kokie grazus jusu tortai eina sau, man jus visos pavyzdziai, kol kas bandziau meduti ir juoda miska, abu labai skaniai gavosi, dbr vaziuosim i gimines susitikima ir uosviene praso iskept koki torta, nzn net koki dbr pabandyt kad tikrai gautusi ir kuo puost, kad kelione atlaikytu... gal kas patart galetu, bent torto pavadinima pasakyt, o as recepta susirasiu
QUOTE(zibute77 @ 2011 07 13, 23:03)
tipo kepyklose tai su kojom tuos tortus daro
tu gal ne lietuvoj gyveni
aš čia nepiktai
įmesiu geriau kokį torčiuką
čia jau labai seniai darytas.. medutis.. kai jo pritrūkau tai dar baltą biskvitą pakepiau žodžiu didybės manoja vėl koją pakišo... bet kai gerai graugei tai negaila... apie 5kg gavos
čia vaikam nerodyt N-18 nusižengiau savo įsitikinimams ir padariau... bet vėlgi iš serijos ranka ranką plauna.. reikės man iš tos draugės didelės paslaugos tai teo ir man pasirašyt.... sakė žiauuuuuuuuriai skanus buvo
apačia jau nepamenu.. gal juodas miškas o daikčiukas turėjo būt tinginys, bet gėda prisipažint niekada nebuvau jo darius... tai aišku pritrūkau sausainių, tai sudėjau visas šokoladinio biskvito nuopjovas, dar buvo per skysta tai dziovintų vaisių prikroviau tai va... bet stovėjo
http://i122.photobuc...e/pimpissum.jpg
QUOTE(Angel1203 @ 2011 07 13, 19:05)
Sveikos, seku tema visada bet rodausi retai tai turiu siek tiek tortuku sukaupus.
Tema tokia atsinaujinusi labai daug nauju kepeju smagu matyti.
Tema tokia atsinaujinusi labai daug nauju kepeju smagu matyti.
Jau koki grazus ir toki lygus, kad net baltas pavydas sueme
Padirbejai is sirdies.saunuole
sveikutes darbstuolytes permeciau tema,nu bloga darosi nuo tos kritikos jei zmogus turi klientu,yra kas valgo jos tortus,tai sekmes jai nu nebutina visada kritikuoti ir puse temos aiskintis juo labiau,kad viskas tas pats per ta pati,naujo nieko....
angel tortukai tiesiog suzavejo saunuole dar griaustines tortai istrigo tikrai grazus
angel tortukai tiesiog suzavejo saunuole dar griaustines tortai istrigo tikrai grazus
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 13, 21:20)
tipo kepyklose tai su kojom tuos tortus daro
Ranku darbo tai turejau minti daugelis figureliu ir gelyciu ir t.t kuriuos lipdo rankomis, o ne is formeliu isima ir uzlipina ant tortu, tai nera taip jau lengva, bent jau man. Ypac kai tu tortu nekepu daznai, nes tam truksta laiko. aisku kuo daugiau prie ju dirbi tuo lengviau ir greiciau darosi, bet as kad ir prie paprastucio praleidziu maziausiai 2val jei tai liecia papuosimus su mase. kadangi stengiuos ir siekiu tobulumo tai tenka praleisti ne mazai laiko ir tai ne visada gaunas. O kepyklos lieka kepyklomis, tikuos suprantamai parasiau.
taip ne Lietuvoje, o tai keicia kazka?
puikus torciukas jusu,esate trimaciu torciuku profesionale, zaviuosi jusu darbais.
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 13, 23:20)
įmesiu geriau kokį torčiuką
siurblys gerulis
o daiktas... na,kaip ir daiktas...neapsivercia liezuvis pasakyti,kad grazus
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 13, 22:35)
Angel,super torčiukai...visi iki vieno......fantastika
QUOTE(zibute77 @ 2011 07 13, 23:33)
kadangi stengiuos ir siekiu tobulumo tai tenka praleisti ne mazai laiko ir tai ne visada gaunas.
puikus torciukas jusu,esate trimaciu torciuku profesionale, zaviuosi jusu darbais.
aš va praėjusį savaitgalį apturėjau tikrą iššūkį riekėjo iškept 6tortus nu man tai kosmosas... iš ketvirtadienio į penktadienį miegojau 1val, i6 penktadienio į šeštadienį- pusantros... man po šiaip dienai nesuprantama kaip gamila padaryt savaitgaliui 10 ir daugiau tortų arba aš nemoku dirbt ir esu vissiška flegma
keičia ir laaaaaaaaaaaabai čia lietuva,. čia lietūs lyja... ir visi įsivaizduoja kad viskas pasidaro lyg burtų lazdele pamojus
dėkui
ps. aš tikrai nesikabinėjau... tiesiog užėjo noras paplepėt
vat iskilo vienas klausimas kokia mase jus nudzot taip juodai, noriu daryti juodas geles, reikia stiprios mases, bet kad nusidazytu juodai, ant virsaus dazyt nemegstu man nelabai grazu, ar imanoma kazkokiu budu padaryt tamsia juoda mase.
Akvilyte jau tas siurblys koks grazus tavo visi tortai sudetingu konstrukciju ir labai ispudingi.
Zuikuti DAIKTAS buvo adamsu filme lakstanti ranka cia juk dramblys
Akvilyte jau tas siurblys koks grazus tavo visi tortai sudetingu konstrukciju ir labai ispudingi.
Zuikuti DAIKTAS buvo adamsu filme lakstanti ranka cia juk dramblys
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 13, 23:35)
siurblys gerulis
QUOTE(Angel1203 @ 2011 07 13, 23:40)
, ar imanoma kazkokiu budu padaryt tamsia juoda mase.
na man naitas davė gerą patarimą... dažų dažų ir dar kart dažų
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 14, 00:42)
jo patarimas naito neblogas tik kad man didelis kiekis dazu mase pavercia trupiniais,
o klausyk pas tave ant abieju tortu yra juodos ir labai sodrios kokia cia mase dazei ar ant virsaus tepei.
QUOTE(Angel1203 @ 2011 07 13, 23:50)
jo patarimas naito neblogas tik kad man didelis kiekis dazu mase pavercia trupiniais,
o klausyk pas tave ant abieju tortu yra juodos ir labai sodrios kokia cia mase dazei ar ant virsaus tepei.
ant siurblio dažyta, o ant kito masė juoda nusipirkau didelį buteliuką juodos tai negaila pilt