ir pernai registravo tik nuo sausio menesio

QUOTE(svelni @ 2011 07 20, 17:35)
aisku

mes kitais metais vaziuosime visgi daugiau nei menesiui, nes ziuriu vaikam labai i nauda tos proceduros o svarbiausia oras...pabusime sanatorijoi ,o po jos pasiliksime Palangoi ..
tik gal nebe liepa vaziuosime, o koki birzeli
Laba,
o Gintare kineziterapija individualiai vyksta ar bendroje patalpoje su kitais vaikais?
Maniskiam 1.5 metuku.
Aciu!
o Gintare kineziterapija individualiai vyksta ar bendroje patalpoje su kitais vaikais?
Maniskiam 1.5 metuku.
Aciu!

QUOTE(Soffyyy @ 2011 07 21, 01:43)
Aš vakar skambinau, kad užsiregistruoti kitų metų rugpjūčio mėn. tai pasakė, kad tvarka (įstatymas kažkoks) keisis, todėl registruos tik nuo sausio 1 d.
Gal nutuokiat ką vyr. gydytoja turėjo omeny?
Gal nutuokiat ką vyr. gydytoja turėjo omeny?

visada registruoja tik einamiesiems metams

QUOTE(Darlingkrbe @ 2011 07 21, 10:29)
Laba,
Maniskiam 1.5 metuku.
Aciu!
Maniskiam 1.5 metuku.
Aciu!

jei turi minty masažus tai jie visiems individualūs. Jei mankštas, tai priklauso nuo amžiaus ir ligos

as irgi mastau, kuri menesi rinktis kitais metais, bet turbut visgi vel busiu linkusi i pavarasy, kaip ir buvom, geguze, gal labaiu link geguzes vidurio ar galo, nors jei serga, tai serga bet kada, bet kai vaiku maziau, man labiau patinka
o paskui dar atostogos keliu savaiciu..siemet prabuvom apie 2 mensius prie juros, tikiuosi, kad oro prisikvepavom uztektinai

QUOTE(MEET @ 2011 07 21, 07:21)
ir pernai registravo tik nuo sausio menesio 

QUOTE(Čili @ 2011 07 21, 16:49)
visada registruoja tik einamiesiems metams 

Ačiū mergaitės

Matau diskutuojat kada geriausia važiuot į sanatoriją... Kaip manot, rinktis pavasarį ar vasarą?

QUOTE(*Gina @ 2011 07 20, 14:37)
Jeigu tos sanatorijos sienos butu gumines-tai kodel gi ne
Bet deja uzima suauge, sveiki seimos nariai,giminaiciai-ir nebelieka vietos tikrai sergantiems
Pvz mano dukra po stiprios ligos,siand jau namo isleido,iki sekmadienio dar trecius antibijotikus papildomai israse..Butu gerai dar pastiprint organizma(ligonine nebegali laikyt del proceduru vien)BET... deja is ligonines jei vaziuojama-tai kelialapis galioja tik jei atsidursime sanatorijoje per 5d,o aisku sanatorijoj vieta tik po menesio tipo laisva
Tai kaip gali but zmogau nepiktas blyn
Siomis dienomis zinau kas vaziuoja ten uz bapkes i kisenes-gauna visai seimai liuosiai
Nu papurtyt ten gerai reiktu viska..
Aciu,Druskininku nenorim,mums atstumas visa Lietuva pervaziuot

Pvz mano dukra po stiprios ligos,siand jau namo isleido,iki sekmadienio dar trecius antibijotikus papildomai israse..Butu gerai dar pastiprint organizma(ligonine nebegali laikyt del proceduru vien)BET... deja is ligonines jei vaziuojama-tai kelialapis galioja tik jei atsidursime sanatorijoje per 5d,o aisku sanatorijoj vieta tik po menesio tipo laisva

Nu papurtyt ten gerai reiktu viska..
Aciu,Druskininku nenorim,mums atstumas visa Lietuva pervaziuot

Tikra tiesa

Dukra proceduru gavo nedaug. Buvo prirasytos vonios, bet neduoda, nes nera vietu. Tas pats su masazu. Jau spejau ten teisybes paieskot, dabar turbut nebegaus jokiu proceduru

O siaip vieta nuostabi, kambarys irgi pusetinas, vaiku matyt dar nerenovuoti, kitur remontuoja aplinkui. Valgis dukrai patinka, sesutes geros

man neleido issipirkti net mokamos vietos, matyt nemoku tartis. Tiek to, radau kur apsigyventi pas pazistamus, nors ir toli nuo "Gintaro", vistiek gerai

QUOTE(Soffyyy @ 2011 07 22, 00:33)
Matau diskutuojat kada geriausia važiuot į sanatoriją... Kaip manot, rinktis pavasarį ar vasarą?
Gegužė-birželis-liepa 

na nžn kaip kitos mamos, bet aš važiuočiau vėl vasarą ir tik vasarą

QUOTE(MEET @ 2011 07 21, 16:56)
as irgi mastau, kuri menesi rinktis kitais metais, bet turbut visgi vel busiu linkusi i pavarasy, kaip ir buvom, geguze, gal labaiu link geguzes vidurio ar galo, nors jei serga, tai serga bet kada, bet kai vaiku maziau, man labiau patinka
o paskui dar atostogos keliu savaiciu..siemet prabuvom apie 2 mensius prie juros, tikiuosi, kad oro prisikvepavom uztektinai

as tik vasara visgi, siemet nesijaute jokio konverjerio,vaiku nebuvo marios..tik kai isvazinejom tai pirmadieni privaziavo nemazai,tai manau birzelio galas butu idealu, aisku ir pradzia..vaziuociau ir geguze,bet visgi vaikam reikia ir oro,norisi ir prie juros jiem pabudi ir plikiems palakstyti..
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2011 07 22, 07:05)
na nžn kaip kitos mamos, bet aš važiuočiau vėl vasarą ir tik vasarą
vien ką reiškia ir prie jūros pabūti, pasimaudyti vaikui, su dviratuku pasivažinėti po pušynus. Vieną dieną lijo kai buvom, tai nebuvo kas veikti, tai neįmanoma išsėdėti tam vaikui (jei ne leliukas) kambaryje, jau sienom galvojau,kad pradės lipti
vnž aš tik už vasarą, juolab, pvz kaip pas mus tai procedūros visos iki pietų buvo........

QUOTE(Soffyyy @ 2011 07 21, 23:33)
Ačiū mergaitės
Maniau, kad už borto likom
Gegužė-birželis-liepa 

O man labai patiko, kai pernai rugsėjį buvom. Oras dar neatvėsęs, o žmonių nėra. Ramu, gaivu, nėra kaitros, spūsties ir pagundų vaikams mažiau. Tai su dviratukais po pušynys kaiptik pats tas. Gegužė irgi patiktų. Gaila, kad atostogaut galiu tik vasarą, tad neturiu iš ko rinktis, kitąmet stengsimės važiuot birželio pradžioje, kaip ir šiemet.

na, mane atbaide tas vadinamasis konvejeris vasara, bet kaip suoratau, nieko ten baisaus, as vasara prie juros pati atsivezu, tad noretusi man vaziuoti geguzes vidury, iki birzelio pradzios, kad paskui grizus atsipust ir isvaziuot jau atostogu
rudeni jau negalesiu, nes iseis i mokykla mergina, o pirmi metai, nesinori isivezti menesiui per mokslo metus

QUOTE(MEET @ 2011 07 23, 07:29)
na, mane atbaide tas vadinamasis konvejeris vasara, bet kaip suoratau, nieko ten baisaus, as vasara prie juros pati atsivezu, tad noretusi man vaziuoti geguzes vidury, iki birzelio pradzios, kad paskui grizus atsipust ir isvaziuot jau atostogu
rudeni jau negalesiu, nes iseis i mokykla mergina, o pirmi metai, nesinori isivezti menesiui per mokslo metus

o as bandysiu kitamet,vaziuoti vasara ir buti jau ilgai,na derinsiu atostogu laika iskart po sanatorijos,kad nereiktu grizti i Vilniu

nes vaikam butent ir duoda dydeli efekta,kad butu kuo daugiau dienu tokiam ore nepertraukiant