neramuole,puikus torciukai neturiu prie ko prikibti
na ar gali kas man atsakyti kaip lygiai padengt grietinele ant torto?
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 13, 18:03)
na ar gali kas man atsakyti kaip lygiai padengt grietinele ant torto?
Uztepat grietinele ir karstu sausu peiliu perbraukiat
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 13, 19:04)
Uztepat grietinele ir karstu sausu peiliu perbraukiat
aaa.o paskui galima su svirkstu ar rankove dar priraityt visokiu grozybiu?
o ar jus dedat i grietinele kokiu standikliu ar zelatinu? nes as pvz kad ir pertepant meduti issiplaku grietinele ir ji buna labai gerai standi, bet kol sutepu ji suskysteja..ir vis bijau papuosimus daryt nes ji tysta...ir nebuna jokiu graziu gelyciu o tik kose iskrenta
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 13, 18:07)
aaa.o paskui galima su svirkstu ar rankove dar priraityt visokiu grozybiu?
o ar jus dedat i grietinele kokiu standikliu ar zelatinu? nes as pvz kad ir pertepant meduti issiplaku grietinele ir ji buna labai gerai standi, bet kol sutepu ji suskysteja..ir vis bijau papuosimus daryt nes ji tysta...ir nebuna jokiu graziu gelyciu o tik kose iskrenta
gal perplaki grieitnele ir ji "susviesteja"todel ir tyzta
QUOTE(keno @ 2011 07 13, 19:08)
gal perplaki grieitnele ir ji "susviesteja"todel ir tyzta
na as plaku iki tokios konsistencijos kaip cia kazkada kazkur perskaiciau, kai pradeda lyg pjauti ja beplakant, ir matosi dugnas istraukus mikseri..nes kitaip ji apsoliuciai per skysta buna...tamsus miskas man kol kas beze ir grietinele, o taip noretusi sventisko torto... kas dar kaip deda nuotraukas, nesuprantu as cia nieko...jauciuos kaip ziople
Sveikos mergytes.
Wingaile- labai grazus vestuvinis tortas,o padeklas irgi super
rimvilma- superiskas ir toks "valgomas" ,noreciau gabalelio
vitmetil-taipogi grazus tortai
neramuole
O as turiu jums gal ir kvaila klausima,bet man jis ne . Sulaukiau kritikos as,kad mano per stori biskvitai . Na pvz: biskvitas is 8 kiausiniu iskeptas 25cm formoj ir perpjautas i tris dalis... Tai jis jusu nuomone storas ar ne ?
Aciu.
Wingaile- labai grazus vestuvinis tortas,o padeklas irgi super
rimvilma- superiskas ir toks "valgomas" ,noreciau gabalelio
vitmetil-taipogi grazus tortai
neramuole
O as turiu jums gal ir kvaila klausima,bet man jis ne . Sulaukiau kritikos as,kad mano per stori biskvitai . Na pvz: biskvitas is 8 kiausiniu iskeptas 25cm formoj ir perpjautas i tris dalis... Tai jis jusu nuomone storas ar ne ?
Aciu.
QUOTE(astatortas @ 2011 07 13, 16:47)
sveikutes,
grazu
QUOTE(neramuole @ 2011 07 13, 17:41)
imetu keleta savo darytų tortukų,
visi grazus,tik antrajam virsuje kazko dar noretusi
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 13, 18:17)
pvz: biskvitas is 8 kiausiniu iskeptas 25cm formoj ir perpjautas i tris dalis... Tai jis jusu nuomone storas ar ne ?
siaip,yra megstanciu,kad butu daugiau kremo,o yra atvirksciai-kad daugiau ''bulkos''.
o tai kiek cm/mm gaunasi jusu 1biskvitas? pas mane +- 1cm.
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 13, 19:17)
Sveikos mergytes.
Aciu.
Aciu.
as ir kaip pjaunu i 3 ar 4 dalis biskvita stengiuosi, kad jis 1cm butu, o jei buna kupryte tortuke tai ji nuimu ir lieka trupinukams.
Anksciau torus darydavai is 3 biskvitu, bet kaip pradejau cia dometis tai ir 4 ismokau iskepti ir torciukas aukstesnis, man graziau (nors buna, kad ir 3-ju uztenka).
Man tai uzsakovai pasitaiko kurie nemegsta tos masytes o man su j dailesni tortai, tokie prabangus iskilmingi atrodo.
Paganiau akis, einu toliau minciu ieskoti torciukams.
as nematavau,bet manau,kad irgi apie 1cm. Tai jei apie 1cm biskvito,tai kremo kiek tada turetu buti? Bet ir man neiseina plonai supjaustyti. Arba reikia kepti dviejose blekose. Patarkit kaip daryti,kad butu ploni biskvitai. ACIU
QUOTE(benomama @ 2011 07 13, 18:37)
Man tai uzsakovai pasitaiko kurie nemegsta tos masytes
as irgi jos nemėgstu, bet man patiko kažkurioj temoj perskaičiau kažkurios iš kepėjos mintį, kad ta masė tai kaip dpvanų popierius... jis irgi gražu bet ir jį išmetam... taip ir masė
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 07 13, 18:38)
Bet ir man neiseina plonai supjaustyti.
stengiuos pjaustyt vakarykščio kepimo biskvitus, o dabar radau kad išvis nerealiai susipjausto bent pusdienį šaldytuve laikyti biskvitai