QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 14, 13:01)
aciu labai, o kaip patartumet tokio torto sonus papuost? nes ar lips prie jo kas nors?
trupinukai ir kokoso drožlės tai tikrai limpa, o šiaip, kadangi aš tik naminiam naudojimui tokius tortus darau, tai dažnai šonų niekuo nepuošiu, nes tortą darau atsegamoj apvalioj torto formoj, kai sustengsta, gražiai apipjaunu karštan vandenin pamirkytu peiliu, o nuėmus formos šonus, labai gražiai man tie torto sluoksniai žiūrisi (aš dažniausiai pagrindą darau iš sutrupintų šokoladinių Selgos sausainių, sumaišytų su tirpintu sviestu, tada antras sluoksnis būna iš kokio persikinio ar vyšninio jogurto su želatina ir uogom ar konservuotais vaisiais, viršų papuošiu uogom, vaisiais arba susmulkintais želiniais saldainiais (tokie cukruoti kur buna, kvadratėlių formos) ir apipilu apelsinine žele). Čia tokie, sakyčiau, labai primityvūs papuošimo būdai, na bet ir toks tortukas gaivus, lengvas, nereikalaujantis įmantraus puošimo