Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 14, 19:44)
niu tai kas nors labai prasau atsakykit man smile.gif jei jogurtini, zele torta papuosciau grietinele, krastus, ir truputi virsu, ar man ji nenuslystu? aciu labai uz atsakymus smile.gif suprantu kad esu naujoke, ir mano tokie klausimai uzknisa, bet taip noriu kazka ismokti, dar papasakokit kaip reikia nuotraukas idet smile.gif

Manau laikysis. Biskvito yra torte?

Nuotraukas ideti:

Eiti cia

tada is kompiuiterio issirinkti nuotrauka, per Browse. Spausti Zagruzit. Ir nusikopijuoti antra nuoroda po nuotrauka, ir atnesti i cia. Cia esanciam lange ir iklijuoti ta nuoroda 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2011 07 14, 19:59)
as ir nesenbuve,bet esu dariussu grietinele,ti man patizo,nelaike formos g.gif nors jei idejus grietineles standiklio,gal ir nieko butu g.gif bet gal geriau kokia slapia beze daryk ax.gif
Papildyta:
o esat kas nors denge mase NAPOLEONA??? man kazkaip nelabai kaip atrodytu,ale visi nori tokio torto krikstynom biggrin.gif o kai saviem tai gal trupiniais uztektu g.gif bet kaip tada drugelius,gelytes pritvirtinti prie jo g.gif

As dengiau Napoleona ne karta mase. Viskas gerai. O kas nemegsta mases- nevalgo 4u.gif
Atsakyti
user posted image
cia mano pirmasis tortas. o del zele torto, jo ten bus ir biskvitas smile.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinulia84: 14 liepos 2011 - 19:43
Rodo rodo mirksiukas.gif gabala sukirsciau to torto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 14, 20:43)
cia mano pirmasis tortas. o del zele torto, jo ten bus ir biskvitas smile.gif

nu gi tikrai grazus tortas bigsmile.gif mano pirmasis buvo neaiskiu dzibuku kratinys biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
cia antrasis mano tortas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 14, 21:08)

As dengiau Napoleona ne karta mase. Viskas gerai. O kas nemegsta mases- nevalgo  4u.gif

norisi kad visi valgytu,neismestu nieko,tai jauciu reik trupiniuot,ale kaip tada pritvirtint grozius g.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 14, 21:43)

thumbup.gif
Atsakyti
tai va tokie mano meginimai...dbr vaziuosim i gimines susitikima ir internete radau gaivu torta, noreciau ji papuost, bet bijau, kad kol as ji nusivesiu, kad nenuciuoztu viskas nuo jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 07 14, 16:19)

O tai mąstau dabar kaip geriau daryti. Pirmiausia masę išsikočioti, atspausti trafaretu raštą ir masę klijuot ant torto kraštų,
ar atvirkščiai, pirmiausia apdengt mase torto kraštus ir tada naudot trafaretą??? g.gif

ant iškočiotos masės spausti trafaretu,o tada dėti ant torto.....
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 13, 14:02)
Jei nesigauna-vadinasi nera reikalo versla daryti... o mokytis... cia mano nuomone... man atrodo zmones vieni per kitus suzino, kur skanius, grazius tortus kepa... net viesos reklamos nereikia...

bet jei yra kas perka tai kodel zmogui nekepti g.gif jus ka pavydit jai ar ka??? ir bendrai koks kieno reikalas yra g.gif paskaicius visa tema susidaro vaizdas kad va kepa ta lepelyte ne idealiai bet nu rupuze vistiek ji turi kruvas uzsakymu biggrin.gif jei zmonems tinka tai ko cia visos taip nervinasi?? schmoll.gif as irgi nekepu niekam nes puosti nemoku o ir nemanau kad noriu kepti, bet sau issikepu nes zinau is ko ta torta padariau, man skanus ir per visus balius sulaukiu pagyru ir pasakymo ko nedarau verslo, visiems patinka paprastai p[apuosti "valgomi" tortai, is mano draugu tai niekas su ta cukrine mase nemegsta , sako plastmase ten biggrin.gif nu nesiginciju kad grazu ale ir pardvimui gerai, kai storai uzdeda tai torto svoris padideja lotuliukas.gif

kai atejau pirma karta i sia tema tai ir musu cipsiukas , asseni... tokius sedevrus rode puostus beze, grietinele kad sirdis apsalo..

va kepsiu ir siandien torta krisktynoms, uzsisakiau maziuka balto sokolado kudikeli pas Gulbiniene nes pati nemoku jo nulilpdyt, papuosiu kaip mokesiu ir ka jis nuo to bus blogesnis manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 14 liepos 2011 - 21:32
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 14, 20:47)
cia antrasis mano tortas smile.gif

tikrai grazus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes! Matau,darbuojaties is peties(ir liezuvukais taip pat lotuliukas.gif ),saunuoles kad tiek daug grozybiu kepat-ir save dziuginat ir kitus.. 4u.gif Sekmes,sekmes,sekmes visom!!!
O pas mane visiskas stilius-darbe paduko visai,net pi 12 val uzlaiko,tai apie kepinius nera kada ir prisimint,va pazadejau kitam savaitgaliui mergaitei Hanna Montana torciuka padaryt,bet kaip reiks pazada ispildyt.. g.gif doh.gif
Angel,na tu ir saunuole,tokia galerija istaisius! 4u.gif Gal isduotum paslapti,kaip tuos sonus aptaisai? user posted image-visur ieskau,bet niekaip nuorodos nerandu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 14 liepos 2011 - 22:58
Tinulia, saunuole, tortai puikus 4u.gif
---
Man irgi parupo Angel tortuko sonu papuosimas ir siaip sitas tortukas man labai, labai wub.gif
Atsakyti