Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(dangiuk @ 2011 07 15, 09:31)
įdėsiu ir laukiu pomidorų  blush2.gif

,,Žozefina", šlapia bezė, aisingas, marshmallow masė, pastiliažas dengimui

kiek visko daug biggrin.gif gal gali smulkiau,kas kur yra? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 15, 10:05)
kiek visko daug  biggrin.gif  gal gali smulkiau,kas kur yra?  mastau.gif

aš tai išsišifravau bigsmile.gif

aš tai keičiu taktiką... nebesėdžiu iki ryto, o einu pamiegot, tada keliuosi, aip pvz siandien 3 ryto lotuliukas.gif rytas už vakarą protingesnis rolleyes.gif

čia buvo pageidavimas su katilėliai... man jų čia nereikėjo,.. nu bet...

juodas miškas, pastilažas, aisingas g.gif

user posted image

ir dar kart pagarba lipdančiom wub.gif ne nu ten vistiek au aukštosios materijos doh.gif ne mano kreivom rankom cool.gif
Atsakyti
Merginos - help please smile.gif

šlapią bežė pasidarius reikia iškart naudot puošimui ar galima ją laikyt kažkiek laiko?
Man trečiadieniui reikia medučio, tai sakiau sekmadienį kepsiu lakštus, pirmadienį vakare sutepsiu, antradienį apdengsiu cukrine masyte ir norėčiau papuošt ta šlapia beze. Bet jos nesu niekad darius, tai pvz kokį sekmadienį pamėginčiau pasidaryt, bet ar galima ją tiek laikyt? ax.gif

o ji tinka ir pvz ant keksiukų puošt kaip čia?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 15, 09:33)

Labai labai patiko. man tie katileliai kaip tik kazkodel patinka. Kazkaip tik pamacius torta, vaikyste primine ir katilelius pievoje, gal spalvos mane taip paveike smile.gif. Ir tik paskum tekste pamaciau jog cia katileliai. Man sis tortukas tiesiai i 10 biggrin.gif. Paseivinau smile.gif, nors zinau kad tokio nepadarysiu, bet visada smagu akis po grozius paganyt;).
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 15, 10:33)
aš tai išsišifravau  bigsmile.gif

juodas miškas, pastilažas, aisingas  g.gif

nu matai kokia tu protinga.man tai paaiskinimo reik biggrin.gif

grazi spalva ir katileliai man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai...rodom ka turim,o mažiau kalbam......

tortai su vyšniom ir vaisinis,pastilažas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 15, 10:03)

Grazi ideja bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis,
pasirodau savo varliuka, teisingiau rupuzioka lotuliukas.gif
user posted image
Tortas triufelinis, dengta pastiliazu. Su mase svoris 3,2kg Dariau savo krikstodukrai, kur dievina varles smile.gif
Laukiu kritikos smile.gif

Dar klausimukas, o kaip jus sveriate torta su mase ar be jos? Nes prie kitu buna svoris. Tai nezinau kaip rasyti ar su mase pasverus ar be jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 15, 11:03)
tikrai...rodom ka turim,o mažiau kalbam......

wub.gif
QUOTE(SandraRupke @ 2011 07 15, 11:08)
pasirodau savo varliuka, teisingiau rupuzioka  lotuliukas.gif

oho blink.gif bigsmile.gif
svori rasau galutini su mase
Atsakyti
[quote=Sadi,2011 07 15, 10:40]
Merginos - help please smile.gif
šlapią bežė pasidarius reikia iškart naudot puošimui ar galima ją laikyt kažkiek laiko?
Man trečiadieniui reikia medučio, tai sakiau sekmadienį kepsiu lakštus, pirmadienį vakare sutepsiu, antradienį apdengsiu cukrine masyte ir norėčiau papuošt ta šlapia beze. Bet jos nesu niekad darius, tai pvz kokį sekmadienį pamėginčiau pasidaryt, bet ar galima ją tiek laikyt? ax.gif

o ji tinka ir pvz ant keksiukų puošt kaip čia?

reikia iskart naudot...tinka ir keksiukam...nepergyvenkit, slapia beze tikrai gaisis!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gabijux @ 2011 07 14, 18:05)
Brangiosios, pasakykit man kvailelei: kai Jus torta apjuosinejat atlasine juostele, ar visada darot kaspineli, ar kitaip kaip sujungiat galus ir ta sujungima uzmaskuojat, a? blush2.gif

Nu negi neisduosit savo paslapciu??? wub.gif
Atsakyti
labas visoms groziu kurejoms ir ju stebetojoms biggrin.gif
stebiu ir as tuos grozius, bandau pasimokinti gal kada ka nors sumeistrausiu blush2.gif normalaus ax.gif
o man va skaitinejant toks klausimukas iskilo - jus kai dviaukscius darot tai tvirtinat juos ar ne? nes jutube tai visur rodo kad tvirtina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 liepos 2011 - 10:31
Pagaliau pajunge neta karsta.gif

MANO DRUGELIAI SALDYTUVE SUSLAPO blink.gif doh.gif TOKIA KOSE GAVOS doh.gif

ar jums irgi taip buna? ar yra kokia iseitis,ar i siukslyne mest? nes mases lipdymui turiu dar,darysiu is naujo,bet kur garantija kad jie vel tokie neliks? Gal gerai uzbarstyt su pudra???
Atsakyti