Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos, kepejos 4u.gif Stebiu jusu temuke, nes zaviuosi nerealiais darbais, nera ko lyginti su visokiom Bijolom ir panasiai, naminis visada liks naminis.Bet perskaicius nuomones apie lapelyte negaliu susilaikyti blush2.gif Budama uzsakove, tai tikrai nenoreciau, kad kepeja mokytusi mano saskaita schmoll.gif O jei jau imciau is mokines tortuka, tuomet noreciau, kad ji pati ispetu ko galiu tiketis,kas jai dar nelabai iseina padaryt.Kitamet isteku, siemet dar kelios progos laukia ir pati noresiu uzsakyti tortukus is cia kepanciu kepeju.Bet tai tikrai nebutu Lapelytes tortai, tikrai nematau ideto kruopstumo ir sirdies 4u.gif Atleiskit, kad ilindau i jusu namucius, cia tik mano mirtingosios nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2011 07 13, 11:09)
Planuoju is saldainiu mases sakykit , o ji sudziuna  g.gif ir gal zinot kuom galima pakeisti kokoso sirupa. Sokoladines neatlaikys tokio karscio, o cukrines mases kietos bus ,o norisi ,kad ir papuosimus suvalgytu.

bandysiu kopijuoti toki krepseli

saldainiu masė tiks...ir rožes galit pasidaryt iš anksto.......ir laikyti tiesiog ant spintutės....sėkmės.....
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2011 07 13, 12:53)
* tai atvirai pasakius niekada tokio torto nedaryčiau, nes masės storis baisinis, pritepta sviestinio kremo didžiausias sluoksnis ir nė vienas nebuvo sužavėtas skoniu. Apie grožį čia nekalbu, tikrai gražus 4u.gif 
Taip, kad būkite pakantesnės viena kitai  4u.gif
Išsiliejau, lengviau dabar man doh.gif  biggrin.gif

**Bet iš kur jūs žinot? Matėt? Pažįstat ją? žinot kiek laiko ji dirba ir kaip stengiasi ar nesistengia? Kaip galima kaltint žmogų, nieko nežinant ir tik pamačius tortus? Nu gal neturi fantazijos, ne visada jaučia kaip ką suderint? O čia kaltinama, kad dirba tik dėl pinigų.... blink.gif  Nu ką aš žinau doh.gif

* o jus pabandykit padaryt plona mase ir su mazai sviestinio, ir kad nesigautu celiulitas, vot tada bus ir kita kalba smile.gif
pagooglinkit, isijunkit yotube, kur yra rodoma kaip torta apdengti mase, dar niekur nemaciau, kad mase butu plona.

** pati cia rase per kiek laiko padaro torta, net senbuves/alia profesionales per sitiek laiko nesugeba torto papuost... taip, kad... isvados pacios persasi...

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 13, 13:02)

As irgi girdejusi atsiliepimu apie kai kuriu tortus is cia esanciu... taipogi keletas neigiamu...

kaip cia yra sakoma "skoniui ir spalvai draugu nera" - visiems mielas nebusi smile.gif

QUOTE(keno @ 2011 07 13, 13:09)

bet kritikuoti reikia,tsakant,ir rskias teisybe pasakyti lotuliukas.gif ir pamokyti,ir patarti,tsakant biggrin.gif

sitame forume kritika yra priimama kaip asmeninis izeidimas doh.gif
Atsakyti
zuikuti, as jei matau, kad mano torto nepatebi, tai nieko ir neklausineju, nes ir arkliui aisku, kad jei neuzkliuvo niekam uz akies - vadinas nera is tu graziuju (aisku ne visuomet, buna variantas, kad cia atejo @adrij@ ax.gif ir nustelbe visus tortus, kurie gal ir butu gave bent kelis pagyrimus, jei nebutu josios sedevru lotuliukas.gif Juokauju, zinoma. Bet as niekada dar nepaklausiau, ar niekas nepastebejo mano torto lotuliukas.gif

Beje, merginos neterskime eterio savo el. pasto adresais, jei kas norite knygeles (TAI NE RECEPTU KNYGA, O TIESIOG MANO TORTUKU NUOTRAUKU ALBUMELIS - NEDIDELES APIMTIES!!!), rasykite man AZ, nes as galiu ir nepastebeti tarp tiek komentaru ir graziu tortu foto jusu adresiuko su prasymu ir liksite nuskriausta doh.gif Visoms kas prasete, nuorodas nusiunciau, tikiuosi nesunku bus atsidaryti ir pasididinti (kampe spaudziant FULL SCREEN ir tuomet View book).
PS jei iki kurios nors ateitu koks neigiamas atsiliepimas apie mano tortus, labai prasau parasyti man i AZ, tikrai man tai svarbu labai. Tikiuosi, zinoma,kad to niekada nebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 13 liepos 2011 - 13:20
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 13, 13:46)
as niekada dar nepaklausiau, ar niekas nepastebejo mano torto  lotuliukas.gif

tai cia ne apie tamsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2011 07 13, 12:42)
zmogui, kuris nera mates tokiu tortu, kokie kepami migles, adrijos, asseni, donros ir kitu mergaiciu, matyt jos tortai yra is fantastikos srities, tai pirma. antra, klaipedoj tikrai mazai kepanciu mergaiciu. todel ir klientu daug wink.gif ir trecia, galit metytis akmenim, bet nematau idetos sirdies, toks vaizdas, kad daroma konvejeriu, bile padaryt ir greiciau pasiimt pinigus.

Butent, kad nekepantiems tie tortai atrodo kaip is fantastinio filmo biggrin.gif Cia tik profes mato visas klaidas mirksiukas.gif jei zmonem nepatiktu, juk nepirktu jie tu tortu, o paziurekit, kiek Lapelyte ju kepa bigsmile.gif Ne visiems to tobulumo reikia. man jau geriau skanus tortas, nei tobulai grazus, bet kurio antro gabaliuko jau nesinoretu...

Antra, jei zmogus gaves daug vertingu pastabu is daugiau ismananciu zmoniu nekreipia i jas demesio ir vis tiek daro savaip (nemanau, kad nemato savo klaidu), tai matyt jam tu patarimu ir nereikia smile.gif Juk yra zmoniu, kuriems tai ne hobis, o darbas papildomas, uz kuri ir pinigeliu noris, kaip ir kiekvienam darbe.
Atsakyti
O kur DONROS tortai? unsure.gif Jau seniai neberodo savo grožių verysad.gif
Atsakyti
Merginos, baigiam ta lapelytes tema...nes kitaip reiks temos pavadinima keist biggrin.gif
einam geriau koki grazu tortuka padaryt...ir dusios musu atsigaus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu patarimo 4u.gif Labai noreciau iskepti dukrytei pirmojo gimtadienio proga tortuka, patarkit koks butu lengviausiai padaromas ir papuosiamas, niekada nesu puosusi tortu 4u.gif Koki krema skanu tepti?Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2011 07 13, 14:06)
Sveikutes, noriu patarimo 4u.gif Labai noreciau iskepti dukrytei pirmojo gimtadienio proga tortuka, patarkit koks butu lengviausiai padaromas ir papuosiamas, niekada nesu puosusi tortu 4u.gif Koki krema skanu tepti?Aciu labai 4u.gif

sunku patart koky torčiuka kept...žiurint kokius mėgstat....nueikit y tortu tema,ten begalė receptuku ir išsirinksit sau patinkanty....

dėl puošimo-jeigu pirmas kartas-tai žinoma lengviausia puošti trupinukais,o ir skaniausia bus....dar galima šlapia beze,bet jau tam reik tirėt antgaliuku ir t.t.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 13, 15:15)
sunku patart koky torčiuka kept...žiurint kokius mėgstat....nueikit y tortu tema,ten begalė receptuku ir išsirinksit  sau patinkanty....

dėl puošimo-jeigu pirmas kartas-tai žinoma lengviausia puošti trupinukais,o ir skaniausia bus....dar galima šlapia beze,bet jau tam reik tirėt antgaliuku ir t.t.....

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2011 07 13, 13:42)
klaipedoj tikrai mazai kepanciu mergaiciu.

drinks_cheers.gif
manes jau kiek prase doh.gif ir nepazystamu net,ale as kol neismoksiu kaip profes tol nekepsiu kitiems lotuliukas.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 07 13, 14:03)
jau juokinga darosi,kas dar ka pasisakys?
idomu paskaityti thumbup.gif

nu matai,svarbu nuotaika gera thumbup.gif
Atsakyti