Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(guziukas @ 2011 07 15, 11:30)
Pagaliau pajunge neta karsta.gif

MANO DRUGELIAI SALDYTUVE SUSLAPO blink.gif  doh.gif TOKIA KOSE GAVOS doh.gif

ar jums irgi taip buna? ar yra kokia iseitis,ar i siukslyne mest? nes mases lipdymui turiu dar,darysiu is naujo,bet kur garantija kad jie vel tokie neliks? Gal gerai uzbarstyt su pudra???

Jei ant mase dengto torto dedu papuosimus, niekad nesudreksta... ant grietineles paminksteja, bet neistyzta..
Atsakyti
help.gif

Sveikos mergytes. gal galit greit pagelbeti. Darau rafaelo torta ir sutrauke krema i varske. Visi produktai buvo kambario temp.Nzn kodel taip atsitiko. Ar ji man pavyks isgelbeti ar kita plakti 4u.gif ?

aciu.
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 15, 12:00)
help.gif

Sveikos mergytes. gal galit greit pagelbeti. Darau rafaelo torta ir sutrauke krema i varske. Visi produktai buvo kambario temp.Nzn kodel taip atsitiko. Ar ji man pavyks isgelbeti ar kita plakti 4u.gif ?

aciu.

Per staigiai supylei kondensuota...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 15, 11:01)
Per staigiai supylei kondensuota...

pyliau plona srovele. Tai isgelbeti nepavyks?
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 15, 12:00)
help.gif

aciu.

Jei savam naudojimui, tai galima toki tept...skonis neturetu nukentet...
Atsakyti
ne savam verysad.gif . Vestuvems.
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 15, 12:16)
ne savam verysad.gif . Vestuvems.

man irgi taip buvo,kai perplakiau krema ax.gif savam naudojimui suvalgem rolleyes.gif
Atsakyti
Jei nedeta grietinele dar, tai i mikrobange trumapm, ir paplakit. Issilygins.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 15, 09:05)
kiek visko daug  biggrin.gif  gal gali smulkiau,kas kur yra?  mastau.gif

nu tep, čia kaip tik MAN tau reikia aiškint doh.gif lotuliukas.gif bezė ant šonų, pastiliažas ant viršaus, meškis maršmalouinis, aisingas - kringeliai, o Žozefina turėtų slėptis viduje lotuliukas.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 07 15, 09:33)

čia buvo pageidavimas su katilėliai... man jų čia nereikėjo,.. nu bet...

labai gražu drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Bandyk plakant pačiu didžiausiu mikserio greičiu, įpilti po truputį šilto virinto vandens, pieno, na kas nepakeistų kremo skonio ir spalvos, dar galima pabandyti visą kremą dėti ant garų vonelės, ir plakti, abiems atvejais elgtis atsargiai, jeigu kremo konsistencija pasidaro tinkama baigti plakti, nes tuoj pat gali vėl pasidaryti varškė. Kaip suprantu čia sutraukė ne sviestinį kremą, o jau sumaišytą su grietinėle
Atsakyti
sandrulyte, o as manau, kad perplakei grietinele, t.y. arba grietinele plakant jau ji buvo perplakta ar ant ribos, arba jei grietinele atrode gerai, galbut tu abu kremus ne sumaisei, o dar suplakei i viena, tiek tetruko grietinelei, kad ji persiplaktu. Kai grietinele persiplaka, praktiskai nera budu kremo atgaivinti, na bent as nezinau tokiu g.gif gal kas ir zino.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 15, 12:42)
Jei ant mase dengto torto dedu papuosimus, niekad nesudreksta... ant grietineles paminksteja, bet neistyzta..

tai kad jie dar tik ant sulenkto popiriuko,ne ant torto doh.gif vakar graziai atrode,o siandeien doh.gif aisku mesiu lauk,veliau darysiu naujus,bet kur garantija kad ryt kai reiks det ant stalo,jie vel nebus slapi tokie g.gif
Atsakyti