Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Brangiosios, pasakykit man kvailelei: kai Jus torta apjuosinejat atlasine juostele, ar visada darot kaspineli, ar kitaip kaip sujungiat galus ir ta sujungima uzmaskuojat, a? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 07 14, 18:02)
dabar mastau i ka juos sudet kad isilenke susaltu g.gif

skarda stacias krastais, tai dedi i kampą ir psio... popieriaus gabaliuką perlenki ir ant kantuko guldai... daug visokių galimybių :)galų gal į kruopas... tai krirtingu kampus bus visi... natūraliau atrodys smile.gif

va čia pvz.. man net gražiau nei stačiu kampu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 14 liepos 2011 - 17:14
Aciu kas padejo,nes reikejo greit blush2.gif nors puslapius 10 perverciau jau doh.gif  lotuliukas.gif

as tai drugelius dziovinu taip: paimu storo popieriaus, lenkiu ji kaip atviruka ir padedu tarp stiklainiu, sudedu i gauta grioveli drugelius ir viskas blush2.gif
Atsakyti
Aciu kas padejo,nes reikejo greit blush2.gif nors puslapius 10 perverciau jau doh.gif  lotuliukas.gif

jai drugelius tai i knyga tarp puslapiu, jai gelytes tai kaskas buvo sake kad is folijos pasidaro tokia kaip dobute ir sudeda jai geles dideles dar tinka kiausiniu dezute, dar as stopkes naudoju kad sustingtu biggrin.gif
Atsakyti
Saldainiu dezuciu dekliukai - man tarnauja visiems papuosimams... tiek drugeliams, tiek gelytems...
Atsakyti
oi kiek varijantu pridejot bigsmile.gif ale as is popieriaus padariau,per puse ir laikos gerai,nors greit sustingo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2011 07 13, 12:53)
Labos 4u.gif
Dėl lapelytės: Esu dažniausiai tik tyli stebėtoja ir tortus kepu tik saviems (jau gal 2 metus), tad gal ir negaliu labai čia ginčytis (ir savo tortus čia dedu labai retai, nes nėra ko lyginti su jūsiškiais), bet juk pačios rašote, kad kritika turi būti sveika. Tai gerai, parašėte, kad kalijos per storos, batukai be raištelių ir žmogus matys (manau ir šiaip mato), bet kam čia ryškinti, kad netobulėja, kepa du metus ir nieko neišmoko blink.gif
Ne visi turi sugebėjimų, aš net per 5 metus neišmokčiau nulipdyti žmogeliukų, veidų, o rožes bandžiau gal 20 kartų ir negražios man jos, neišeina, nemoku, nes neturiu matyt tam gyslutės ir pan. Taip kad nereikia pulti dėl to žmogaus, juk nežinote kiek jis pastangų įdeda unsure.gif
O be to, valgiau svečiuose tortą vienos iš čia  profės puošime, tai atvirai pasakius niekada tokio torto nedaryčiau, nes masės storis baisinis, pritepta sviestinio kremo didžiausias sluoksnis ir nė vienas nebuvo sužavėtas skoniu. Apie grožį čia nekalbu, tikrai gražus 4u.gif 
Taip, kad būkite pakantesnės viena kitai  4u.gif
Išsiliejau, lengviau dabar man doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Bet iš kur jūs žinot? Matėt? Pažįstat ją? žinot kiek laiko ji dirba ir kaip stengiasi ar nesistengia? Kaip galima kaltint žmogų, nieko nežinant ir tik pamačius tortus? Nu gal neturi fantazijos, ne visada jaučia kaip ką suderint? O čia kaltinama, kad dirba tik dėl pinigų.... blink.gif  Nu ką aš žinau doh.gif

sia tema skaitau nuo tada kai cia atejo @adrij@ ir kitos senbuves, grozejausi visu darbais ir tobulejimais, tai visai nesenai drauge uzsisake torta is labai daznai linksniuojamos forumietes(del nedailiai padarytu tortu), istikro tortas buvo paskubomis darytas, nes kiek supratau ta savaitgali nemazai jai teko ju padaryti,tortas buvo dengtas mase, puosyboj nebuvo jokio kruopstumo, krakmolas nenuvalytas, mases krasteliai neuzkaisyti..... taip kad neveltui mergaites kabinejas prie jos, jei praduodi zmogui torta, tai daryk paprasciau bet tvarkingiau..
Atsakyti
a baigsit viena kart g.gif atsidarykit nauja tema ir ten kas nepatinka rasykit.... doh.gif

cia Tortu,pyragu ir kitu skanėstu puošimo tema o ne skundu knyga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 07 14, 19:25)
a baigsit viena kart g.gif  atsidarykit nauja tema ir ten kas nepatinka rasykit.... doh.gif

cia Tortu,pyragu ir kitu skanėstu puošimo tema o ne skundu knyga rolleyes.gif

Pritariu!!! Cia jau net ne skundu knyga gaunas, o "lapelytes darbu aptarimo tema"...
Atsakyti
niu tai kas nors labai prasau atsakykit man smile.gif jei jogurtini, zele torta papuosciau grietinele, krastus, ir truputi virsu, ar man ji nenuslystu? aciu labai uz atsakymus smile.gif suprantu kad esu naujoke, ir mano tokie klausimai uzknisa, bet taip noriu kazka ismokti, dar papasakokit kaip reikia nuotraukas idet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 14, 19:44)
niu tai kas nors labai prasau atsakykit man smile.gif jei jogurtini, zele torta papuosciau grietinele, krastus, ir truputi virsu, ar man ji nenuslystu? aciu labai uz atsakymus smile.gif suprantu kad esu naujoke, ir mano tokie klausimai uzknisa, bet taip noriu kazka ismokti, dar papasakokit kaip reikia nuotraukas idet smile.gif

Na as asmeniskai visus tortus siek tiek aptepu sviestiniu kremu, tada man niekas nenuslysta niekada...gal ir siam atvejui tai tiktu...nuotraukas as ikeliu per www.radikal.ru spausti browse, pasirinkt nuotrauka, tada vietoj 600 parasai 500 ir spaudi zagruzit...tada nukopijuoji antra nurodo ir ikeli cia...
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 14, 20:44)

as ir nesenbuve,bet esu dariussu grietinele,ti man patizo,nelaike formos g.gif nors jei idejus grietineles standiklio,gal ir nieko butu g.gif bet gal geriau kokia slapia beze daryk ax.gif
Papildyta:
o esat kas nors denge mase NAPOLEONA??? man kazkaip nelabai kaip atrodytu,ale visi nori tokio torto krikstynom biggrin.gif o kai saviem tai gal trupiniais uztektu g.gif bet kaip tada drugelius,gelytes pritvirtinti prie jo g.gif
Atsakyti