Aš naudojausi Vodafone, tai kambaryje visai normaliai veikdavo, tik lėtokai, jau FB tai net nedarydavau, nes vos vos versdavo pslp. SM tai gerai visai veikdavo

QUOTE(svelni @ 2011 07 14, 13:36)
Aš naudojausi Vodafone, tai kambaryje visai normaliai veikdavo, tik lėtokai, jau FB tai net nedarydavau, nes vos vos versdavo pslp. SM tai gerai visai veikdavo 

A taip pat Vadafone turėjau, tik viena diena kažkaip visai nepagavo ryšio. O paskui gan puikiai sekės, o greitis tai tikrai nepalyginsi kaip namie

oksy, kaip jus? kaip vasara leidziate?
QUOTE(MEET @ 2011 07 14, 22:45)
oksy, kaip jus? kaip vasara leidziate?
Ačiū gertai leidžiam

Po sanatorijos dar tfu tfu tfu nesirgom. Na tik tiek kad dermatitas buvo išlindęs ir po išvykos pas močiute vienai parai - teko pora dienų pakvepuot vaistų. O šeip aš viska nutraukus esu, iki žiemos tegu pailsi organizmas nuo nuodų.
O kaip tavo MEET mergaičiukės laikos?
birzelio gale vel vezemes mergaites 2 savaitems prie juros, tai didzioji susirgo, 39 tris dienas buvo, bet issisveikom ir veliau jau turskemes saltoj juroj
tfu tfu tfu......praeita vasara prasirgom, tai si lengvesne po sanatorijos, bent jau kolkas , tfu tfu tfu

Mes irgi po vasaros sanatorijoi, net iki ziemos nesirgom
o ir pacioi sanatorijoi praitais metais atsilaikem
ir dabar tfu tfu tfu gerai laukomes, gal del papildu imuninei, o gal sutapimas..
Dabar sanatorijoi vyksta tikrinimai daznokai, del nelegalu

o ir pacioi sanatorijoi praitais metais atsilaikem

Dabar sanatorijoi vyksta tikrinimai daznokai, del nelegalu
del papildu imunitetui-labai gera straipsni skaiciau...jie ne kad padeda, bet kenkia organizmui...tad, as labai atsargiai nuo siol apie tai kalbesiu..uzteks vitaminoc

QUOTE(MEET @ 2011 07 16, 16:57)
del papildu imunitetui-labai gera straipsni skaiciau...jie ne kad padeda, bet kenkia organizmui...tad, as labai atsargiai nuo siol apie tai kalbesiu..uzteks vitaminoc 

Mum pulmonologe rekomendavo, pradejom gerti , kai kosejom.. Tai ir kosulys per pora dienu dingo, ko nebudavo anksciau.. O ir geru atsiliepimu butent apie juos girdejo
Labas ponios
Dukra 13m siuo metu gydosi ligoninej,plauciu uzdegimas.. Gauna sanatorija po gydymosi.Noriu su ja kartu ten vykti.. Ir dar mazike pasiimti
Kiek mazdaug mums kainuotu maistas ir kambarys parai?
Dar gal zinote?Jei paaugle vaziuotu viena ten,kokia prieziura ten vaiku?Isleidzia kur uz sanatorijos ribu ar ne?
Sirdingai dekoju uz atsakymus

Dukra 13m siuo metu gydosi ligoninej,plauciu uzdegimas.. Gauna sanatorija po gydymosi.Noriu su ja kartu ten vykti.. Ir dar mazike pasiimti

Dar gal zinote?Jei paaugle vaziuotu viena ten,kokia prieziura ten vaiku?Isleidzia kur uz sanatorijos ribu ar ne?

QUOTE(*Gina @ 2011 07 17, 07:30)
Labas ponios
Kiek mazdaug mums kainuotu maistas ir kambarys parai?

O vieta jau turite Gintare?
Priziiri juos ten, tik viena panele sake, kad neleidzia maudytis , tik pabraidyti iki kauliuku

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 07 17, 10:18)
O vieta jau turite Gintare?
Priziiri juos ten, tik viena panele sake, kad neleidzia maudytis , tik pabraidyti iki kauliuku

Spejau perskaityt senos temos paskutinius 10pspl,tai biski "apsisvieciau"

Dar nieko niekur neskambinau i "Gintara".. Paprasciausiai susirgo nesenai umia plauciu liga,tai seimos gydytoja ir ligonine sake,kad jei turesim nora-gaunam iskart kelialapi i sanatorija..Tai vat nieko nezinau.. Ar tokiais atvejais irgi laukiama eiliu daugybe laiko(keleta men)ar kitaip nei pvz prie letiniu ligu gaunama reabilitacija..

Pasiskaicius supratau,kad mano paaugle turbut nenores viena vaziuot.. Pakankamai savarankiska ir nenores "auklyte" po sona turet.. Kita vertus as ir bijociau taip savarankiskai "paleist" ja..
Tai db kazi ko reik imtis?ar laukt kol is ligonines paleis(leidziami dveji antibijotikai,gydymas dar tesis tikrai savaite laiko)ar jau skambintis ten i sanatorija,kalust del vietu ir pan?

Pabandyti visada verta..
Bet Mano drauge negavo vietos, sake tik spali yra
jai viena vaziuotu gal yra vietu.. Siulau kuo greiciau pasiskambinti I gintara ir paklausti , kaip su vietom..
Bet Mano drauge negavo vietos, sake tik spali yra

jai viena vaziuotu gal yra vietu.. Siulau kuo greiciau pasiskambinti I gintara ir paklausti , kaip su vietom..