Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(*Gina @ 2011 07 17, 10:48)
Spejau perskaityt senos temos paskutinius 10pspl,tai biski "apsisvieciau" 4u.gif

Dar nieko niekur neskambinau i "Gintara".. Paprasciausiai susirgo nesenai umia plauciu liga,tai seimos gydytoja ir ligonine sake,kad jei turesim nora-gaunam iskart kelialapi i sanatorija..Tai vat nieko nezinau.. Ar tokiais atvejais irgi laukiama eiliu daugybe laiko(keleta men)ar kitaip nei pvz prie letiniu ligu gaunama reabilitacija..  g.gif

Pasiskaicius supratau,kad mano paaugle turbut nenores viena vaziuot.. Pakankamai savarankiska ir nenores "auklyte" po sona turet.. Kita vertus as ir bijociau taip savarankiskai "paleist" ja..

Tai db kazi ko reik imtis?ar laukt kol is ligonines paleis(leidziami dveji antibijotikai,gydymas dar tesis tikrai savaite laiko)ar jau skambintis ten i sanatorija,kalust del vietu ir pan?  wacko.gif Ir kazi ar gausiu as mama kartu vieta.. Girdejau,kad per direktoriu yra einanciu ir pan.. Bet noriu viska legaliai,nemoku net kitaip..nenoriu..

mano dukterecia turejo vaziuoti 08.18, bet nevziuos, pati buvau uzsakius jai vieta...
tai gal priims kita vaika vietoj jos
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 07 17, 17:06)
Pabandyti visada verta..
Bet Mano drauge negavo vietos, sake tik spali yra  verysad.gif
jai viena vaziuotu gal yra vietu.. Siulau kuo greiciau pasiskambinti I gintara ir paklausti , kaip su vietom..

O pas juos buvo ta pati situacija kaip ir musu-dukra db ligoje,umus atvejis kur po jo reikalinga reabilitacija,ne po pusmecio.. unsure.gif Jeigu vienam yra-tai ir dviem turetu lengvai gal.. rolleyes.gif As galvoju vaikui (ligoniui)tikrai vieta tures turet laisva(kokios savaites begyje),tik del manes neaisku.. g.gif Seimos daktare ir ligonines gydanti gydytoja sake gaunat iskart sanatorija,neminejo,kad jei vietos tures sanatorija g.gif Tai jeigu cia gautu tik spali,tai aciu,nereikia..
Db pirmad,antrad suzinosiu ar yra galimybe mums legaliai prisijungt (kaip butinam,lydinciam asmeniui rolleyes.gif )

Drauge negavo db vietos,jie irgi db po ligos "svieziai"? Nesuprantu as..ar yra skirtumas kur iskart po ligonines,o kur seip(prie letiniu ligu) pasitvirtinimui organizmui skiria.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 17 liepos 2011 - 19:15
QUOTE(*Gina @ 2011 07 17, 19:03)
O pas juos buvo ta pati situacija kaip ir musu-dukra db ligoje,umus atvejis kur po jo reikalinga reabilitacija,ne po pusmecio..  unsure.gif Jeigu vienam yra-tai ir dviem turetu lengvai gal.. rolleyes.gif  As galvoju vaikui (ligoniui)tikrai vieta tures turet laisva(kokios savaites begyje),tik del manes neaisku.. g.gif Seimos daktare ir ligonines gydanti gydytoja sake gaunat iskart sanatorija,neminejo,kad jei vietos tures sanatorija g.gif Tai jeigu cia gautu tik spali,tai aciu,nereikia..
Db pirmad,antrad suzinosiu ar yra galimybe mums legaliai prisijungt (kaip butinam,lydinciam asmeniui  rolleyes.gif )

Drauge negavo db vietos,jie irgi db po ligos "svieziai"? Nesuprantu as..ar yra skirtumas kur iskart po ligonines,o kur seip(prie letiniu ligu) pasitvirtinimui organizmui skiria.. g.gif

Jie po plauciu uzdegimo buvo, na jai vietu nera tai nieko nepagelbes.. Gintaro Sanatorija ne viena, gal bus vietu kitose.

Mano drauge viena ir mokamai norejo vaziuotu savaitei ir tai sake oi nene verysad.gif
Atsakyti
Mergaites jei kas atsisakytu vaziuoti ir turite vieta uzsirezervave Gintare rugpjucio menesiui, parasykite i AZ. skolingi neliksime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2011 07 17, 08:48)
Spejau perskaityt senos temos paskutinius 10pspl,tai biski "apsisvieciau" 4u.gif

Dar nieko niekur neskambinau i "Gintara".. Paprasciausiai susirgo nesenai umia plauciu liga,tai seimos gydytoja ir ligonine sake,kad jei turesim nora-gaunam iskart kelialapi i sanatorija..Tai vat nieko nezinau.. Ar tokiais atvejais irgi laukiama eiliu daugybe laiko(keleta men)ar kitaip nei pvz prie letiniu ligu gaunama reabilitacija..  g.gif

Pasiskaicius supratau,kad mano paaugle turbut nenores viena vaziuot.. Pakankamai savarankiska ir nenores "auklyte" po sona turet.. Kita vertus as ir bijociau taip savarankiskai "paleist" ja..

Tai db kazi ko reik imtis?ar laukt kol is ligonines paleis(leidziami dveji antibijotikai,gydymas dar tesis tikrai savaite laiko)ar jau skambintis ten i sanatorija,kalust del vietu ir pan?  wacko.gif Ir kazi ar gausiu as mama kartu vieta.. Girdejau,kad per direktoriu yra einanciu ir pan.. Bet noriu viska legaliai,nemoku net kitaip..nenoriu..

Sveiki 4u.gif .

Suprantu jusu nerima. Mano dukrai 8.5 metu, bet vietos as negavau schmoll.gif, nes pagal istatyma nebepriklauso, o kai paskambinau i sanatorija ir paklausiau, man pasake, jog net ir mokamu negalima issipirkt. Bandysiu isleisti viena, nezinau, kaip jai seskis doh.gif . Kazkur salia gyventi visas tris savaites irgi neturiu galimybiu.
Rytoj jau isvaziuojam, parasysiu,kaip seksis mirksiukas.gif .

O vieta mes buvom uzsirezervave labai seniai, jau nuo kovo menesio, nors vieniems vaikams nelabai sunku tu vietu gauti, kur kas sunkiau - mamoms su vaikuciais.
Atsakyti
As jau supratau kokiais nesvariais keliais tureciau eit,kad kartu su vaiku ten buti.Tiek jau to irnesakyk.gif Dziaugiuos,kad sveika esu ir nereikia man asmeniskai sanatorijos hihihi.gif Jei dukra ten stiprinsis,tai pacioje Palangoje kur su maziuke apsistosim ax.gif Dicke neisbus ilgiau nei savaite sanatorijoj,manau..taip sake..(turi siokiu,tokiu adaptacijos problemu) Jau 2sav ligoninej guli,o jei dar ir ten is pastato tik su auklyte iseit..
Skambinsiuos,ziuresiu ar bent jai ten vieta butu biggrin.gif
--
Ir seip liudni reikalai su ta sanatorija,ypac vasara.. Kiek prisiklausiau "nesvariu" rekomendaciju kaip papult su seima visa doh.gif Tikrieji ligoniukai lieka "uz borto".. sad.gif
Atsakyti
Gavo vaikas vieta-rugpjucio vidury cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2011 07 19, 07:33)
Ir seip liudni reikalai su ta sanatorija,ypac vasara.. Kiek prisiklausiau "nesvariu" rekomendaciju kaip papult su seima visa  doh.gif Tikrieji ligoniukai lieka "uz borto"..  sad.gif

vat dėlto man tai labiausiai ir gaila unsure.gif na bet kiekvienas galvoja,kad jo vaikas serga labiausiai irJAM LABIAUSIAI reikai reabilitacijos smile.gif
mačiau tikrai ištisom šeimom būnant ten, bet jei gavo vietas, išipirko tai kodėl ir ne cool.gif
Mes jau grįžom po sanatorijos, vaikas buvo susirgęs doh.gif pasigavo zarazą kažkokią sanatorijoje, nes penktad buvo sukilus baisi temperatūra, bet jau viskas ok. Na tikiuosi,kad nesirgsime,o kaip bus, tai matysim smile.gif bet sanatorijos vaikams tai gėris tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 07 20, 07:27)
vat dėlto man tai labiausiai ir gaila unsure.gif  na bet kiekvienas galvoja,kad jo vaikas serga labiausiai irJAM LABIAUSIAI reikai reabilitacijos  smile.gif
mačiau tikrai ištisom šeimom būnant ten, bet jei gavo vietas, išipirko tai kodėl ir ne  cool.gif
Mes jau grįžom po sanatorijos, vaikas buvo susirgęs  doh.gif  pasigavo zarazą kažkokią sanatorijoje, nes penktad buvo sukilus baisi temperatūra, bet jau viskas ok. Na tikiuosi,kad nesirgsime,o kaip bus, tai matysim  smile.gif  bet sanatorijos vaikams tai gėris tikrai  rolleyes.gif

Kartais ne su mazu berniuku buvot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 07 20, 09:27)
vat dėlto man tai labiausiai ir gaila unsure.gif  na bet kiekvienas galvoja,kad jo vaikas serga labiausiai irJAM LABIAUSIAI reikai reabilitacijos  smile.gif
mačiau tikrai ištisom šeimom būnant ten, bet jei gavo vietas, išipirko tai kodėl ir ne  cool.gif

Jeigu tos sanatorijos sienos butu gumines-tai kodel gi ne wink.gif Bet deja uzima suauge, sveiki seimos nariai,giminaiciai-ir nebelieka vietos tikrai sergantiems doh.gif
Pvz mano dukra po stiprios ligos,siand jau namo isleido,iki sekmadienio dar trecius antibijotikus papildomai israse..Butu gerai dar pastiprint organizma(ligonine nebegali laikyt del proceduru vien)BET... deja is ligonines jei vaziuojama-tai kelialapis galioja tik jei atsidursime sanatorijoje per 5d,o aisku sanatorijoj vieta tik po menesio tipo laisva doh.gif Tai kaip gali but zmogau nepiktas blyn bash.gif Siomis dienomis zinau kas vaziuoja ten uz bapkes i kisenes-gauna visai seimai liuosiai doh.gif
Nu papurtyt ten gerai reiktu viska..

Aciu,Druskininku nenorim,mums atstumas visa Lietuva pervaziuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 20 liepos 2011 - 14:38
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 07 20, 14:10)
Kartais ne su mazu berniuku buvot? smile.gif

beveik 6 metai maniškiui smile.gif
Atsakyti
Aš vakar skambinau, kad užsiregistruoti kitų metų rugpjūčio mėn. tai pasakė, kad tvarka (įstatymas kažkoks) keisis, todėl registruos tik nuo sausio 1 d.
Gal nutuokiat ką vyr. gydytoja turėjo omeny? g.gif
Atsakyti