Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 07 15, 22:37)
merginos nesuprantu kodel ant torto, isimto is saldytovo ir pastatyo kambario temperaturoje ant mmg atsiranda slapumo, negalima net prisiliesti, tokia lipni blink.gif  ???

dėl šilumos mirksiukas.gif vasara...
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 15, 22:55)
[url=http://www.radikal.ru][img] siandieninis mano tortas, gaivus tortas, puostas grietinele smile.gif

kaip skaniai atrodo!!! taip noreciau gabalelio...niam niam... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 15, 22:55)
siandieninis mano tortas, gaivus tortas, puostas grietinele smile.gif

grazu rolleyes.gif
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 07 15, 23:37)
merginos nesuprantu kodel ant torto, isimto is saldytovo ir pastatyo kambario temperaturoje ant mmg atsiranda slapumo, negalima net prisiliesti, tokia lipni blink.gif  ???

vasara...nieko nepadarysi mirksiukas.gif
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 07 16, 08:28)
Rodau ir as savo tortuka kuri dariau maziukio pirmam gimtadieniui.

grazus vienetukas
QUOTE(leandre @ 2011 07 16, 09:04)
Mergaites atsiprasau uz poster_offtopic.gif ,bet gal galit imest kas nuoroda i eBay konditeriniams reikmenims.Aciu.

http://crafts.shop.e...d=p3286.c0.m359
Atsakyti
merginos 4u.gif gaminant sokoladine saldainiu mase,galima grietinele kazkuo pakeisti,nes as jos nebeturiu unsure.gif ar vistiek lekti i parde uz keliu km? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 16, 11:20)
merginos 4u.gif gaminant sokoladine saldainiu mase,galima grietinele kazkuo pakeisti,nes as jos nebeturiu unsure.gif ar vistiek lekti i parde uz keliu km? doh.gif

man regis as ja kazkuo keiciau,bet kuo...nu niekaip neprisimenu doh.gif gal pienu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 16, 11:24)
man regis as ja kazkuo keiciau,bet kuo...nu niekaip neprisimenu  doh.gif  gal pienu  mastau.gif

kad,ir pieno nebeturiu hihihi.gif pagyzes buvo,pyliau laukan(gal pirktinis stovi savaite,o naminis po paros jau fsio irnesakyk.gif )
Atsakyti
ejau karve melzt lotuliukas.gif o,jei rimciau gavau pieniuko-eisiu bandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms .

Puikus akvilyte tortas , labai patiko tulpės šonuose wub.gif .

Ir šiaip , daug apetitą keliančių tortukų pridėta essen.gif .

Mano keli darbai .

Išvažiavo 5 ryto į Panevėžį .... palaiminau .

user posted image

Šitas irgi kažkur už Kauno .

user posted image

Na ir paskutinis , į Vilnių ....žodžiu tortai - keliauninkai doh.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 16, 10:20)

As ka tik dariau tai vietoj grietineles dejau grietine16%. Bet mano manymu labai riebi isejo , manau nieko labai nenutiktu ir be jos

Ir dar sitai normai man cukraus pudros vos ne kilogramas isejo, nors raso ,kad reikia 150gr. dabar galvoju ,kad gal reikejo mase atvesinti ,ir tik paskui cukraus pudra deti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 16 liepos 2011 - 11:42
Oi, po @drij@ tortuku, savo nedrasu deti blush2.gif
Isejo ne toks koki norejau padaryt, truputuka nusivyliau, man jis toks blankokas truputi, bet gavosi koks gavosi
Karameliniai biskvitai, maskarpone su persikais, slapia beze, pastilazas lipdymui
user posted image
Karameliniai biskvitai, rikota su svieziom vysniom, slapia beze, sokoladas, cukrine geliu mase
user posted image
Atsakyti
@drij@, to paskutinio gelytes darytos su molduku? nes as turiu viena, bet man storos gaunasi, bet turbut as kazka negerai darau..

Nu bet ta penkiu aukstu kaip sekesi vezt i panevezi.......tai ka as zinau...

Su tulpem pats paciausias wub.gif
Atsakyti
Kaip visada @adrij@ atejo su tokiu trenksmu, kad dvi paras akyse stoves jos groziai wub.gif thumbup.gif
Papildyta:

Su tulpem pats paciausias wub.gif
[/quote]
Pritariu!!! Jau pusvalandi sedziu akiu nuo jo neatitraukdama wub.gif
Atsakyti