Sveikos, seku tema visada bet rodausi retai tai turiu siek tiek tortuku sukaupus.
Tema tokia atsinaujinusi labai daug nauju kepeju smagu matyti.
puosti pastilazu ir masyte
sioi nuotraukoi matosi tikros spalvos
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 13, 19:47)
as irgi jos nemėgstu, bet man patiko kažkurioj temoj perskaičiau kažkurios iš kepėjos mintį, kad ta masė tai kaip dpvanų popierius... jis irgi gražu bet ir jį išmetam... taip ir masė
nu cia geras palyginimas kaip plonai jinai tai man skanu, bet tada labai jau celiulitas
Angel,nerealus tortukai
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 13, 17:38)
as nematavau,bet manau,kad irgi apie 1cm. Tai jei apie 1cm biskvito,tai kremo kiek tada turetu buti? Bet ir man neiseina plonai supjaustyti. Arba reikia kepti dviejose blekose. Patarkit kaip daryti,kad butu ploni biskvitai. ACIU
kepu dviejose formose,padedu peilį ant stalo (didelį kurį būtent tam tik naudoju),tvirtai jį suimu kad sukant biskvitą nesikilnotų jis,pjaunu kiek galiu ,tada atsisuku biskvitą ir vėl padedu lygiai peilį ir toliau pjaunu,gal kam kvaila bet man taip patogiausia ir lygiausia gaunasi biskvitas gaunasi apie cm aukščio nes peilio aukštis prispaudus prie stalo toks,du atpjaunu ir išlyginu viršų kuris lieka trupinukam
Aciu mergytes,isbandysiu visus jusu patarimus.Tikiuosi viskas bus gerai ir viska po truputi ismoksiu.Jau 5men kepu
ANGEL- TORTAI NEREALUS,o jau tas asiliukas -nu tikras asiliukas
ANGEL- TORTAI NEREALUS,o jau tas asiliukas -nu tikras asiliukas
eina svilpt,Angel....kokie tortai va,cia kai dave,tai net driokstelejo susinervavau
labai grazus visu tortai.
Angel, koki krema dejote ant keksiuku?
Angel, koki krema dejote ant keksiuku?
QUOTE(Angel1203 @ 2011 07 13, 21:05)
bnu jau tas su laiveliais tai aš irgi taip noriu tokį padaryt, bet nerandu kam.... na kadanors o šiaip visi liux
Sveikos, seku tema visada bet rodausi retai tai turiu siek tiek tortuku sukaupus.
Labai grazus jusu tortai. Labai malonu ziuret.
Šaunuolė Laaabai dailūs torčiukai
Aciu uz vertinimus va kai daug tortu idedi vienu sykiu tai ir kritikos nesulauki
kremas slapia beze labai super gavosi toks kaip zefyras ir nesudziuvo
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 13, 22:18)
kremas slapia beze labai super gavosi toks kaip zefyras ir nesudziuvo
QUOTE(Viltuke84 @ 2011 07 13, 11:10)
Sveikos, kepejos Stebiu jusu temuke, nes zaviuosi nerealiais darbais, nera ko lyginti su visokiom Bijolom ir panasiai, naminis visada liks naminis.Bet perskaicius nuomones apie lapelyte negaliu susilaikyti Budama uzsakove, tai tikrai nenoreciau, kad kepeja mokytusi mano saskaita O jei jau imciau is mokines tortuka, tuomet noreciau, kad ji pati ispetu ko galiu tiketis,kas jai dar nelabai iseina padaryt.Kitamet isteku, siemet dar kelios progos laukia ir pati noresiu uzsakyti tortukus is cia kepanciu kepeju.Bet tai tikrai nebutu Lapelytes tortai, tikrai nematau ideto kruopstumo ir sirdies Atleiskit, kad ilindau i jusu namucius, cia tik mano mirtingosios nuomone
Geriausia butu pasibandyti paciai ir torciuka issikepti ir papuosti tada galima butu savo nuomone pasakyti. o cia ateina visokiu mamyciu ir besimokanciu ir jau mokanciu ir niekada nezinai kaip pavyks torciukas.
Nezinau kiek Lapelyte ideda sirdies, bet manau kuo daugiau ides pastangu tuo jis bus grazesnis ir to jai linkiu. ir kiekvienas uzsisakinedamas paprastai perziuri nuotraukeles ar isgirsta kitu rekomendacijas, o ne puola aklai daryti uzsakymu. ir manau kas kaip nori tas taip gali reklamuotis niekas nedraudzia. cia jau kiekvieno asmeninis reikalas manyciau. soriux kad ir as papyliau zibalo gal jau i begestanti ar uzgesusi lauza. tiesiog nesusilaikiau kaip ir daugelis kitu dar net neperskaicius visu puslapiu iki galo.
sekmes visoms kepejelems, visgi kiekvienos darbai yra individualus ir ranku darbo, o beje jis labai vertinamas paskutiniu metu visur