Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

kokie grazus jusu tortai eina sau, man jus visos pavyzdziai, kol kas bandziau meduti ir juoda miska, abu labai skaniai gavosi, dbr vaziuosim i gimines susitikima ir uosviene praso iskept koki torta, nzn net koki dbr pabandyt kad tikrai gautusi ir kuo puost, kad kelione atlaikytu... gal kas patart galetu, bent torto pavadinima pasakyt, o as recepta susirasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 07 13, 23:03)
ranku darbo,

o beje jis labai vertinamas paskutiniu metu visur  tongue.gif

tipo kepyklose tai su kojom tuos tortus daro g.gif

tu gal ne lietuvoj gyveni g.gif

aš čia nepiktai mirksiukas.gif

įmesiu geriau kokį torčiuką biggrin.gif
čia jau labai seniai darytas.. medutis.. kai jo pritrūkau tai dar baltą biskvitą pakepiau lotuliukas.gif žodžiu didybės manoja vėl koją pakišo... bet kai gerai graugei tai negaila... apie 5kg gavos doh.gif

user posted image

čia vaikam nerodyt lotuliukas.gif N-18 cool.gif nusižengiau savo įsitikinimams ir padariau... bet vėlgi iš serijos ranka ranką plauna.. reikės man iš tos draugės didelės paslaugos tai teo ir man pasirašyt.... sakė žiauuuuuuuuriai skanus buvo cool.gif

apačia jau nepamenu.. gal juodas miškas g.gif o daikčiukas turėjo būt tinginys, bet gėda prisipažint niekada nebuvau jo darius... tai aišku pritrūkau sausainių, tai sudėjau visas šokoladinio biskvito nuopjovas, dar buvo per skysta tai dziovintų vaisių prikroviau lotuliukas.gif tai va... bet stovėjo tongue.gif

http://i122.photobuc...e/pimpissum.jpg

Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2011 07 13, 19:05)
Sveikos, seku tema visada bet rodausi retai tai turiu siek tiek tortuku sukaupus.
Tema tokia atsinaujinusi labai daug nauju kepeju smagu matyti.

Jau koki grazus ir toki lygus, kad net baltas pavydas sueme biggrin.gif
Padirbejai is sirdies.saunuole wub.gif
Atsakyti
sveikutes darbstuolytes wub.gif permeciau tema,nu bloga darosi nuo tos kritikos doh.gif jei zmogus turi klientu,yra kas valgo jos tortus,tai sekmes jai 4u.gif nu nebutina visada kritikuoti ir puse temos aiskintis doh.gif juo labiau,kad viskas tas pats per ta pati,naujo nieko....

angel tortukai tiesiog suzavejo wub.gif wub.gif saunuole 4u.gif dar griaustines tortai istrigo bigsmile.gif tikrai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 13, 21:20)
tipo kepyklose tai su kojom tuos tortus daro  g.gif

tu gal ne lietuvoj gyveni  g.gif

Ranku darbo tai turejau minti daugelis figureliu ir gelyciu ir t.t kuriuos lipdo rankomis, o ne is formeliu isima ir uzlipina ant tortu, tai nera taip jau lengva, bent jau man. Ypac kai tu tortu nekepu daznai, nes tam truksta laiko. aisku kuo daugiau prie ju dirbi tuo lengviau ir greiciau darosi, bet as kad ir prie paprastucio praleidziu maziausiai 2val jei tai liecia papuosimus su mase. kadangi stengiuos ir siekiu tobulumo tai tenka praleisti ne mazai laiko ir tai ne visada gaunas. O kepyklos lieka kepyklomis, tikuos suprantamai parasiau. tongue.gif

taip ne Lietuvoje, o tai keicia kazka?

puikus torciukas jusu,esate trimaciu torciuku profesionale, zaviuosi jusu darbais.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 13, 23:20)
įmesiu geriau kokį torčiuką  biggrin.gif

siurblys gerulis smile.gif
o daiktas... na,kaip ir daiktas...neapsivercia liezuvis pasakyti,kad grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 13, 22:35)

o daiktas... na,kaip ir daiktas...neapsivercia liezuvis pasakyti,kad grazus  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Angel,super torčiukai...visi iki vieno......fantastika
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 07 13, 23:33)
kadangi stengiuos ir siekiu tobulumo tai tenka praleisti ne mazai laiko ir tai ne visada gaunas.

taip ne Lietuvoje, o tai keicia kazka?

puikus torciukas jusu,esate trimaciu torciuku profesionale, zaviuosi jusu darbais.

drinks_cheers.gif aš va praėjusį savaitgalį apturėjau tikrą iššūkį unsure.gif riekėjo iškept 6tortus doh.gif nu man tai kosmosas... iš ketvirtadienio į penktadienį miegojau 1val, i6 penktadienio į šeštadienį- pusantros... man po šiaip dienai nesuprantama kaip gamila padaryt savaitgaliui 10 ir daugiau tortų schmoll.gif arba aš nemoku dirbt ir esu vissiška flegma doh.gif

keičia ir laaaaaaaaaaaabai doh.gif čia lietuva,. čia lietūs lyja... ir visi įsivaizduoja kad viskas pasidaro lyg burtų lazdele pamojus doh.gif

dėkui mirksiukas.gif

ps. aš tikrai nesikabinėjau... tiesiog užėjo noras paplepėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 13 liepos 2011 - 22:40
vat iskilo vienas klausimas kokia mase jus nudzot taip juodai, noriu daryti juodas geles, reikia stiprios mases, bet kad nusidazytu juodai, ant virsaus dazyt nemegstu man nelabai grazu, ar imanoma kazkokiu budu padaryt tamsia juoda mase.

Akvilyte jau tas siurblys koks grazus tavo visi tortai sudetingu konstrukciju ir labai ispudingi.

Zuikuti DAIKTAS buvo adamsu filme lakstanti ranka lotuliukas.gif cia juk dramblys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 13 liepos 2011 - 22:42
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 13, 23:35)
siurblys gerulis  smile.gif
o daiktas... na,kaip ir daiktas...neapsivercia liezuvis pasakyti,kad grazus  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2011 07 13, 23:40)
, ar imanoma kazkokiu budu padaryt tamsia juoda mase.

na man naitas davė gerą patarimą... dažų dažų ir dar kart dažų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 14, 00:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
na man naitas davė gerą patarimą... dažų dažų ir dar kart dažų  biggrin.gif

jo patarimas naito neblogas tik kad man didelis kiekis dazu mase pavercia trupiniais,
o klausyk pas tave ant abieju tortu yra juodos ir labai sodrios kokia cia mase dazei ar ant virsaus tepei.
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2011 07 13, 23:50)
jo patarimas naito neblogas tik kad man didelis kiekis dazu mase pavercia trupiniais,
o klausyk pas tave ant abieju tortu yra juodos ir labai sodrios kokia cia mase dazei ar ant virsaus tepei.

ant siurblio dažyta, o ant kito masė juoda ax.gif nusipirkau didelį buteliuką juodos tai negaila pilt lotuliukas.gif
Atsakyti