Kiek graziu tortu per savaotgali pridygo Kaip visuomet labai is visu issiskiria profesionalumu ir kruopstumu @adrij@, pasta bei akvilytes tortai Visus juos nusikopinau. Taciau ne maziau nustebino ir kitu mergaiciu tortukai - kai kurie puosti sudetingiau, kai kurie paprasciau, bet nebuvo nei vieno, kad pagalvociau pamaciusi, kad tas tortukas negrazus. Visos saunuolytes
Ikeliu savo savaitgalini darbeli: Napoleonas 4 kg. Virsus puostas sviestiniu kremu, sonai - pirktine dengimo mase. Puosimo ideja - @adrij@, taciau tulpiu taip ir nepameginau padaryti, tad biskuteli pagal save puosima padariau
O cia kazkuri is forumieciu buvo ideje tokius keksiukus - man ziauriai patiko ideja ir as ja pasinaudojau siam savaitgaliui, kai padariau asmenini keksiuka savo sveciams. Isties buvo gera pramoga kai kiekviena saves ieskojo ant padeklo
O cia greitukas, sumeistruotas per 10 min. Liko kremo, turejau biskvita, sutepiau ji sokoladiniu kremu (kur ant ledu pilamas) ir gavos toks super greitas pyragaitis.
QUOTE(rututex @ 2011 07 18, 14:05)
Labai ačiū sandrulyte1975, reikės išmėginti o koks čia kiekis iš šios porcijos gaunasi marshallow saldainių?
as nesveriau,bet nemazai iseina. Sirupa pyliau irgi savos gamybos.yra berods virsutinej temoij be komentaru.
Papildyta:
Akvilyte,tortai fantastiski.Bet tas su vezliais,tai
eda.dita- , tie keksiukai-idomus...
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 18, 17:29)
saunuole tu
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 18, 16:29)
Isties buvo gera pramoga kai kiekviena saves ieskojo ant padeklo
nereaaaaaaaaaaaaliai
O cia kazkuri is forumieciu buvo ideje tokius keksiukus - man ziauriai patiko ideja ir as ja pasinaudojau siam savaitgaliui, kai padariau asmenini keksiuka savo sveciams. Isties buvo gera pramoga kai kiekviena saves ieskojo ant padeklo
nu keksiukai nerealus o kaip graziai padaryti
jau keksiukai.......
Ikeliu savo savaitgalini darbeli: Napoleonas 4 kg. Virsus puostas sviestiniu kremu, sonai - pirktine dengimo mase. Puosimo ideja - @adrij@, taciau tulpiu taip ir nepameginau padaryti, tad biskuteli pagal save puosima padariau
O cia greitukas, sumeistruotas per 10 min. Liko kremo, turejau biskvita, sutepiau ji sokoladiniu kremu (kur ant ledu pilamas) ir gavos toks super greitas pyragaitis.
nu fainuciai keksai ir torciukas , man tai sunkiai sekasi lipdyti . Idesiu veliau foto, tikiuosi @drija nenusvilps manes
Aciu mergaites uz ivertinima
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 18, 18:32)
Aciu mergaites uz ivertinima
eda.dita,superiniai keksiukai,ideja nereali!!! Jei nieko pries-ideja pasiskolinsiu kokiam savo baliukui..
QUOTE(Divia @ 2011 07 18, 19:34)
eda.dita,superiniai keksiukai,ideja nereali!!! Jei nieko pries-ideja pasiskolinsiu kokiam savo baliukui..
Aisku, kad nieko pries, juolab, kad pati ideja skolinausi
As tiesiog pritaikiau, kad veidukai butu panasus i koleges
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 18, 16:29)
Nerealus Napoleonas ir keksiukai!!!
Labas mergaites.Gal turite kas kokiu ideju manikiuru uzsiimanciai moteriai papuosti torta.Ieskojau bet nieko nerandu gero.Ir dar klausimelis merginos jus kai dengiate mase kaip graziai apacias uzkaisiojate po tortu kaip reikia teisingai jas tenai pakisti kad man taip neiseina kiek darau vis nevyksta reikia dazniausiai maskuoti kuom nors.