neina zoles isspausti? Beze darau ta tikraja,ir gaunasi tokiais,kaip makaronais lotuliukas.gif taip sunkiai spaudziasi,kad net ranka dreba?taj reiskias perplaku beze? g.gif
Atsakyti
Mergaites, visu tortukai fantastiski, o apie Migles patylesiu, nes ten atvirukai wub.gif

As su klausimuku, kuom dazyt slapia beze, kad isgaut rusva spalva? juk su kakava nenudazysiu g.gif
Atsakyti
Na grazus jusu torciukai !!!!Siandien jau blynu prikepiau meducio tortui,kuri norejau dengt kokia balta mase,bet pastilazui reikia krakmolo o as jo tikrai nerasiu cia vietoj jo naudoja kukuruzu miltus.
Marshalow saldainiu irgi negavau aplekiau jau tris parduotuves.tai bandysiu dengti cukrine mase pagal Cipciuka:
500g . cukraus pudros
1 kiausinio baltimas( neplaktas schmoll.gif )
2 did. saukstai gero ( be skonio ) aliejaus
1 did. saukstas zelatinos ( butu gerai , kad turetumete tos baltosios , stiprios )
Mano klausimas butu toks kokiam vandens kieki ta zelatina istirpint ir isvirt???
Dekui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 19 liepos 2011 - 21:46
QUOTE(vivir @ 2011 07 19, 21:42)
Mergaites, visu tortukai fantastiski, o apie Migles patylesiu, nes ten atvirukai  wub.gif

As su klausimuku, kuom dazyt slapia beze, kad isgaut rusva spalva? juk su kakava nenudazysiu  g.gif

Tortų temoj mačiau rašei, kad turi raudonos spalvos, tai dėk nedaug ir bus rausva.
O jei nori rudos, tai:
Ruda spalva =raudona+žalia arba mėlyna+oranžinė arba geltona+violetinė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rekaliuke: 19 liepos 2011 - 22:42