Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 07 12, 11:53)
aciu adrija
ech,kada man taip iseis tokias skulptureles padaryti  wub.gif

Nedaaugau ir aš iki skulptūrėlių, nors rudenį bus irgi metai, kai bandau puošti tortus, reikėjo laiku keramikos būrelį palankyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 12, 11:49)
Na šiandien puiki diena tortukams kurti , tai vieną įdėsiu .

mergicka kokia idegus bigsmile.gif
Atsakyti
Kur čia neįdegs , tokie karščiai hihihi.gif .
Atsakyti
@drij@, puikus tortukas. Man šis stilius patinka smile.gif Mano tortuose pastaruoju metu pastebima kaspinų manija biggrin.gif Man atsibodo, o žmonėms patinka smile.gif

Aš su linksmu tortuku mirksiukas.gif - "Skruzdėliukas":
user posted image
Viduje - vaisinis tortas su braškėmis, papuošimai - pastilažas, šokoladinė masė, aisingas.
Atsakyti
svebejau visa praejusia tema, bet visai nebuvo laiko nieko pakomentuoti ir internetas dar vis streikuoja tikiuos viskas greit susitvarkys.

jau torciuku grozybes, @drij@ kaip visada prideda nuostabaus grozio tortu, tik belieka issisaugoti ir grozetis, labai istrigo Olestos torciukai vestuviniai su pamergemis wub.gif wub.gif , kitu mergyciu pasimirso nikai bet irgi puikus torciukai, naujokeles vienos su tauremis toks trapus, galbut tik forume naujoke, bet ne tortu puosime biggrin.gif .
As neturiu ka beparodyti, soriux, neturiu kolkas progos.
puoskite tema ir toliau savo nuostabiais darbais
Papildyta:
Migle jusu torciukas labai zaismingas ir kaip visada labai tvarkingas ir isbaigtas thumbup.gif, zaviuosi jusu darbais kaip ir kai kuriu kitu kepejeliu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 07 11, 21:33)
Kadangi susitvarkiau nuotraukas po keleto menesiu, ateinu patersti eteri, i sena tema nededu, dar nepamatysit netycia  lotuliukas.gif
Keletas darbeliu, dauguma kaip tycia isvargtu per karscius

grazuciai thumbup.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 07 12, 09:50)
na bet ir groziu cia pridejot  thumbup.gif  thumbup.gif

idesiu kelis savo darbus
svoriu nebepamenu.

saunuole, ko toliau to grazesni tortukai thumbup.gif

QUOTE(Migle79 @ 2011 07 12, 11:39)

Viduje - vaisinis tortas su braškėmis, papuošimai - pastilažas, šokoladinė masė, aisingas.

paprastas ir linksmas, labai mielas torciukas wub.gif

@drij@ kaip visada prideda nuostabaus grozio tortu thumbup.gif , ta su mergytem labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 liepos 2011 - 12:00
Laba diena visoms, niu nerealūs grožiai čia pas jus, o aš su minimalistiniais torčiukais ateinu ir kukliais papuošimais, šiandien bandysiu kepti vėl ir bandysiu minkomą masę tortų dengimui blush2.gif tikiuosi priimsite ir mane į savo būrį blush2.gif

Snikerinis tortukas
user posted image

Krekerių torčiukas

user posted image
user posted image

rafaelo tortas
user posted image (pastilažas pagal Cipsiuka)
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 07 12, 13:39)
@drij@, puikus tortukas. Man šis stilius patinka smile.gif Mano tortuose pastaruoju metu pastebima kaspinų manija biggrin.gif Man atsibodo, o žmonėms patinka smile.gif

koks grazu stortukas oi . blink.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif .

Migle79 ...jetau koks tortukas wub.gif ...na atrodo paprastutis , bet kaip nulietas iš vaško , nuostabus , labai labai gražu thumbup.gif .

zaliaake25 , sveika prisijungusi mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 12 liepos 2011 - 12:42
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 07 12, 12:58)
biski ne i tema blush2.gif o jus ne atostogaujate? ax.gif
----
@drij@ ,neteko i zozefinos torta,t.y. krema deti kazkokiu vaisiu?mastau kazka ideti,tik neapsisprendziu kurie ten vaisiai butu tinkamiausi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 12 liepos 2011 - 12:49
Ne zuikuti , neteko , matai aš retai kada keičiu originalų receptą .

Tik manau švieži nelabai tiks , džiovinti , gal ir nieko būtų g.gif .
Atsakyti
Super tortukai visu...... o jau ju grozis bigsmile.gif

Ar ir jau issikepiau meducio lakstus, pertepsiu grietinele, o ant virsaus turbut tepsiu taip pat grietinele nudazius melsvais dazais ir uzdesiu iskepta 5 -keta glazuruota baltai (tai bus penkiu metu gimtadieniui). Bijau daryt beze ar saldainiu mase prie sveciu, o jai nepavyks????
Atsakyti