Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Angel1203 @ 2011 07 13, 22:05)
Sveikos, seku tema visada bet rodausi retai tai turiu siek tiek tortuku sukaupus.
Tema tokia atsinaujinusi labai daug nauju kepeju smagu matyti.
puosti pastilazu ir masyte

Reikia dazniau rodytis mirksiukas.gif , torciukai thumbup.gif labai graziai ir kruopsciai padaryta, kai kurie is vis labai patiko, nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 13, 15:15)
sunku patart koky torčiuka kept...žiurint kokius mėgstat....nueikit y tortu tema,ten begalė receptuku ir išsirinksit  sau patinkanty....

dėl puošimo-jeigu pirmas kartas-tai žinoma lengviausia puošti trupinukais,o ir skaniausia bus....dar galima šlapia beze,bet jau tam reik tirėt antgaliuku ir t.t.....

O sakykit, as va noreciau torto "juodasis miskas", bet vienetuko formos, kazi pavyktu? Ar tam tinka tik medutis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 13, 21:39)

keičia ir laaaaaaaaaaaabai  doh.gif čia lietuva,. čia lietūs lyja... ir visi įsivaizduoja kad viskas pasidaro lyg burtų lazdele pamojus  doh.gif

dėkui  mirksiukas.gif

ps. aš tikrai nesikabinėjau... tiesiog užėjo noras paplepėt  blush2.gif

man rodos nesvarbu kur randiesi, visur panasiai, kol patys nedaro tai galvoja jog kelis meskius suraityti ir dar koki parseli ir uzdeti ant torto vieni juokai, bet kai pabando greit tokia mintis isgaruoja mirksiukas.gif
tiesa pasakius ir man is tos pacios minties kilo ideja paciai pasibandyti issikepti torciuka ir pasipuosti.
pamenu i viena vyro gimtadieni jo teta atsinese savo daryta torta ir jis buvo visai paprastutis su trupiniais ir keletas is formeliu padarytu gelyciu bei lapeliu, o as ziurejau ziurejau ir sumasciau jog ne ka prastesni ir as galeciau iskepti taip ir prasidejo viskas, bet ta mintis po keliu kepiniu isnyko tarsi dumas, supratau ka reiskia visas sis reikalas, tik esu siaip labai jai dekinga jog tokia ideja gime, dabar galiu valgyti namie daryta torciuka, o ne bulkas pirktines.
Atsakyti
Angel1203,tavo tortai nuostabus 4u.gif wub.gif dazniau uzsuk cia mirksiukas.gif ,o nelaikyk paslepus tiek grozybiu...keleta issisaugojau
akvilyte,jau kai ateina tai su issukiu 4u.gif ,tortu meistre,nerealu bigsmile.gif
Atsakyti
Fantastiski Angel tortai ! Ziauriai grazu wub.gif
Papildyta:
Angel, norejau paklaust is ko tas traktoriukas ir kaip jis laikosi ant ratu?
Atsakyti
Merginos, kiek daug grozybiu pridejt...dar dabar kvapo atgaut negaliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2011 07 14, 00:52)
O sakykit, as va noreciau torto "juodasis miskas", bet vienetuko formos, kazi pavyktu? Ar tam tinka tik medutis? 4u.gif

as vakar dariau trejetuka is verskes gaivumelio manau pavyktu ir is juodojo misko vieneta padaryti ax.gif
Atsakyti
Visu labai grazuciai tortukai wub.gif Angel, is vis saunuole, su tokiu maziuku kleckiuku, tokius grozius kuria wub.gif

Man net geda savo blyna rodyt blush2.gif Vakar kai raiciau, taip tarpu nemaciau, o snd ir paciai akis bado doh.gif Ir regis pries tai visa tortuka aptepiau beze, bet gavos kaip gavos. ax.gif
Mazutis Cipciuko medutis (apie 800g), puostas slapiu beze.
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 07 14, 11:07)
Fantastiski Angel tortai ! Ziauriai grazu  wub.gif
Papildyta:
Angel, norejau paklaust is ko tas traktoriukas ir kaip jis laikosi ant ratu?

traktorius visas is medaus torto dariau atskirom detalem jas sutepiau ir pora dienu leidau pastovet, apdengiau, tada i apatini torta smeigiau keturis kinietiskus pagaliukus prie ju tvirtinau kartono juostele siek tiek siauresne nei traktoriaus apacia ir viska ant jos sukroviau ratus salia pastaciau ir prilipdziau, manau bendra vaizda konstrukcijos susidaret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2011 07 13, 23:52)

iš bet kokio torto galit daryti vienetuko forma....galit sutept stačiakampy torta ir jau sutepta išpjaustyt...bet liks atraižėliu...arba biskvita išpjaustot ir tada susitepat.....
Atsakyti
norejau paklaust jei darysiu gaivu torta, na pats virsus baltas, is jogurto varskes dar kazko sustinges, kaip as ji papuost galeciau? jei apdeliociau vaisiais ir apipilciau zele? ar jis man neistirptu? visgi juk karsta zele? kazkada dariau tai baltu gabaliuku issiskyre ir zele atrode kaip nesvari, drumsta....
Atsakyti
kad želė nesusidrumstų, kai ją padarysit, leiskit kambario temperatūroje atvėst, ir tik tada saukstu pilkit ant torto (vaisių) norimo storio sluoksniu.
Atsakyti