Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Aš naudojausi Vodafone, tai kambaryje visai normaliai veikdavo, tik lėtokai, jau FB tai net nedarydavau, nes vos vos versdavo pslp. SM tai gerai visai veikdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 07 14, 13:36)
Aš naudojausi Vodafone, tai kambaryje visai normaliai veikdavo, tik lėtokai, jau FB tai net nedarydavau, nes vos vos versdavo pslp. SM tai gerai visai veikdavo  biggrin.gif

A taip pat Vadafone turėjau, tik viena diena kažkaip visai nepagavo ryšio. O paskui gan puikiai sekės, o greitis tai tikrai nepalyginsi kaip namie ax.gif
Atsakyti
oksy, kaip jus? kaip vasara leidziate?
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 07 14, 22:45)
oksy, kaip jus? kaip vasara leidziate?

Ačiū gertai leidžiam doh.gif Aš su vyru kiauras dienas darbe, o vaikai namie sėdi...va tep ir leidžiam blush2.gif
Po sanatorijos dar tfu tfu tfu nesirgom. Na tik tiek kad dermatitas buvo išlindęs ir po išvykos pas močiute vienai parai - teko pora dienų pakvepuot vaistų. O šeip aš viska nutraukus esu, iki žiemos tegu pailsi organizmas nuo nuodų.
O kaip tavo MEET mergaičiukės laikos?
Atsakyti
birzelio gale vel vezemes mergaites 2 savaitems prie juros, tai didzioji susirgo, 39 tris dienas buvo, bet issisveikom ir veliau jau turskemes saltoj juroj biggrin.gif biggrin.gif tfu tfu tfu......praeita vasara prasirgom, tai si lengvesne po sanatorijos, bent jau kolkas , tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti
Mes irgi po vasaros sanatorijoi, net iki ziemos nesirgom wub.gif
o ir pacioi sanatorijoi praitais metais atsilaikem thumbup.gif ir dabar tfu tfu tfu gerai laukomes, gal del papildu imuninei, o gal sutapimas..

Dabar sanatorijoi vyksta tikrinimai daznokai, del nelegalu
Atsakyti
del papildu imunitetui-labai gera straipsni skaiciau...jie ne kad padeda, bet kenkia organizmui...tad, as labai atsargiai nuo siol apie tai kalbesiu..uzteks vitaminoc ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 07 16, 16:57)
del papildu imunitetui-labai gera straipsni skaiciau...jie ne kad padeda, bet kenkia organizmui...tad, as labai atsargiai nuo siol apie tai kalbesiu..uzteks vitaminoc ax.gif

Mum pulmonologe rekomendavo, pradejom gerti , kai kosejom.. Tai ir kosulys per pora dienu dingo, ko nebudavo anksciau.. O ir geru atsiliepimu butent apie juos girdejo
Atsakyti
Labas ponios 4u.gif

Dukra 13m siuo metu gydosi ligoninej,plauciu uzdegimas.. Gauna sanatorija po gydymosi.Noriu su ja kartu ten vykti.. Ir dar mazike pasiimti smile.gif Kiek mazdaug mums kainuotu maistas ir kambarys parai? 4u.gif

Dar gal zinote?Jei paaugle vaziuotu viena ten,kokia prieziura ten vaiku?Isleidzia kur uz sanatorijos ribu ar ne?
Sirdingai dekoju uz atsakymus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2011 07 17, 07:30)
Labas ponios 4u.gif

Dukra 13m siuo metu gydosi ligoninej,plauciu uzdegimas.. Gauna sanatorija po gydymosi.Noriu su ja kartu ten vykti.. Ir dar mazike pasiimti smile.gif Kiek mazdaug mums kainuotu maistas ir kambarys parai? 4u.gif

Dar gal zinote?Jei paaugle vaziuotu viena ten,kokia prieziura ten vaiku?Isleidzia kur uz sanatorijos ribu ar ne?
Sirdingai dekoju uz atsakymus aciuks.gif

O vieta jau turite Gintare?

Priziiri juos ten, tik viena panele sake, kad neleidzia maudytis , tik pabraidyti iki kauliuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 07 17, 10:18)
O vieta jau turite Gintare?
Priziiri juos ten, tik viena panele sake, kad neleidzia maudytis , tik pabraidyti iki kauliuku doh.gif

Spejau perskaityt senos temos paskutinius 10pspl,tai biski "apsisvieciau" 4u.gif

Dar nieko niekur neskambinau i "Gintara".. Paprasciausiai susirgo nesenai umia plauciu liga,tai seimos gydytoja ir ligonine sake,kad jei turesim nora-gaunam iskart kelialapi i sanatorija..Tai vat nieko nezinau.. Ar tokiais atvejais irgi laukiama eiliu daugybe laiko(keleta men)ar kitaip nei pvz prie letiniu ligu gaunama reabilitacija.. g.gif

Pasiskaicius supratau,kad mano paaugle turbut nenores viena vaziuot.. Pakankamai savarankiska ir nenores "auklyte" po sona turet.. Kita vertus as ir bijociau taip savarankiskai "paleist" ja..

Tai db kazi ko reik imtis?ar laukt kol is ligonines paleis(leidziami dveji antibijotikai,gydymas dar tesis tikrai savaite laiko)ar jau skambintis ten i sanatorija,kalust del vietu ir pan? wacko.gif Ir kazi ar gausiu as mama kartu vieta.. Girdejau,kad per direktoriu yra einanciu ir pan.. Bet noriu viska legaliai,nemoku net kitaip..nenoriu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 17 liepos 2011 - 08:49
Pabandyti visada verta..
Bet Mano drauge negavo vietos, sake tik spali yra verysad.gif
jai viena vaziuotu gal yra vietu.. Siulau kuo greiciau pasiskambinti I gintara ir paklausti , kaip su vietom..
Atsakyti