Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 16, 13:09)
@drij@, to paskutinio gelytes darytos su molduku? nes as turiu viena, bet man storos gaunasi, bet turbut as kazka negerai darau..




Taip - moldas , matai moldas moldui nelygu rolleyes.gif .

Bet jei dvipusis , tai neturėtų turėti didelės reikšmės , tik aš truputi kitokios konsistencijos darausi pastilažą , kai iškertu metalo formele ir suspaudžiu tarp abiejų moldų , kartais lieka popieriaus plonumo gėlė ....aišku masę irgi iškočioju 1 mm plonumo .

Ir man su tulpėmis mieliausias smile.gif .

O čia tortai , kurie buvo skirti prie tų vestuvinių .

Svočios tortas .

Snikeriukas " mažiukas " toks , 8 kg. lotuliukas.gif

user posted image

Kitos svočios - šokoladinis su alkoholiu .

user posted image

Čia pamergės pagal suknučių spalvą ( trys vienodi buvo ) , tik skoniai skyrėsi .

user posted image
Atsakyti
@drij@ ,visi labai grazus tiek spalvom,tiek apipavidalinimu .viena ideja greiciausiai skolinsiuos anytos gimtadieniniam tortui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 07 15, 16:21)

Ar apkalbama slapia beze jusu gaminama pagal toki recepta:

-4 kiaušinių baltymai
-1 stiklinė cukraus (250gr, aš dėjau 200gr)
-vanilinio cukraus truputį arba kitokio skonio esencijos ( aš nedėjau nieko)
-¼ arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties
?
4u.gif



QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 07 15, 16:55)
šitas šlapia bezė  4u.gif


O gal galit kas parasyti ir kaip pagaminti is siu produktu ta beze? ax.gif

Ir gal kas galit ideti nuoroda (nerandu recepto), labai reikia paprasto sviestinio kremo kur tepamas ant torto pries dengiant saldainiu mase?
Atsakyti
QUOTE(Pararam @ 2011 07 16, 17:01)
O gal galit kas parasyti ir kaip pagaminti is siu produktu ta beze?  ax.gif

Ir gal kas galit ideti nuoroda (nerandu recepto), labai reikia paprasto sviestinio kremo kur tepamas ant torto pries dengiant saldainiu mase?


viskas aprašyta viršutinėje papuošimų temoje "be komentarų" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 07 16, 17:05)
viskas aprašyta viršutinėje papuošimų temoje "be komentarų" smile.gif


Jei kas turit gal galit ikelti, nu nepykit bet niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 07 16, 07:51)
nu kam tu taip  4u.gif kitą kartą arba abu kremus pries sumaisydama palaikyk saldytuve po 10-15 min, arba sumaisyk labai atsargiai saukstu, ne mikseriu wink.gif tortas gi vertas pastangu, daug kas ji megsta wink.gif o nesekmiu pasitaiko visoms wink.gif auksciau nosi  4u.gif


laba diena. As kai dariau antra kart ta krema,tai ir sujungiau mases ne mikseriu,o saukstu. Pasukau kelis kart sauksta ir iskart i varske. na kita kart tada reiks palaikyti sakdytuve.

na,o ,kad nesciai,tai ikeliu viena
9,5kg snikersas,braskes-fantos ir rafaelo tortai.Toki kaspina ir sage jaunoji pati noprejo

user posted image

nekokia nuotrauka,nes fotoaparatas sustreikavo,niekaip nejo nupiskint jo.
Atsakyti
adrija,be žodžiu......visi fantastiški...bet svočios gigantas.... blink.gif
Atsakyti
sandrulyte , už poros sąvaičių darysiu tip - top tokį tortuką bigsmile.gif .

Ačiū merginos , matau nepykstat , kad dedu ax.gif , tai dar keli .

Gimtadieniui .

user posted image

Dar vienas , populiarus papuošimas pas mane doh.gif .

user posted image

Ir mamytės prašymu ....tik , kad būtų neperkrautas ....lyg stengiausi .

user posted image



Atsakyti
@adrij@,laaaaaaabai grazu. Vadinasi mano nublanks kai savo ikelsit lotuliukas.gif O sakykit tas pirmas jusu kokio svorio,su visais pribumbasais?
Atsakyti
QUOTE(Pararam @ 2011 07 16, 16:10)
Jei kas turit gal galit ikelti, nu nepykit bet niekaip nerandu  doh.gif


Kremas „Šlapia” beze
-4 kiaušinių baltymai
-1 stiklinė cukraus (250gr, aš dėjau 200gr)
-vanilinio cukraus truputį arba kitokio skonio esencijos ( aš nedėjau nieko)
-¼ arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties
Gaminimas
Baltymus šiek tiek suplakti, sudėti cukrų, vaniliną ar kitus mėgstamus aromatus
Indą su šia mase statome ant puodo su verdančiu vandeniu, bet kad indas nesiektų vandens paviršiaus (aš taip dariau) ir plakame apie 10-15 min ( man užteko apie 10 min). Paplakus kokias 5 minutes, sudedame citrinos rūgštį. (Manau, kad galima ir pabaigoje įdėti, tada galima pasireguliuoti kremo skonį). Kada beveik visas kremas apkimba mikserio šluoteles, indą nuimame nuo garų vonelės ir dar paplakame apie 3 – 5 minutes (kremą sunku nukratyti nuo mikserio šluotelių, kremas turi būti tokios konsistencijos, kad blizgėtų ir būtų panašus į sviestinį). Kremas paruoštas, galima dažyti ir puošti (kremas dar šiltas). Jeigu reikalinga ne viena spalva, dalinti į kiek reikia dalių, įdėti dažus (jeigu sausi dažai, praskiesti šlakeliu citrinos sulčių) ir nedideliu greičiu išplakti.Tortas buvo apteptas plikytu sviestiniu kremu.
Mano pastebėjimai, kremu puoštą tortą laikiau šaldytuve, tai ant kremo paviršiaus tik vos vos užsidėjo tokia plutelė. Kremas skanus, saldžiarūgštis. Jeigu liko kremas, galima iškepti beze sausainukų.

Papildymas:
Užvirinti vandenį, ant puodo su užvirintu vandeniu dėti paplaktus baltymus su cukrumi (prieš dedant paplakti, kad patirptų cukrus), geriausia būtų metalinis indas, jis greičiau įkaista ir daryti galima ne ant garų, o indui plaukiojant verdančiame vandenyje , gali šiek tiek sumažėti gaminimo laikas.
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 16, 18:20)
@adrij@,laaaaaaabai grazu. Vadinasi mano nublanks kai savo ikelsit lotuliukas.gif O sakykit tas pirmas jusu kokio svorio,su visais pribumbasais?


13 .... su pribumbasais biggrin.gif .

Žinai posakį , " nesakyk op , ne peršokias griovio " ...va kai padarysiu , bus matyti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 16, 19:33)
13 .... su pribumbasais  biggrin.gif .

Žinai posakį , " nesakyk op , ne peršokias griovio " ...va kai padarysiu , bus matyti  mirksiukas.gif .


13 ??? Cia jau gal su padeklu visu?
Atsakyti