Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 16, 19:55)
Šiaip negalėčiau pasakyti , kad kabina žvilgsnį dėl proporcijų  , bet ant jo , dar galima užtupdyti ir ketvirtą aukštą ( na prašosi jis ten ) , tai ženklas , kad proporcijos nėra idealios  smile.gif ...aš paaiškinau , kaip aiškino man  4u.gif .

vat ketvirto ir man lyg ir prasytusi.Tai tokiu atveju reiktu gal tokias proporcijas triju aukstu torui 28/22/16 g.gif ?
Atsakyti
Mano toks netradicinis krikstynu tortukas,derinau prie trupiniu spalvas blush2.gif

Naminiam naudojimui,Napaleonas is vaikystes,labai visiems patiko thumbup.gif gavos kazkur 5 ir daugiau kg,labai didelis realiai doh.gif

user posted image

is pradziu dejau tipo ant kilimelio,bet paskui ji nuemiau,man per margu buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 16 liepos 2011 - 20:45
QUOTE(juste10 @ 2011 07 16, 20:27)
Jusu tortai grazus  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 07 16, 09:12)
dėl šilumos  mirksiukas.gif vasara...

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 16, 09:43)
vasara...nieko nepadarysi  mirksiukas.gif

na aisku smile.gif

adrija man tas su saldainiais pats paciausias wub.gif thumbup.gif
uzsiseivinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 16, 20:33)
vat ketvirto ir man lyg ir prasytusi.Tai tokiu atveju reiktu gal tokias proporcijas triju aukstu torui 28/22/16 g.gif ?

Aš darau taip .... imu apatinį ir viršutinį , o tarp jų jau ieškau tinkamo .

Tas mano baltas vestuvinis su daug gėlyčių , irgi prašosi , ir jis turėjo būti 5 aukštų , bet susvėrus apdengtus tortus , pamačiau , kad viršiju svorį ir be penkto , susisiekiau su nuotaka , ji nusprendė nedėti penkto , perspėjau , kad bus be proporcijų ...o ji sako bus gerai , na gerai - tai gerai , ne mano gi veseilė tongue.gif .

O tortas tavo labai gražus , gaila foto prasta , bet nieko , bus dar tų tortų mirksiukas.gif .

Labas rytas visoms smile.gif ..( aš kai žydas , ne nuo to galo pradedu hihihi.gif )
Atsakyti
Aciu @adrij@ 4u.gif . Ir supratau jusu paaiskinima.Sekanti kai kepsiu,bandysiu tinkamai atitaikyti tas proporcijas. Man dar sunku apskaiciuoti tuos tortus.Nezinau dar tortu svoriu,uzsako tiek ir tiek kg,o man visada gaunasi daugiau. Jau ismokau lygiau susluoksniuoti torta,ir jau maziau bereikia sviestinio kremo jam islyginti. ta triju aukstu torta uzdegiau su 1,5kg mases(na siektiek liko).
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 16, 21:06)
eina sau, nu ir groziu jus cia mokat daryt....klausykit, ar jus visos kazka baigusios toj srity ar visos savamoksles? as padarau paprastu paprasciausia ir tai jau mano seimyna dziaugiasi kaip as moku biggrin.gif o i jusu pasiziuriu tai as dar pirmoj lopselio grupej biggrin.gif

aš tai ne, savamoksle biggrin.gif
Atsakyti
pasta222,puikus tortai...ypač gėlės labai gražios...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 17, 12:40)
pasta222,puikus tortai...ypač gėlės labai gražios...... thumbup.gif

bis.gif
Atsakyti
sveikos, ateinu su tortuku mano mazajai meskutei, siandien jai sukanka metukai bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 07 17, 11:01)
sveikos, ateinu su tortuku mano mazajai meskutei, siandien jai sukanka metukai bigsmile.gif

Sveikinimai tavo mazajai su gimuku ir labaaaai...tavo meskute!
pasta222,grazu parada cia uztaisei wub.gif Viespatie,kiek jegu reikia idet tiek tortu iskept.. doh.gif
guziuk,tavo ir totciukas toks siltas mielas..
Na o @adrij@ atvirutes tik dusauti vercia.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 07 17, 14:01)
sveikos, ateinu su tortuku mano mazajai meskutei,

blink.gif kaip fainai thumbup.gif
Atsakyti