Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 17, 22:18)
Raganyte,skaniai atrodo. Tai taip iseina,kad svenciate gimtadieni savo?
Isduokit paslapti kaip tobulinot torta?

Dekui labai blush2.gif Tai dat tik antras mano tortas po daug metu pertraukos.
Nei is tolo ner ko lygintis i cia idedamu tortuku nuotraukytes... doh.gif blush2.gif
Aga, jau antra diena cool.gif Dar truputis liko - prasom i svecius! mirksiukas.gif

Naudojau Snikerinio torto ideja - vidurinei linijai dejau Snikers susmulkintus sokoladukus + Rududu kondencuota piena. Visa kita - 2 pirktiniai biskvitai, purskiamos grietineles pertepimai, migdolu truputis, pjaustyti vyniotiniai vietoj biskvitu (sololadinis, vanilinis), persiku skilteles,... Gavosi ne toks labai sotus kaip Snikers sokoladukas ir pakankamai gaivus. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 18 liepos 2011 - 00:43
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 17, 23:33)

šį savaitgalį kažkaip atgaiva buvo...


Suuuuper!!!! Zodziu truksta... wub.gif
Atsakyti
Sveikutes kepejeles. Tokiu grozybiu pas jus prisiziurejau, kad net akys raibsta wub.gif
As turbut uzduosiu labai kvaila klausima, bet pati nesumastau kaip tai padaryti. Nemoku as kepti tokiu groziu, ir tortus kepu tik savo tortadieniams. Bet itariu reikes pradeti po truputi mokintis. O klausimukas toks: kaip jus tarkuojate sokolado drozles. Noriu ne tokiu visai super smulkiu kiap miltu, bet, kad matytusi stambesnes. Neturiu jokiu spec. priemoniu tam. Perku sokolado plytele ir su peiliu bandau grandyti. Bet ssss gaunasi doh.gif Patarkit kaip daryti ax.gif
Atsakyti
aciu visoms uz sveikinimus smile.gif

akwilyte, labai fainas Garfildas
Atsakyti
sveikutes,kepejeles 4u.gif gal yra kaunieciu kepanciu torciukus,ketvirtadieniui reiketu kempiniuko torto doh.gif gal pagelbes kuri?
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 07 18, 09:44)
Sveikutes kepejeles. Tokiu grozybiu pas jus prisiziurejau, kad net akys raibsta  wub.gif
As turbut uzduosiu labai kvaila klausima, bet pati nesumastau kaip tai padaryti. Nemoku as kepti tokiu groziu, ir tortus kepu tik savo tortadieniams. Bet itariu reikes pradeti po truputi mokintis. O klausimukas toks: kaip jus tarkuojate sokolado drozles. Noriu ne tokiu visai super smulkiu kiap miltu, bet, kad matytusi stambesnes. Neturiu jokiu spec. priemoniu tam. Perku sokolado plytele ir su peiliu bandau grandyti. Bet ssss gaunasi  doh.gif Patarkit kaip daryti  ax.gif

Sokolada labai gerai atsaldau ir su burokine tarka tarkuoju, kai pradeda jis tirpt vel i saldytuva mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 18 liepos 2011 - 10:46
Visos tikros auksarankės 4u.gif Nenustokit ir toliau stebinkit savo grožiais ir skatinkit tokias naujokes kaip aš užsiimti tortų gamyba ir puošyba. Tikriausiai nebūčiau net pagalvojusi, kad kada nors tuo užsiimsiu jei ne netyčinis užklydimas į jūsų skyrelį wub.gif Nuoširdžiausias AČIŪ 4u.gif O dabar prie reikalo biggrin.gif ruošiuosi puošti vestuvinį tortą marshallow saldainių mase, tik bėda, kad torto noriu balto, o pas mus labai sunku rasti baltų marshallow saldainių, tad jeigu įdėčiau baltų maistinių dažų man pagelbėtų ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2011 07 18, 11:01)
Visos tikros auksarankės  4u.gif  Nenustokit ir toliau stebinkit savo grožiais ir skatinkit tokias naujokes kaip aš užsiimti tortų gamyba ir puošyba. Tikriausiai nebūčiau net pagalvojusi, kad kada nors tuo užsiimsiu jei ne netyčinis užklydimas į jūsų skyrelį  wub.gif  Nuoširdžiausias AČIŪ  4u.gif  O dabar prie reikalo biggrin.gif ruošiuosi puošti vestuvinį tortą marshallow saldainių mase, tik bėda, kad torto noriu balto, o pas mus labai sunku rasti baltų marshallow saldainių, tad jeigu įdėčiau baltų maistinių dažų man pagelbėtų ar nelabai?

pasidaryk marshmalow pati:

1 stikline vandens
2 stiklines cukraus
160gr sirupo
25gr zelatinos
1/4 arbat. saukstelio druskos

zelatina uzmerkti su puse st. vandens.Katile sumaisom likusi vandeni,cukru,druska ir sirupa. kaitinam iki uzvirimo ir namaisant paverdam 8min.zelatina istirpinti ir plona srovele plakant pilti karsta isvirusi sirupa.Plakam apie 15min.isverciam i dubeni isklota folija ir patepta aliejumi.Atvesinam.Viskas. O paskui darom marshmalow mase pagal recepta.Viskas puikiai gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 18, 13:36)
pasidaryk marshmalow pati:

1 stikline vandens
2 stiklines cukraus
160gr sirupo
25gr zelatinos
1/4 arbat. saukstelio druskos

zelatina uzmerkti su puse st. vandens.Katile sumaisom likusi vandeni,cukru,druska ir sirupa. kaitinam iki uzvirimo ir namaisant paverdam 8min.zelatina istirpinti ir plona srovele plakant pilti karsta isvirusi sirupa.Plakam apie 15min.isverciam i dubeni isklota folija ir patepta aliejumi.Atvesinam.Viskas. O paskui darom marshmalow mase pagal recepta.Viskas puikiai gaunasi mirksiukas.gif


o sirupas cia bet koks? blush2.gif bet jei reik balto tai nesigaus, nes nelabai kiek suprant, nebent koki citrinu tada det g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Gal atsirastu galinti rugpucio pirma sestadieni Vilniuje papuosti svente skaniu ir graziu tortu? rolleyes.gif laukiu ir tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Labai ačiū sandrulyte1975, reikės išmėginti 4u.gif o koks čia kiekis iš šios porcijos gaunasi marshallow saldainių?
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2011 07 18, 10:46)
Sokolada labai gerai atsaldau ir su burokine tarka tarkuoju, kai pradeda jis tirpt vel i saldytuva  mirksiukas.gif

Sveikos. Labai gerai sokoladas tarkuojasi-gramdosi bulviu skustuku, tada gaunasi tokios "drozles" mirksiukas.gif
Atsakyti