Vis tik, kiekvienas pagal save sprendžia.
Dabar man jau aiškiau iš kur tos baimės. Milaa, jau dabar supratau, kodėl taip susirūpinot. Jei Jūsų loveliuose nėra skylių, taigi jie lietui lyjant prisipildo iki kraštų vandens, jei aišku jų nenukabinat Tikiu, kad jokie laikikliai, net ir patys stipriausi vargu ar ilgai atlaikytų tokį svorį, nes vanduo ohoho kiek sveria
Pasidalinsiu savo patirtim, kurią sukaupiau pati per pastaruosius metus. Nesakau, kad čia tobulas variantas, bet tikrai ne prastas. Man gera dalintis ir gera daryt kažkam gerą Gal ir dar kam nors bus naudinga O jei gyvensim gražiau, tai tuo pačiu ir linksmiau bei geriau
Mano loveliuose apačioje yra 4 cm drenažo (jis labai lengvas), tame pačiame lygyje yra skylės, kurios neleidžia prisipildyti loveliuose vandens, nes jis išbėga tiesiog (pirmiausia į padėkliuką, o tada laukan).
Ant to drenažo ir auga pasodintos gėlės, bet ir tos pačios žemės nėra daug, nes ir vėlgi, tam kad laistant gėles neužpylinėčiau kaimynų balkonų, beveik 2 cm iki krašto yra palikta. Dar. Pagalvojau jei ne po du tai tikrai dar po vieną laikyklį per vidurį įkišių, tam, kad jau tikrai tikrai ramiai ramiai galėčiau miegot ir Jūs tikiuosi nuraminčiau galūtinai .
Darykita savo loveliuose skyles, jei jų ten nėra. Nes pvz Curver loveliuose patiems reikia jas padaryt, o Elho jau iš karto buvo. Tik ne pačiame dugne, o tose vietose kur kaip vulkanas kišo į viršų ir nevarkite su tais nukėlinėjimais
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 01, 11:48)
Dar noriu parodyt, kaip 60cm ilgio loveliui patys gamintojai įtaisė papildomą sutvirtinimą, kad neišsivėptų viršus:
Geras dalykas , aš gavau tokius kartu su loviais, bet neprireikė, nes patys laikykliai juos labai gerai suspaudžia.
QUOTE(eLaura @ 2012 06 01, 11:52)
Tie laikikliai tu graziu kompoziciju tikrai yra stiprus - pas mane jie tokie pat.
Kažkas čia rodė aliumininius, tai tokie tikrai mano loveliams būtų per silpni, o gal ir geri, bent aš tikrai bijočiau su tokiais tvirtint.
QUOTE(*Indra* @ 2012 06 01, 13:01)
Mes taip šiemet "puošėm" balkoną Pirmi metai, tai nieko gero nepavyko, bet mums miela visai
O man labai labai
Gražaus vakaro ir gero savaitgalio visiems