Ne tik tortas .
Be to tie padėklai lengvi .
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 16, 19:56)
Bet tai ten gigantas tada... o atrodo toks nedidukas vistiek man tas su tulpem pats paciausias
as tortus pradejau bandyt kept prisiziurejus adrijos sedevru, jus neriali, mano ikvepeja ir mano pirmoji neakivaizdi mokytoja
o sakykit @adrij@ , ar mano torto proporcijos geros? Nes jei nepaklausiu,tai ir nesuzinosiu
Aaaa, ten turbut apie ta penkiauksti eina kalba as supratau, kad apie ta gimtadieniui dvieju aukstu ) nu nesvarbu. Tas penkiaaukstis, tai suprantama, kad tiek svert gali Dar tas svocios nerealus...
atejau pasigrozeti jusu mergaitesdarbais,sedziu niekam nieko nereikia,nekepu,pamaciau ir zado netekau....visu grazus torciukai savaip,nu bet @ADRIJ@ jusu visi fantastiski,pamaciustokius grozius net kitu merginu nikus pamirsau tas tulpem,sapnuosis ir nakti!!!!
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 16, 19:33)
o sakykit @adrij@ , ar mano torto proporcijos geros? Nes jei nepaklausiu,tai ir nesuzinosiu
Šiaip negalėčiau pasakyti , kad kabina žvilgsnį dėl proporcijų , bet ant jo , dar galima užtupdyti ir ketvirtą aukštą ( na prašosi jis ten ) , tai ženklas , kad proporcijos nėra idealios ...aš paaiškinau , kaip aiškino man .
Labas mergaites,
tiek grozybiu pridejot, visoms po
@adrij@ man tai pat su tulpem
imetu ir savus, siaubas tiek privargau
vestuvinis medutis, snikers, rafaelo, mmg, 6,700 kg.
tai pat vestuvem rafaelo, mmg, slape beze 3.200 kg.
rafaelo, mmg 2,300kg.
na ir mano ilgas darbelis
juodas miskas, saldainiu mase, mmg. 2,360kg.
tiek grozybiu pridejot, visoms po
@adrij@ man tai pat su tulpem
imetu ir savus, siaubas tiek privargau
vestuvinis medutis, snikers, rafaelo, mmg, 6,700 kg.
tai pat vestuvem rafaelo, mmg, slape beze 3.200 kg.
rafaelo, mmg 2,300kg.
na ir mano ilgas darbelis
juodas miskas, saldainiu mase, mmg. 2,360kg.
QUOTE(Solen @ 2011 07 16, 00:09)
tepk ir nesk cia pasirodyt
taip ir dariau
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 16, 13:09)
Labas rytas visoms .
neeee,nu kur tokia tobulybe nekeliaus po LT
eina sau, nu ir groziu jus cia mokat daryt....klausykit, ar jus visos kazka baigusios toj srity ar visos savamoksles? as padarau paprastu paprasciausia ir tai jau mano seimyna dziaugiasi kaip as moku o i jusu pasiziuriu tai as dar pirmoj lopselio grupej
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 16, 20:33)
Jusu tortai grazus