Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Ne tik tortas smile.gif .
Be to tie padėklai lengvi .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 16, 19:56)
Ne tik tortas  smile.gif .
Be to tie padėklai lengvi .

Bet tai ten gigantas tada... smile.gif o atrodo toks nedidukas smile.gif vistiek man tas su tulpem pats paciausias wub.gif
Atsakyti
Dėlto , kad aukštas taip atrodo , jį foto ištempia ...apatinio skersmuo 35 , mažėja standartiškai . smile.gif
Atsakyti
as tortus pradejau bandyt kept prisiziurejus adrijos sedevru, jus neriali, mano ikvepeja ir mano pirmoji neakivaizdi mokytoja smile.gif
Atsakyti
o sakykit @adrij@ , ar mano torto proporcijos geros? Nes jei nepaklausiu,tai ir nesuzinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aaaa, ten turbut apie ta penkiauksti eina kalba biggrin.gif as supratau, kad apie ta gimtadieniui dvieju aukstu smile.gif) nu nesvarbu. Tas penkiaaukstis, tai suprantama, kad tiek svert gali smile.gif Dar tas svocios nerealus...
Atsakyti
atejau pasigrozeti jusu mergaitesdarbais,sedziu niekam nieko nereikia,nekepu,pamaciau ir zado netekau....visu grazus torciukai savaip,nu bet @ADRIJ@ jusu visi fantastiski,pamaciustokius grozius net kitu merginu nikus pamirsau blush2.gif tas tulpem,sapnuosis ir nakti!!!!
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 16, 19:33)
o sakykit @adrij@ , ar mano torto proporcijos geros? Nes jei nepaklausiu,tai ir nesuzinosiu mirksiukas.gif

Šiaip negalėčiau pasakyti , kad kabina žvilgsnį dėl proporcijų , bet ant jo , dar galima užtupdyti ir ketvirtą aukštą ( na prašosi jis ten ) , tai ženklas , kad proporcijos nėra idealios smile.gif ...aš paaiškinau , kaip aiškino man 4u.gif .
Atsakyti
Labas mergaites,
tiek grozybiu pridejot, visoms po 4u.gif
@adrij@ man tai pat su tulpem wub.gif

imetu ir savus, siaubas tiek privargau verysad.gif

vestuvinis medutis, snikers, rafaelo, mmg, 6,700 kg.
user posted image
tai pat vestuvem rafaelo, mmg, slape beze 3.200 kg.
user posted image
rafaelo, mmg 2,300kg.
user posted image
na ir mano ilgas darbelis
juodas miskas, saldainiu mase, mmg. 2,360kg.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 07 16, 00:09)
tepk mirksiukas.gif ir nesk cia pasirodyt smile.gif

taip ir dariau thumbup.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 16, 13:09)
Labas rytas visoms .

neeee,nu kur tokia tobulybe nekeliaus po LT wub.gif
Atsakyti
eina sau, nu ir groziu jus cia mokat daryt....klausykit, ar jus visos kazka baigusios toj srity ar visos savamoksles? as padarau paprastu paprasciausia ir tai jau mano seimyna dziaugiasi kaip as moku biggrin.gif o i jusu pasiziuriu tai as dar pirmoj lopselio grupej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 16, 20:33)

Jusu tortai grazus smile.gif
Atsakyti