Aciu mergytes uz patarimus,bet kremo nepavyko isgelbeti. teko kita plakti,bet su juo irgi taip pat nutiko.tada as ji uzdejau ant garu voneles ir jis issiplake,bet kai idejau kokoso drozles ir palengva saukstu pradejau maisyti,jis vel pradejo sokti i varske.bet sustojau maisyti,tai toki ir sutepiau(nespejo visiskai susokt i varske). Nebesiulysiudaugiau to rafaelo niekad,nes niekaip normaliai neiseina padaryti...
kazi ar galiu napaleona aptept suplaktu sviestu su rududu ??? nes pritrukau kremo to labai didelis gavos nesilaikys trupiniai reik kazko dar limpancio,o turiu dar sviesto ir rududu,i parde ner galimybes iseit siandien
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 15, 21:32)
Aciu mergytes uz patarimus,bet kremo nepavyko isgelbeti. teko kita plakti,bet su juo irgi taip pat nutiko.tada as ji uzdejau ant garu voneles ir jis issiplake,bet kai idejau kokoso drozles ir palengva saukstu pradejau maisyti,jis vel pradejo sokti i varske.bet sustojau maisyti,tai toki ir sutepiau(nespejo visiskai susokt i varske). Nebesiulysiudaugiau to rafaelo niekad,nes niekaip normaliai neiseina padaryti...
tada pamegink kitokia grietinele, arba stovek ir nenuleisk akiu nuo grietineles, man is taip budavo ir vis jau parduotuve nedirbdavo
O as kokia fiasko siandien turejau Keikiausi puse dienos, bet vakare atsiprasiau torto ir vel meginu daryti nzn kaip pavyks igyvendinti minti, bet ryt parodysiu savo sedevra, kuris man puse nervu jau suede
QUOTE(guziukas @ 2011 07 15, 19:48)
kazi ar galiu napaleona aptept suplaktu sviestu su rududu ??? nes pritrukau kremo to labai didelis gavos nesilaikys trupiniai reik kazko dar limpancio,o turiu dar sviesto ir rududu,i parde ner galimybes iseit siandien
tepk ir nesk cia pasirodyt
tinulia84, noriu torto gabaliuko
QUOTE(Solen @ 2011 07 16, 00:09)
prasom prasom
merginos nesuprantu kodel ant torto, isimto is saldytovo ir pastatyo kambario temperaturoje ant mmg atsiranda slapumo, negalima net prisiliesti, tokia lipni ???
Sveiki.
Rodau ir as savo tortuka kuri dariau maziukio pirmam gimtadieniui. Pati esu juo labai patenkinta. Lauksiu jusu kritikos
Vidus -visko po truputi , pastilazas, meskiukai marcipaniniai (specialiai nedaziau ju)
Rodau ir as savo tortuka kuri dariau maziukio pirmam gimtadieniui. Pati esu juo labai patenkinta. Lauksiu jusu kritikos
Vidus -visko po truputi , pastilazas, meskiukai marcipaniniai (specialiai nedaziau ju)
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 15, 20:32)
Nebesiulysiudaugiau to rafaelo niekad,nes niekaip normaliai neiseina padaryti...
nu kam tu taip kitą kartą arba abu kremus pries sumaisydama palaikyk saldytuve po 10-15 min, arba sumaisyk labai atsargiai saukstu, ne mikseriu tortas gi vertas pastangu, daug kas ji megsta o nesekmiu pasitaiko visoms auksciau nosi
Mergaites atsiprasau uz ,bet gal galit imest kas nuoroda i eBay konditeriniams reikmenims.Aciu.