QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 14, 19:44)
niu tai kas nors labai prasau atsakykit man jei jogurtini, zele torta papuosciau grietinele, krastus, ir truputi virsu, ar man ji nenuslystu? aciu labai uz atsakymus suprantu kad esu naujoke, ir mano tokie klausimai uzknisa, bet taip noriu kazka ismokti, dar papasakokit kaip reikia nuotraukas idet
Manau laikysis. Biskvito yra torte?
Nuotraukas ideti:
Eiti cia
tada is kompiuiterio issirinkti nuotrauka, per Browse. Spausti Zagruzit. Ir nusikopijuoti antra nuoroda po nuotrauka, ir atnesti i cia. Cia esanciam lange ir iklijuoti ta nuoroda
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2011 07 14, 19:59)
as ir nesenbuve,bet esu dariussu grietinele,ti man patizo,nelaike formos nors jei idejus grietineles standiklio,gal ir nieko butu bet gal geriau kokia slapia beze daryk
Papildyta:
o esat kas nors denge mase NAPOLEONA??? man kazkaip nelabai kaip atrodytu,ale visi nori tokio torto krikstynom o kai saviem tai gal trupiniais uztektu bet kaip tada drugelius,gelytes pritvirtinti prie jo
Papildyta:
o esat kas nors denge mase NAPOLEONA??? man kazkaip nelabai kaip atrodytu,ale visi nori tokio torto krikstynom o kai saviem tai gal trupiniais uztektu bet kaip tada drugelius,gelytes pritvirtinti prie jo
As dengiau Napoleona ne karta mase. Viskas gerai. O kas nemegsta mases- nevalgo