Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 13, 18:17)
Sveikos mergytes.

Wingaile- labai grazus vestuvinis tortas,o padeklas irgi super
rimvilma- superiskas ir toks "valgomas" mirksiukas.gif ,noreciau gabalelio
vitmetil-taipogi grazus tortai thumbup.gif
neramuole wub.gif

O as turiu jums gal ir kvaila klausima,bet man jis ne schmoll.gif . Sulaukiau kritikos as,kad mano per stori biskvitai g.gif . Na pvz: biskvitas is 8 kiausiniu iskeptas 25cm formoj ir perpjautas i tris dalis... Tai jis jusu nuomone storas ar ne g.gif ?

Aciu.

Man butu per storas... as is 5 kiausiniu 24 cm pjaunu i 4 dalis...
Papildyta:
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 13, 18:07)
aaa.o paskui galima su svirkstu ar rankove dar priraityt visokiu grozybiu? smile.gif
o ar jus dedat i grietinele kokiu standikliu ar zelatinu? nes as pvz kad ir pertepant meduti issiplaku grietinele ir ji buna labai gerai standi, bet kol sutepu ji suskysteja..ir vis bijau papuosimus daryt nes ji tysta...ir nebuna jokiu graziu gelyciu o tik kose iskrenta sad.gif

Taip, islyginus, galima puosti ivairiai su antgaliais .
Atsakyti
akvilyte- aciu,reiks pabandyti. o juos reikia i koki maiseli turbut ikisti?
Atsakyti
Aš iš 8 kiaušinių kepu 30 cm. formoje ..... mano biskvitai 1.5 cm. jei dedu tris ....jei keturis - po 1 cm.

Man aukštesni tortai gražiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 13, 19:01)
Man butu per storas... as is 5 kiausiniu 24 cm pjaunu i 4 dalis...

as is 5 kiausu 24cm 3 biskvitus pjaunu,o is 6 kiausiniu keturis smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

kepu tortus senokai (ne pardavimams biggrin.gif ), bet pirma karta puosiau torta MMG mase. Na nesu as labai patenkinta savo darbu, tuo labiau ziurint i Jusu darbus merginos, bet gavos kaip gavos smile.gif Bet bent jau pralauziau ledus tongue.gif

Taigi, Medutis pagal Cipciuka

user posted image
Atsakyti
Sakykit, jei ant slapios beze pabarstysiu spalvotu pabarstuku, man jie turbut istirps ir isterlios krema, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2011 07 13, 19:32)
Sakykit, jei ant slapios beze pabarstysiu spalvotu pabarstuku, man jie turbut istirps ir isterlios krema, ar ne?  blush2.gif

Nea smile.gif bus viskas gerai. O va ant grietineles issiterliotu.
Atsakyti
[quote=starbee,2011 07 13, 19:31]
Labas vakaras smile.gif

kepu tortus senokai (ne pardavimams biggrin.gif ), bet pirma karta puosiau torta MMG mase. Na nesu as labai patenkinta savo darbu, tuo labiau ziurint i Jusu darbus merginos, bet gavos kaip gavos smile.gif Bet bent jau pralauziau ledus tongue.gif

pjuvis skaniai atrodo,sutvarkyciau gabala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2011 07 13, 19:31)

kaip skaniai atrodo! o padengimas gan geras,kaip pirma karta .su laiku jis vis grazes,svarbu noras tobuleti mirksiukas.gif
Atsakyti
nu bet kaip is 6 perpjauti i 4 verysad.gif verysad.gif verysad.gif ,neiseina man niekaip... Turiu astru peili,bet neilgas jis,Nu niekaip neiseina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 13, 20:21)
nu bet kaip is 6 perpjauti i 4 verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ,neiseina man niekaip... Turiu astru peili,bet neilgas jis,Nu niekaip neiseina verysad.gif

tuomet susiulu bandyk. ipjauni krastus. iveri i juos siula. galus surisi ir po truputi verzi, perpjauna puikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 13, 17:07)
aaa.o paskui galima su svirkstu ar rankove dar priraityt visokiu grozybiu? smile.gif
o ar jus dedat i grietinele kokiu standikliu ar zelatinu? nes as pvz kad ir pertepant meduti issiplaku grietinele ir ji buna labai gerai standi, bet kol sutepu ji suskysteja..ir vis bijau papuosimus daryt nes ji tysta...ir nebuna jokiu graziu gelyciu o tik kose iskrenta sad.gif

šiltu metu skystėja grietinėlė ypač puošiant...reikia y ta vadinama rankove dėti po truputy grietinėlės,o kita laikyti šaldytuve......
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 13, 17:17)

O as turiu jums gal ir kvaila klausima,bet man jis ne schmoll.gif . Sulaukiau kritikos as,kad mano per stori biskvitai g.gif . Na pvz: biskvitas is 8 kiausiniu iskeptas 25cm formoj ir perpjautas i tris dalis... Tai jis jusu nuomone storas ar ne g.gif ?

iš 5 kiaušiniu kepu 24 cm skardoje-pjaustau y 4 dalis...man stori biskvitai nepatinka irgi......bet visada stengiuosi biskvitus išsikepti bent iš vakaro,o galima ir 2 dienom anksčiau...tada jie subręsta ir puikiai pjaustosi......

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 13, 19:21)
nu bet kaip is 6 perpjauti i 4 verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ,neiseina man niekaip... Turiu astru peili,bet neilgas jis,Nu niekaip neiseina verysad.gif

bandykit kaip julioskė siule su siulu pjaut...bet irgi siulyčiau pastovejusy biskvita bent per nakty pjaustyt.....
Atsakyti