Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Aciu mergytes uz patarimus,bet kremo nepavyko isgelbeti. teko kita plakti,bet su juo irgi taip pat nutiko.tada as ji uzdejau ant garu voneles ir jis issiplake,bet kai idejau kokoso drozles ir palengva saukstu pradejau maisyti,jis vel pradejo sokti i varske.bet sustojau maisyti,tai toki ir sutepiau(nespejo visiskai susokt i varske). Nebesiulysiudaugiau to rafaelo niekad,nes niekaip normaliai neiseina padaryti...
Atsakyti
kazi ar galiu napaleona aptept suplaktu sviestu su rududu ??? nes pritrukau kremo to doh.gif labai didelis gavos doh.gif nesilaikys trupiniai doh.gif reik kazko dar limpancio,o turiu dar sviesto ir rududu,i parde ner galimybes iseit siandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 07 15, 19:53)
stovi kelias dienas, nieko nenutinka...

notworthy.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 15, 21:32)
Aciu mergytes uz patarimus,bet kremo nepavyko isgelbeti. teko kita plakti,bet su juo irgi taip pat nutiko.tada as ji uzdejau ant garu voneles ir jis issiplake,bet kai idejau kokoso drozles ir palengva saukstu pradejau maisyti,jis vel pradejo sokti i varske.bet sustojau maisyti,tai toki ir sutepiau(nespejo visiskai susokt i varske). Nebesiulysiudaugiau to rafaelo niekad,nes niekaip normaliai neiseina padaryti...

tada pamegink kitokia grietinele, arba stovek ir nenuleisk akiu nuo grietineles, man is taip budavo ir vis jau parduotuve nedirbdavo doh.gif
O as kokia fiasko siandien turejau doh.gif Keikiausi puse dienos, bet vakare atsiprasiau torto ir vel meginu daryti sad.gif nzn kaip pavyks igyvendinti minti, bet ryt parodysiu savo sedevra, kuris man puse nervu jau suede bash.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 07 15, 23:17)
kuris man puse nervu jau suede bash.gif

hihihi.gif
Atsakyti
user posted image siandieninis mano tortas, gaivus tortas, puostas grietinele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 07 15, 19:48)
kazi ar galiu napaleona aptept suplaktu sviestu su rududu ??? nes pritrukau kremo to doh.gif labai didelis gavos doh.gif nesilaikys trupiniai doh.gif reik kazko dar limpancio,o turiu dar sviesto ir rududu,i parde ner galimybes iseit siandien doh.gif

tepk mirksiukas.gif ir nesk cia pasirodyt smile.gif

tinulia84, noriu torto gabaliuko essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 07 16, 00:09)
tepk mirksiukas.gif ir nesk cia pasirodyt smile.gif

tinulia84, noriu torto gabaliuko essen.gif

prasom prasom smile.gif
Atsakyti
merginos nesuprantu kodel ant torto, isimto is saldytovo ir pastatyo kambario temperaturoje ant mmg atsiranda slapumo, negalima net prisiliesti, tokia lipni blink.gif ???
Atsakyti
Sveiki.
Rodau ir as savo tortuka kuri dariau maziukio pirmam gimtadieniui. Pati esu juo labai patenkinta. Lauksiu jusu kritikos ax.gif
Vidus -visko po truputi lotuliukas.gif , pastilazas, meskiukai marcipaniniai (specialiai nedaziau ju)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 16 liepos 2011 - 07:30
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 15, 20:32)
Nebesiulysiudaugiau to rafaelo niekad,nes niekaip normaliai neiseina padaryti...

nu kam tu taip 4u.gif kitą kartą arba abu kremus pries sumaisydama palaikyk saldytuve po 10-15 min, arba sumaisyk labai atsargiai saukstu, ne mikseriu wink.gif tortas gi vertas pastangu, daug kas ji megsta wink.gif o nesekmiu pasitaiko visoms wink.gif auksciau nosi 4u.gif
Atsakyti
Mergaites atsiprasau uz poster_offtopic.gif ,bet gal galit imest kas nuoroda i eBay konditeriniams reikmenims.Aciu.
Atsakyti